Gość: milka IP: *.gdynia.mpsz.pl 18.07.02, 11:55 I po co to wszystko.... te nerwy, szarpanie, nieprzespane noce, strach...a życie jest tylko jedno...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniaag1 Re: Wyścig szczurów... 18.07.02, 15:12 Zgadzam sie w calej rozciaglosci. Potem czlowiek w wieku 45 lat lezy z zaawansowana choroba wiencowa w domu i nawet nie ma jak wydac tych pieniedzy, nie ma przy sobie nikogo bliskiego, bo nigdy nie mial czasu dla przyjaciol. Zajebiste zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Wyścig szczurów... IP: 194.203.162.* 18.07.02, 17:47 tjaaaa.... czy mowia to osoby, ktore nie potrafia sie do niego dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wyścig szczurów... IP: *.datastar.pl 19.07.02, 07:52 Gość portalu: milka napisał(a): > I po co to wszystko.... te nerwy, szarpanie, nieprzespane noce, strach...a > życie jest tylko jedno...... Ave, A najbardzie mnie śmieszy, jak takiego szczura wyrzucają z pracy ... Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knockou Re: Wyścig szczurów... IP: 2.4.STABLE* / 192.168.10.* 19.07.02, 08:46 czesc, oczywiscie - kazdy ma teoretyczna swobode wyboru swojej sciezki zyciowej. Jak ktos nie chce zasuwac/pic/jarac/tanczyc Polki to nikt go do tego nie zmusi. powiem jak ja to widze - pracuje na firme, gdzie mam sporo udzialow, uwielbiam to, czuje ze wartosc firmy zaczyna rosnac, robie rzeczy, ktore lubie, pracuje z fajnymi ludzmi, po pracy czasem z nimi pije, rownolegle mam ciekawy zwiazek z jedna dziewczyna, wiec mysle, ze wszystko da sie pogodzic, tylko trzeba sie postarac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marios Re: Wyścig szczurów... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 08:55 Gość portalu: knockou napisał(a): > czesc, > oczywiscie - kazdy ma teoretyczna swobode wyboru swojej sciezki zyciowej. Jak > ktos nie chce zasuwac/pic/jarac/tanczyc Polki to nikt go do tego nie zmusi. > powiem jak ja to widze - pracuje na firme, gdzie mam sporo udzialow, uwielbiam > to, czuje ze wartosc firmy zaczyna rosnac, robie rzeczy, ktore lubie, pracuje z > > fajnymi ludzmi, po pracy czasem z nimi pije, rownolegle mam ciekawy zwiazek z > jedna dziewczyna, wiec mysle, ze wszystko da sie pogodzic, tylko trzeba sie > postarac. > pozdrawiam Gratuluję - trafiłeś na swój czas. Ja też nie narzekam. Jest jednak sporo ludzi, którzy naturalną tendencją przegrywają i po jakimś czasie popadają we frustrację. Marios Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hippo Re: Wyścig szczurów... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 10:08 IMHO tematu wyscigu szczurow w Polsce nie ma ;)) Obecnie mamy po prostu walke o przezycie i jakakolwiek prace oraz jej utrzymanie. Odpowiedz Link Zgłoś