Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca ATM Group Dietla 50

20.01.15, 19:54
    Był ktoś na rozmowie w ATM Group Dietla 50 piętro 2 pokój 6?? znalazłam tylko ze tam jest master promotion.. czy to to samo ?? Proszę o jakies opinie
    Obserwuj wątek
      • monic357 Re: praca ATM Group Dietla 50 11.03.15, 19:25
        hej byłaś w koncu na tej rozmowie/?
        • monic357 Re: praca ATM Group Dietla 50 11.03.15, 19:25
          hej bylas w koncu na tej rozmowie????jak było??
          • ahahaah Re: praca ATM Group Dietla 50 13.04.15, 23:01
            Chciałam tylko powiedzieć (dla ludzi, którzy tak ja ja mają wątpliwość po otrzymaniu zaproszenia na rozmowę-które brzmi jakoś dziwnie zbyt optymistycznie), że rozmowa ta to dokładnie to samo co MASTER PROMOTION, o którym mowa w innych opiniach. Tak więc dla ludzi, którzy szukają normalnej pracy o stabilnym zatrudnieniu-SZKODA CZASU, choćbyście siedzieli w domu i nic nie robili. JEDNA WIELKA ŚCIEMAi chowanie się pod nazwią ATM GRUPA...które brzmi hmm co najmniej znajomo..
      • kontaktydwff Re: praca ATM Group Dietla 50 14.04.15, 17:11
        Rozmowa jak i sama praca wydają się wręcz idealne, wszystko bardzo przyjemnie ale spokojnie to tylko ładnie opakowany "pic na wode", nic nie jest tak jak zostało powiedziane na rozmowie a praca polega na zwykłym chodzeniu po domach i zwykłemu "Pan da" a wszystko to pod szlachetnym sztandarem WWF. Jednym słowem omijać z daleka, chyba że lubi kiedy wciska sie nam kit. Strata czasu i jedna wielka demotywacja.
      • domi0917 Re: praca ATM Group Dietla 50 01.07.16, 19:56
        Czy to jest ta praca, w której pytają o znajomość Excela? Bo dzwonili do mnie dzisiaj i nie wiem czy warto iść
        • panice Re: praca ATM Group Dietla 50 29.07.16, 15:54
          Do mnie dzisiaj dzwonili. O co tam chodzi i czemu są tak złe opinie?
      • maloznana Re: praca ATM Group Dietla 50 03.08.16, 16:25
        idziesz na rozmowę ponieważ mówią Ci, że spodobało im się Twoje CV. Rozmowa wspaniała. 2000 netto, pytają się Ciebie co chcesz robić bo przecież teoretycznie Human Resources. Oddzwaniają mówiąc, że dostałaś się na drugi etap rekrutacji. Proszą Cię o 8 godzin dyspozycyjności które dadzą Ci możliwość poznania pracy i przyszłego stanowiska. Przychodzisz i rozpoczyna się szkolenie, które jest owijaniem w bawełnę. Jak zapytałam się pozostałych osób czy wiedzą na jakie stanowisko tak jak ja rekrutują nikt nie wiedział. Zostaliśmy przydzieleni do swoich opiekunów i zabrano nas "gdzieś". Pomimo licznych pytań gdzie i po co się udajemy nie otrzymywaliśmy odpowiedzi. Okazało się, że mamy ubrać żółtą kamizelkę a naszą pracą jest nagabywanie ludzi i chodzenie po domach. Jeśli tak wygląda Twoja wymarzona praca biurowa to NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • agazz1403 Re: praca ATM Group Dietla 50 04.08.16, 17:31
          Witajcie, chciałabym zapytać czy wasze doświadczenia związane z firmą ATM Group mają coś wspólnego z firmą GPS ? bardzo proszę o szybką odpowiedź !
          • niiikas Re: praca ATM Group Dietla 50 05.08.16, 21:40
            również prosiłabym o wskazówki. GPS dietla 50, zostałam zaproszona na rozmowę.. i de facto nie wiem na jakie stanowisko. "Nowo otwarta filia w Krakowie" Czy ktoś coś wie? Wiadomość od działu rekrutacji Aneta P.
          • lastdream002 Re: praca ATM Group Dietla 50 14.09.16, 13:07
            Właśnie tez się zastanawiam czy to nie ta sama firma i czy wcześniej nie nazywała się master promotion,ponieważ schemat pierwszego etapu rozmowy kwalifikacyjnej wygląda bardzo podobnie. Tym bardziej,że widziałam tam jakieś plakaty WWf wiec pewnie faktycznie chozi o domokrążców......ehhhh.....już raz miałam pecha trafić na taka "firme"tylko tam sprzedawali jakies smierdzace perfumy......Jak kazali nam łazic po hucie w krk razem z "wyjadaczami"jako osoby wdrażające się w ta posadę,czułam się jak strasznie jak starszy paniom próbowali wcisnąć perfumy z napisem"homme"mówiąc,że to wersja wieczorowego zapachu...tyle ż tamci byli na karmelickiej w krk
      • ostrzegamnaiwnych [...] 12.12.16, 15:14
        Treść postu jest niedostępna.
      • cinek8551 Re: praca ATM Group Dietla 50 14.02.17, 21:32
        Hej czy ktoś Kojarzy firmę HR GLOBAL GROUP ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka