Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Książeczka SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 16:48
    jedno male pytanko
    Ile teraz kosztuje wyrobienie ksiazeczki sabnitarno-epidemiologiczneej?
    I gdzie sie to zalatwia??
    Obserwuj wątek
      • venilia Re: Książeczka SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA. 31.08.04, 20:02
        Musisz iść do Sanepidu (poszukaj adresu w książce tel), we Wrocławiu to
        kosztuje 45 zł, ale to nie wszystko, to tylko Sanepid. Potem musisz wykonać
        jeszcze inne badania, ale w cenach się nie orientuję:( Zapytaj w Sanepidzie,
        tam udaj się najpierw.
        • Gość: Ewelinka Re: Książeczka SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA. IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 01.09.04, 01:55
          W Wawie badanie na nosicielstwo czyli tzw. kupa:-) kosztuje 96 zł. Chodzi się z
          nią 3 razy, w pon. i środy od 8-9:30...
          I to tyle... ale do pracy dodatkowo musisz zrobić badanie krwi, moczu i czasem
          rentgen klatki piersiowej...
          • venilia Re: Książeczka SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA. 01.09.04, 12:16
            Gość portalu: Ewelinka napisał(a):

> W Wawie badanie na nosicielstwo czyli tzw. kupa:-) kosztuje 96 zł.
            O, to widzę, że w stolicy ponad 2 razy drożej:(
      • potomar Re: Książeczka SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA. 01.09.04, 12:19
        W księgarni.
      • Gość: Resi Re: Książeczka SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 13:08
        Co kraj to obyczaj, dziwne... Właśnie wróciłam z Sanepidu. W Koninie - trzeba
        zanieść 3 próbki, badają je tylko na obecność salmonelli za 58zł (w sierpniu
        było 47zł) + 2zł książeczka
        • Gość: Loki Re: Książeczka SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA. IP: *.chello.pl 06.09.04, 10:37
          Taka ksiazeczke trzeba miec w kazdym zawodzie,czy tylko w gastronomii i
          spozywce? Startuje m. innymi do sklepu odziezowego i zastanawiam sie czy
          zawczasu wyrobic ksiazeczke....A w ogole czy mi sie wydaje,czy badanie kalu robi
          sie tylko raz? Gdzies mi sie tak obilo o uszy,ze jak juz raz sie zrobi to z
          glowy(mialam robione jeszcze w szkole).
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka