Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wyścig szczurów...

IP: *.gdynia.mpsz.pl 18.07.02, 11:55
    I po co to wszystko.... te nerwy, szarpanie, nieprzespane noce, strach...a
    życie jest tylko jedno......
    Obserwuj wątek
      • moniaag1 Re: Wyścig szczurów... 18.07.02, 15:12
        Zgadzam sie w calej rozciaglosci. Potem czlowiek w wieku 45 lat lezy z
        zaawansowana choroba wiencowa w domu i nawet nie ma jak wydac tych pieniedzy,
        nie ma przy sobie nikogo bliskiego, bo nigdy nie mial czasu dla przyjaciol.
        Zajebiste zycie...
        • Gość: o Re: Wyścig szczurów... IP: 194.203.162.* 18.07.02, 17:47
          tjaaaa....

czy mowia to osoby, ktore nie potrafia sie do niego dostac?
      • Gość: Andrzej Re: Wyścig szczurów... IP: *.datastar.pl 19.07.02, 07:52
        Gość portalu: milka napisał(a):

> I po co to wszystko.... te nerwy, szarpanie, nieprzespane noce, strach...a
        > życie jest tylko jedno......

Ave,
        A najbardzie mnie śmieszy, jak takiego szczura wyrzucają z pracy ...
        Andrzej
        • Gość: knockou Re: Wyścig szczurów... IP: 2.4.STABLE* / 192.168.10.* 19.07.02, 08:46
          czesc,
          oczywiscie - kazdy ma teoretyczna swobode wyboru swojej sciezki zyciowej. Jak
          ktos nie chce zasuwac/pic/jarac/tanczyc Polki to nikt go do tego nie zmusi.
          powiem jak ja to widze - pracuje na firme, gdzie mam sporo udzialow, uwielbiam
          to, czuje ze wartosc firmy zaczyna rosnac, robie rzeczy, ktore lubie, pracuje z
          fajnymi ludzmi, po pracy czasem z nimi pije, rownolegle mam ciekawy zwiazek z
          jedna dziewczyna, wiec mysle, ze wszystko da sie pogodzic, tylko trzeba sie
          postarac.
          pozdrawiam
          • Gość: Marios Re: Wyścig szczurów... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 08:55
            Gość portalu: knockou napisał(a):

> czesc,
            > oczywiscie - kazdy ma teoretyczna swobode wyboru swojej sciezki zyciowej.
            Jak
            > ktos nie chce zasuwac/pic/jarac/tanczyc Polki to nikt go do tego nie zmusi.
            > powiem jak ja to widze - pracuje na firme, gdzie mam sporo udzialow,
            uwielbiam
            > to, czuje ze wartosc firmy zaczyna rosnac, robie rzeczy, ktore lubie,
            pracuje z
            >
            > fajnymi ludzmi, po pracy czasem z nimi pije, rownolegle mam ciekawy zwiazek
            z
            > jedna dziewczyna, wiec mysle, ze wszystko da sie pogodzic, tylko trzeba sie
            > postarac.
            > pozdrawiam

Gratuluję - trafiłeś na swój czas. Ja też nie narzekam.
            Jest jednak sporo ludzi, którzy naturalną tendencją przegrywają i po jakimś
            czasie popadają we frustrację.

Marios
      • Gość: Hippo Re: Wyścig szczurów... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 10:08
        IMHO tematu wyscigu szczurow w Polsce nie ma ;)) Obecnie mamy po prostu walke o
        przezycie i jakakolwiek prace oraz jej utrzymanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka