Gość: Asian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 08:32 Rybki, ryby2002 i _ryby2002- wasze miejsce jest w akwarium. Weszłam na to forum po dłuższej przerwie i po prostu większości watków nie da się czytac. Ryby sa ciężkostrawne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agulha Re: Precz z mieszkańcami innych kontynentów! IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 13.04.02, 09:02 Azji na przykład! Żółtym nasze stanowcze NIE!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka Re: Precz z rybopodobnymi IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 13.04.02, 12:07 Gość portalu: Asian napisał(a): > Rybki, ryby2002 i _ryby2002- wasze miejsce jest w akwarium. Weszłam na to forum > po dłuższej przerwie i po prostu większości watków nie da się czytac. Ryby sa > ciężkostrawne... No własnie, aż przykro cię słuchać... A ja powiem, precz z żółtkami... Precz z tanimi azjatyckimi go-go, które dają się za parę groszy w podrzędnym hotelu. Wystarczy obejrzeć parę reportaży o Azji, żeby zobaczyć, śe tak jest... Precz z chińskimi rozwiązaniami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Precz z rybopodobnymi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 02:03 miałbyś gnojku choć na tyle honoru, aby nie dawać głosu w swojej własnej sprawie... ja sie w każdym razie przyłączam: precz z rybkami - ciotami! Odpowiedz Link Zgłoś