Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ARIMR rekrutacja

20.02.06, 19:13
    Teraz trwa wielka rekrutacja pracowników sezonowych do ARiMR. Chciałam
    zapytać czy ktoś był na rozmowie wstępnej. Jeżeli tak to proszę o napisanie
    jak przebiegała rozmowa i jakie były pytania zadawane. z gory wielkie dzieki.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Anka Re: ARIMR rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:39
        Podobny wątek:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=36605624&v=2&s=0
        Byłam na rozmowie w zeszłym tygodniu. Miałam m.in. pytania: czym zajmuje się
        ARiMR i co to takiego Wspólna Polityka Rolna.
        • mariolaw26 Re: ARIMR rekrutacja 20.02.06, 19:42
          Dzięki za odpisanie. Bo ja dopiero przygotowuję się na rozmowę. A tak w ogole
          jestem z woj. podkarpackiego. Napisz z jakego wojewodztwa jestes. No i co dalej
          po rozmowach juz masz zapewniona pracę czy jeszcze beda cos wymagac.
          • Gość: Anka Re: ARIMR rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:49
            Ja jestem z podlaskiego. Z osobami, które przejdą dalej mają skontaktować się
            telefonicznie.
            • mariolaw26 Re: ARIMR rekrutacja 20.02.06, 19:53
              A duzo osob maja wyeliminowac z tych co spełniały wymagania formalne u Was w
              woj. podlaskim.
              Jescze jedno pytanko: rozmowy były u Was w biurach Powiatowych czy Oddziałach
              Regionalnych no i czy dużo trzeba umieć na te pytania?pozdrawiam
              • Gość: Anka Re: ARIMR rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 20:03
                Rozmowy odbywały się w Biurach Powiatowych, a z tego co widać na listach osób
                spełniających wymagania formalne( opublikowanych na BIP)to chętnych było
                przeciętnie 2 razy więcej niż miejsc pracy.
                • mariolaw26 Re: ARIMR rekrutacja 20.02.06, 20:08
                  U nas jest podobnie maja przyjąć 15 osob a na liscie jest 30 osob. Ciekawe czym
                  beda sie kierowac po tych rozmowach wstepnych, bo cos mi sie wydaje ze kazdy
                  cos wiedzial na temat ARiMR czy WPR. Ciekawe tez od kiedy przewidziane jest
                  rozpoczecie pracy, u nas nikt nic nie chce mowic. Z tego co slyszalam to maja
                  byc jeszcze szkolenia.
                  • mariolaw26 Re: ARIMR rekrutacja 20.02.06, 20:16
                    Ja Tobie tez zycze powodzenia. A tak przy okazji jak juz tak pytam to kto byl
                    obecny na rozmowach (Kierownik Biura czy moze ktos z Odziału).
                    • Gość: Anka Re: ARIMR rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 20:19
                      Kierownik i osoba/y z OR.
              • Gość: Anka Re: ARIMR rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 20:09
                > no i czy dużo trzeba umieć na te pytania?
                Pewnie lepiej wiedzieć wiecej niż za mało :) Powodzenia
                • mariolaw26 Re: ARIMR rekrutacja 20.02.06, 20:26
                  No tak myslałam że z oddziału ktoś też bedzie. Jeżeli mogę zapytać to ciekawa
                  jestem czy pracowałaś już wcześniej w agencji?
        • Gość: kasia Re: ARIMR rekrutacja IP: *.udn.pl 21.02.06, 23:00
          a czy oprocz rozmowy mialas preselekcje komputerowa???
      • Gość: miki Re: ARIMR rekrutacja IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.06, 12:22
        A wiecie jakiego wynagrodzenia mozna sie spodziewac?
        • Gość: Mariola Re: ARIMR rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:07
          niestety nie wiadomo jakie bedzie wynagrodzenie w tamtym roku na sezonie bylo
          1000 zl na reke
          moze ktos wie od kiedy przewidziana jest praca sezonowa tego roku?
          • Gość: miki Re: ARIMR rekrutacja IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.06, 18:13
            Poczytałam sobie troche w archiwum forum na temat sezonowki w ARiMR i musze
            przyznac , ze mnie zatkało.Złożyłam podanie do jednego z biur ale teraz sie
            zastanawiam czy chciałabym w nim pracować.Na ręke dostaje się
            minimum+ewentualne premie.Praca na dwie zmiany od 6-14 i od 14-22, także w
            weekendy.Szanse na zatrudnienie na stałe marne.Rekrutacja 3-etapowa(ciut jak do
            koncernu międzynarodowego;)Szara rzeczywistość
            • Gość: mariola Re: ARIMR rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:18
              Z tym co napisalas to sie zgodze, praca na pol roku a rekrutacja taka jakby sie
              startowalo na niewiadomo jakie stanowisko. Bylas moze na rozmowie wstepnej? Ja
              jeszcze nie u nas narazie pojawila sie lista osob spelniajacych wymogi formalne
              tak wiec czekam na ewentualny telefon.
      • Gość: miki Re: ARIMR rekrutacja IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.06, 18:25
        Nie nie byłam na rozmowie, kilka dni temu minął termin składania podań.Ale
        nawet jak mnie ewentualnie zaprosza to raczej nie podejme sie tej pracy.A Ty
        juz jestes zdecydowana?
        • Gość: mariola Re: ARIMR rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:29
          Powiem szczerze ze jezeli zaprosza mnie na rozmowe to pojde i zobacze jak to
          wszystko wyglada zawsze mozna zrezygnowac pozniej. Rzeczywiscie tak jak pisalas
          praca 2 zmianowa. W sumie nie widze tam wiekszego rozwoju zawodowego.
      • Gość: miki Re: ARIMR rekrutacja IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.06, 18:34
        Jak juz bedziesz po rozmowie to daj znac.Ciekawa jestem czy podadza szczegółowe
        informacje nt.powyższej pracy. Zycze powodzenia i tak jak napisalam wczesniej
        poczytaj archiwum z poczatku ubieglego roku.Tam jest napisane jak przebiegala
        rekrutacja, zasady na pewno sa takie same.
        • Gość: mariola Re: ARIMR rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:36
          Dzieki i rowniez zycze powodzenia. Po rozmowie dam znac na forum co i jak dalej
          w ARiMR.pa pa
        • Gość: kasia Re: ARIMR rekrutacja IP: *.udn.pl 21.02.06, 18:57
          a czy mozesz mi podac link tego archiwum , bo jakos nie moge znalezc. z gory
          bede wdzieczna, bo tez sie szykuje do rozmowy a nie wiec czego dokladnie sie
          spodziewac
      • Gość: miki Re: ARIMR rekrutacja IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.06, 20:12
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=20466175&a=20487767
        • Gość: miki Re: ARIMR rekrutacja IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.06, 20:13
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=20466175&a=20489434 a to szczegoly
      • Gość: Ola Re: ARIMR rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:24
        Ola la nieciekawie to wszystko jest opisywane.Porażka,prawie jak niewolnicy
        czytając co pisali ludzie.Aż strach że to może być prawda,w państwowej
        instytucji takie rzeczy.Ale mnie już nic nie zdziwi.
        • czort5 Re: ARIMR rekrutacja 03.03.06, 14:10
          Nie jest aż tak źle. Pracowałam w ubiegłym roku i startuje też w tym, bo w
          międzyczasie nic nie znalazłam. Praca jak praca, u mnie w bp panuje spoko
          atmosfera. Nikt na nikogo nie krzyczy ani nie pogania. A że pracować trzeba to
          chyba normalne w pracy no nie. A masz swiadczenia socjalne, urlop możesz
          wykorzystać. Wcześniej pracowałam w prywatnej firmie i urlopy to miałam na
          papierze:)
      • gusik791 Re: ARIMR rekrutacja 03.03.06, 15:32
        ja tez ide na romozwe o test za kilka dni, troche sie załamałam po przeczytniu
        forum ale zwarzywszy na dzisieszy rynek pracy trzeba spróbować skoro mamy taką
        szanse, powodzenie wszystkim ;)
        • Gość: mariola Re: ARIMR rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 12:42
          Cz Wam. Bylam na rozmowie. Pytania standardowe tzn. wyksztalcenie,
          doswiadczenie, dlaczego chcesz pracowac w Arimr, ukonczone kursy. Ty im
          odpowiadasz na pytania a oni notuja bo maja specjalne druki wiec kazdy ma to
          samo wyniki maja byc za tydzien. Zobaczymy i licze ze bedzie oki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka