Gość: rambo IP: *.autocom.pl 23.08.04, 19:45 ktoś ma zdanie na temat pracy w tej firmie?????????????/ chodzi mi konkretnie o oddział krakowski rambo raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m123 Re: CAPGEMINI IP: *.arbeitsamt.de 24.08.04, 17:43 www.bestoferta.pl/news.php?nid=32 Odpowiedz Link Zgłoś
blom14 Re: CAPGEMINI 03.09.04, 11:33 Placa marna, bardzo marna. Godziny pracy jeszcze gorsze. Wiekszosc pracuje do poznych godzin nocnych. A sa szczesliwcy ktorzy przychodza na 15, 16 i pracuja do 3 nad ranem. Wszystko jest ukrywane przed pracownikami, z wszystkiego robi sie tajemnice i nie ma zadnej sciezki kariery. Nic sie tutaj nie nauczysz. Atmosfera fatalna. Wszyscy stad uciekaja. Wiekszasc z nas szuka nowej pracy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osioł Re: CAPGEMINI IP: *.autocom.pl 03.09.04, 16:56 brzmi strasznie, a tak pieknie prezentują się na stronach internetowych, ale może jaki kraj takie warunki proponuje się pracownikom. z lektury www wydawałoby się, że warto poświęcić im troche swojej energii. szkoda:( co to znaczy dla Ciebie płaca marna? poniżej 3000:)??? dzięki osiołek Odpowiedz Link Zgłoś
blom14 Re: CAPGEMINI 06.09.04, 15:18 Co to znaczy marna placa? Jak ktos ma na reke 1500 to ma niezle. Wiekszosc osob ma okolo 1200:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiolek Re: CAPGEMINI IP: *.autocom.pl 09.09.04, 09:04 drogi blomie czy Ty troche nie sciemniasz????? Odpowiedz Link Zgłoś
babasic Re: CAPGEMINI 03.11.04, 12:40 niestety nie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=17193750&v=2&s=0 nie umiem wkleic linku - sprawdz tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: CAPGEMINI IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 06.11.04, 16:05 pracuje od kilku miesiecy..tak faktycznie maranie placa mam okolo 1500 na reke, ale jeszce nie skonczylam studiow i nie uwazam, zeby w mojej sytuacji bylo to fatalnie...:) praca sie mi podoba, godziny sa ok, choc nangodzin faktycznie nie brakuje.ale atmosfera jest super, tutaj pojelam co to jest team spirit:).. no i ja sie ucze sporu kazdego dnia...Pespektywy na awans sa kiepskie, ale ostatnio duzo sie dzieje, duzo nowych klientow, duzo lepiej niz za czasow PriceWaterhouse Jesli chodzi o rekrutacje to wylapuja osoby z jezykami i pobytem zagranica...inni praktycznie nie maja szans. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: CAPGEMINI IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 08.11.04, 15:14 tia właśnie ide na testy rekrutacyjne do tej firmy, no to teraz rzeczywiscie jestem podbudowana, hmmm niestety nie mam zadnego doswiadczenia zagranicznego, poza angielskim niemiecki - więc w zasadzie standard... no i po co tam isc hmmmmmmmmm tom sie podłamała Odpowiedz Link Zgłoś