Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Warsaw Numerical Control Sp.z o.o. Warszawa

26.06.13, 20:17
    Mam pytanie czy ktoś może zna firmę Warsaw Numerical Control Sp.z o.o.?
    Firma położona jest na terenie kompleksu przemysłowego EADS PZL na lotnisku w Warszawie. WNC produkuje elementy mechaniczne dla przemysłu lotniczego.
    Co to za firma jakie tam są warunki?zero informacji w necie na ten temat same ogłoszenia z pracą tylko....

Obserwuj wątek
      • Gość: gość Re: Warsaw Numerical Control Sp.z o.o. Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.13, 19:58
        Firma ogólnie spoko. Praca stosunkowo lekka, bardziej nastawiona na jakość niż ilość. Choć zdarza się nieco szybsze tempo czasami, jak wszędzie.

Warunki pracy jak najbardziej OK, wszystko zgodnie z kodeksem, tak jak powinno być.

Generalnie fajna praca, oprócz jednego, kasy. Tam się raczej nie dorobisz, choć znając Warszawskie realia, to nie jest źle.
      • Gość: wiki2 Re: Warsaw Numerical Control Sp.z o.o. Warszawa IP: *.grojec.vectranet.pl 11.10.13, 10:48
        Nikt tej firmy nie komentuje bo jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. Wynagrodzenia są na poziomie najniższym możliwym. Manufaktura z niekompetentną kadrą zarządzającą - a jednak wynagradzani są stosownie do swoich umiejętności i kompetencji. Operatorzy CNC faktycznie są to jedyni fachowcy. Naprawdę szczerze odradzam nawet tym zdesperowanym. Oczywiście jak ktoś chce spróbować to może i napisze wtedy coś optymistyczniejszego.
        • Gość: stachu Re: Warsaw Numerical Control Sp.z o.o. Warszawa IP: *.183.218.147.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.10.13, 20:54
          gratuluje bardzo trawne spostrzezenia i uwagi
          • wiki1976 Re: Warsaw Numerical Control Sp.z o.o. Warszawa 24.10.13, 22:27
            Ok dzięki za informację ,jednakże nie podjąłem tam zatrudnienia.A co do wynagrodzenia krzyknąłem z kosmosu i nawet nie narzekali.No ale ze wzgledu ze chcieli robić 3 zmiane zrezygnowałem.

• Gość: mlody Re: Warsaw Numerical Control Sp.z o.o. Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.13, 22:42
              A można wiedzieć ile krzyknąłeś? Jakiego wynagrodzenia się spodziewać? To prawda, że nie pracuje tam nikt kompetentny, chyba jest tam jakiś dział techniczny?
              • wiki1976 Re: Warsaw Numerical Control Sp.z o.o. Warszawa 14.11.13, 00:17
                Z tego co pamietam do kontroli jakosci krzyknąłem im chyba 5 tys na reke.
              • Gość: gosc Re: Warsaw Numerical Control Sp.z o.o. Warszawa IP: *.zambrow.net.pl 20.11.13, 10:22
                Jest dział Techniczny, którego kierownikiem jest stary cfaniak, który nikomu nie daje szansy pracy. Szukali specjalisty do programowania maszyn, najlepiej po technikum żeby dużej kasy nie chciał, żenada.

Kilku kumatych kolesi tam jest, ale ogólnie Ci którzy zajmują się myśleniem do tych osób nie należą. Firma zarządzana bezsensownie, ograniczająca wydatki do minimum.

Ja byłem, spróbowałem, mam opinie. Jak ktoś chce spróbować to niech próbuje, ale kariery się raczej tam nie zrobi.
                • Gość: kowal Re: Warsaw Numerical Control Sp.z o.o. Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.14, 00:02
                  Po prostu nie miałeś odpowiednich umiejętności i kwalifikacji, żeby pracować jako technolog... Myślisz, że pierwszy-lepszy typek z ulicy dostanie taką posadę? Może gdybyś był rodzinom kierownika produkcji to dostałbyś tą pracę, to dopiero cwaniak...
      • Gość: karol Re: Warsaw Numerical Control Sp.z o.o. Warszawa IP: 5.134.64.* 01.03.14, 23:49
        zarobki to zenada . zabrali krzesła przy stanowiskach by podnieść wydajność operatorów cnc . praca 3 zmiany .
        • Gość: siwy Re: Warsaw Numerical Control Sp.z o.o. Warszawa IP: *.183.243.46.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.03.14, 11:21
          brawo radom!!!! a moze błonie???kotki z moiej szkoły jak to widzicie??? pozdr.
          • Gość: ops ops Re: Warsaw Numerical Control Sp.z o.o. Warszawa IP: 46.77.124.* 09.03.14, 18:52
            siwy! tu nie ma co pisać. lepiej to było już w tej firmie. operator ma robić za kontrolera jakości i technologa bo tam są głownie celebryci. wiecej obowiązków za tą samą kase a o awansie to można tylko pomyśleć. "kociaki" przez to wszystko mają problem aby zawsze być w w szkole wtedy kiedy muszą. pzdr.
            • Gość: karolina Re: Warsaw Numerical Control Sp.z o.o. Warszawa IP: 5.134.64.* 20.03.14, 20:34
              firma chętnie rozdaje stałe umowy i równie szybko wręcza wymówienia. nie polecam nawet dla podreperowania CV . brak premii .
              • Gość: Franc Re: Warsaw Numerical Control Sp.z o.o. Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.14, 17:03
                Najkorzystniej jest chodzic na piwo z francuzem lub grac w pilke ew. grill przy smietniku,wtedy bedziesz dobrym pracownikiem (warunek ,nie mozesz miec duzych wymagan finansowych).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka