Gość: basia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 16:48 jedno male pytanko Ile teraz kosztuje wyrobienie ksiazeczki sabnitarno-epidemiologiczneej? I gdzie sie to zalatwia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venilia Re: Książeczka SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA. 31.08.04, 20:02 Musisz iść do Sanepidu (poszukaj adresu w książce tel), we Wrocławiu to kosztuje 45 zł, ale to nie wszystko, to tylko Sanepid. Potem musisz wykonać jeszcze inne badania, ale w cenach się nie orientuję:( Zapytaj w Sanepidzie, tam udaj się najpierw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelinka Re: Książeczka SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA. IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 01.09.04, 01:55 W Wawie badanie na nosicielstwo czyli tzw. kupa:-) kosztuje 96 zł. Chodzi się z nią 3 razy, w pon. i środy od 8-9:30... I to tyle... ale do pracy dodatkowo musisz zrobić badanie krwi, moczu i czasem rentgen klatki piersiowej... Odpowiedz Link Zgłoś
venilia Re: Książeczka SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA. 01.09.04, 12:16 Gość portalu: Ewelinka napisał(a): > W Wawie badanie na nosicielstwo czyli tzw. kupa:-) kosztuje 96 zł. O, to widzę, że w stolicy ponad 2 razy drożej:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Resi Re: Książeczka SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 13:08 Co kraj to obyczaj, dziwne... Właśnie wróciłam z Sanepidu. W Koninie - trzeba zanieść 3 próbki, badają je tylko na obecność salmonelli za 58zł (w sierpniu było 47zł) + 2zł książeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: Książeczka SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA. IP: *.chello.pl 06.09.04, 10:37 Taka ksiazeczke trzeba miec w kazdym zawodzie,czy tylko w gastronomii i spozywce? Startuje m. innymi do sklepu odziezowego i zastanawiam sie czy zawczasu wyrobic ksiazeczke....A w ogole czy mi sie wydaje,czy badanie kalu robi sie tylko raz? Gdzies mi sie tak obilo o uszy,ze jak juz raz sie zrobi to z glowy(mialam robione jeszcze w szkole). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś