Gość: przed rozmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 19:56 Moze ktos z Was wie i mi pomoze. Chodzi mi glownie o instytucje Państwowe - sanepidy, inspektoraty ochrony środowiska itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GB Re: Laboranci - ile zarabiaja? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.05, 20:03 Przygotuj się na okolice najniższej dopuszczalnej :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przed rozmowa Re: Laboranci - ile zarabiaja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 20:09 az tak zle? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GB Re: Laboranci - ile zarabiaja? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.05, 20:18 Nie chcę straszyć, ale w ubiegłym roku kolega, chemik, świeżo po studiach, dostał w Sanepidzie coś koło 650 na rękę. Plus, co prawda, obietnicę szefowej, że w niedalekiej perspektywie będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Laboranci - ile zarabiaja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 07:41 To niech lepiej kolega nie liczy aż na tak duże przyszłe perspektywy. Po 26 latach pracy w tym 23 w sanepidzie mam aż 1300 zł brutto. Przez tyle lat ciagle łudzę się, że bedzie lepiej, ale brak słów. To jest budżetówka. Byc może w woj. sanepidzie, to tak, ale nie w powiatowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Laboranci - ile zarabiaja? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 16.10.05, 17:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Laboranci - ile zarabiaja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:55 nie masz co liczyc na kokosy chociasz była by to super instytucja państwowa jedynie możesz mieć nadzieje że będziesz miał staz pracy i szukaj prywatnej firmy Odpowiedz Link Zgłoś