Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Studia podyplomowe

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 18:42
    kto studiuje na studiach po dyplomowych, czy to sie wogóle opłaca ??
    Obserwuj wątek
      • Gość: aleks Re: Studia podyplomowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 19:05
        Ja studiuję na SGH, studium Menedżer Jakości(6200 całość). Jeszcze nie wiem,
        czy mi się opłaciło - odpowiem Ci jak skończę...
        • Gość: podyplomowy Re: Studia podyplomowe IP: 195.117.30.* 23.03.05, 19:27
          Opłaca się tylko jak pracujesz i masz wyraźny sygnał od pracodawcy (no.
          dyrektora szkoły, urzędu), że te studia Ci się przydadzą. Byłem na kilku
          podyplomówkach, w tym na darmowych, z unijnycfh pieniędzy. Prawie nikt sie nie
          przykładał do nauki, prowadzący nie przykładali się do przekazywania i
          egzekwowania wiedzy. Nowego zawodu się tam raczej nauczyć nie mozna, ale jeśliu
          suę pracuje, to zyskuje się kontakty z pracownikami innych podobnych firm czy
          urzedów.
      • Gość: Krzyś Re: Studia podyplomowe IP: *.tronet.pl / 83.17.49.* 23.03.05, 22:58
        Co do poziomu wiedzy, to wszystko zależy do uczelni. Studiowałem już dwukrotnie i nie narzekam. Pierwsza była związana z pracą i dała mi duzą wiedzę i pewność w pracy. Świetni wykładowcy, w tym praktycy. Drugą zrobiłem dla siebie, bo mnie interesowało. Wkrótce rozpocznę trzecią z dofinansowniem z UE na kierunku związanym z finansami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka