Gość: Ag IP: *.homenett.pl 27.05.13, 22:57 Czy ktoś miał do czynienia z firmą CAIB która oferuje skladanie długopisów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: CAIB praca 27.05.13, 23:10 Gość portalu: Ag napisał(a): > Czy ktoś miał do czynienia z firmą CAIB która oferuje skladanie długopisów? Składanie długopisów, adresowanie kopert itp to oszustwa. Czy ty nie potrafisz myśleć? Długopisy są składane przez maszyny. Nikt tego nie robi ręcznie. Chodzi tylko o to, aby tacy... naiwni jak ty wpłacili kasę. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: CAIB praca IP: *.homenett.pl 27.05.13, 23:12 Nie zgadzam się znam osobę ktora dorabiala sobie w taki sposób :) a dostarczenie i odbiór jest bez kaucji. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: CAIB praca 28.05.13, 03:48 Gość portalu: Ag napisał(a): > Nie zgadzam się znam osobę ktora dorabiala sobie w taki sposób :) a dostarczeni > e i odbiór jest bez kaucji. Znasz osobę która mówiła, że tak sobie dorabia. Ja znam osobę która mówi, że wyleczyła się z raka pijąc pewien drogi soczek. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: CAIB praca 28.05.13, 03:58 Gość portalu: Ag napisał(a): > Nie zgadzam się znam osobę ktora dorabiala sobie w taki sposób :) a dostarczeni > e i odbiór jest bez kaucji. Kobieto, pomyśl. Płacą niby 1,8 PN za złożenie jednego długopisu a w sklepie możesz dostać długopis za złotówkę. Kto ten długopis za złotówkę złożył? Maszyna za ułamek grosza. Dlaczego ktoś miałby dawać ludziom długopisy do składania i płacić im tysiąc razy drożej? S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: CAIB praca IP: *.homenett.pl 28.05.13, 11:05 Nie atakuj mnie. Długopisy są również za 20zl.. a te ktore oni oferuja nie sa typu najtanszego Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: CAIB praca 28.05.13, 11:28 Gość portalu: Ag napisał(a): > Nie atakuj mnie. Długopisy są również za 20zl.. a te ktore oni oferuja nie sa t > ypu najtanszego Dlaczego tych długopisów nie skręcają maszyny, co byłoby dla producenta około tysiąc razy taniej? S. Odpowiedz Link Zgłoś