Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Stress mnie rozwala

29.04.05, 00:37
    Atmosfera w mojej pracy jest straszna, szczególnie irracjonalne napady złości
    mojej przełożonej wyjątkowo ją psują. Stress wywoływany jej zachowaniem nie
    pozwala mi pracować na odpowiednim poziomie.Niestety ta osoba wydaje się być
    nietykalna. Ja nie mogę zrezgnowac z tej pracy, gdyż mam zobowiązania wobec
    swojej rodziny. Co robić, jak żyć, kiedy stress zabiera ci chęci do życia.
    Czekam na opinie. Pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mufka Re: Stress mnie rozwala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:14
        Skoro jestes zmuszona/y do pracy tam i nie masz widokow na inna najbardziej
        chyba odpowiednia bedzie metota "olewania" sproboj sie wylaczyc i puszczac
        drugim uchem wszystko, polecam tez rozne sposoby medytacji, np. skupiaj sie na
        wlasnym oddechu i wylacz z otoczenia :) pomaga
        Doskonale cie rozumiem bo bylam kiedys ofiara mobbingu, szukaj czegos innego
        koniecznie, obecnie mam niesamowicie mila atmosfere w pracy i fajnego szefa i
        ogolnie mozna znalesc prace w milym towarzystwie
        • Gość: stefek Re: Stress mnie rozwala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:15
          Ja mialem tez przes... atmosfere w pracy, ale mój luksus polega na tym że ja
          prace znajde wszędzie, pierdzielnolem to i teraz pracuje w normalnej a
      • Gość: lizka Re: Stress mnie rozwala IP: *.vx.pl / *.vx.pl 07.05.05, 00:51
        Ja tez odczuwam cholerny stres w pracy, jednak patrząc na moje znerwicowane,
        zniechęcone do życia przez pracę koleżanki postanowiłam robić swoje, a resztę
        mieć głęboko w dupie. Bo najważniejsze jest zdrowie psychiczne!!! Powodzenia!
      • quarantina Re: Stress mnie rozwala 08.05.05, 21:43
        Myślę, że Twój stress da się zdreukować. O jedno s. To na końcu.
        • szczurkova Re: Stress mnie rozwala 09.05.05, 13:25
          Oley to... najlepsza metoda na wredotę to lekceważenie, zachowaj tylko pozory
          przejęcia problemami i będzie spox :)
          • Gość: gk Re: Stress mnie rozwala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:09
            miałam ogromny stres w pracy, na szczęście przeszłam już na emeruturę i po
            stresie. Starałam się robić swoje nie zwracać uwagi, ale ten stres był
            silniejszy. Współczuje Ci, bo wiem co to znaczy.
            • axel11 Re: Stress mnie rozwala 01.06.05, 15:55
              Mam przez 8 godzin dziennie naprzeciwko mojego biurka 90 kilo zywej zlosci.
              Taka okragla, chodzaca frustracje. Od roku nie powiedziala nic milego o nikim i
              o niczym. Od roku (bo poza nia praca jest ok) staram sie ja wyluzowac,
              osiagajac tylko, ze stalam sie najlepsza kolezanka i ze jak robie cos bez niej
              to jest zazdrosna. Nikt jej nie znosi. Klopot w tym, ze jest naprawde dobra w
              tym, co robi. Czyli mam do wyboru: pracowac na dwoch etatach, aby udowodnic, ze
              nie jest niezastapiona u doprowadzic do usuniecia jej za charakter (naprawde
              nikt nie moze jej zniesc), albo olewac i robic swoje, pozwalajac aby sie
              wtracala, zeby nie budzic jej demonow, albo zmienic robote.
              Chyba bardziej mi zal jej niz siebie. Boszsz, jak jej musi byc zle z ta jej
              samotnoscia i wredota.... a jak sie jej poda reke to ugryzie.
              Ufff, wygadalam sie.
              • login_niedostepny Re: Stress mnie rozwala 02.06.05, 15:42
                mnie rozwala stres i brak motywacji w pracy. Dzis ide na spotkanie do nowej
                firmy, trzymajcie kciuki;)
      • Gość: gbc Re: Stress mnie rozwala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 08:54
        Poznaj skuteczne sposoby radzenia sobie ze stresem:

e-rozwiazania.webpark.pl/art/stres.htm
      • Gość: gbc once again Re: Stress mnie rozwala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 08:55
        Może też pomóc akupresura

e-rozwiazania.webpark.pl/art/akupresura.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka