Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Multibank - wypowiedzcie sie

IP: *.gizycko.mm.pl 02.03.06, 12:15
    witam
    zostalam zaproszona na rozmowe w sprawie pracy na stanowisko pracownik ekipy
    wsparcia w Centrum Usług Finansowych. Zastanawiam sie ja moze wygladac
    rozmowa, słyszałam o jakichs testach- czy to prawda???
    Dodam ze rozmowa ma byc przeprpwadzana w postaci videokonferencji.
    CZy ktos wie cos wiecej na temat charaktetu tej pracy??
    Ile placa na początek, dodam ze nie mam doswiadczenia w pracy w Banku-jedynie
    wyksztalcenie w tym kierunku.
    Jakie zarobki w Białymstoku>??
    Obserwuj wątek
      • Gość: :) Re: Multibank - wypowiedzcie sie IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.03.06, 13:21
        Witaj,

zaznaczę na początek, że nie pracowałem w Multi... Znam go jednak trochę "od
        kuchni"...

Jeżeli rozmowa będzie przeprowadzana w formie wideokonferencji, spodziewaj się
        raczej standardowych pytań... o produkty, dlaczego chcesz tam pracować itd.,
        część rozmowy będzie może po angielsku. Prawdopodobnie będziesz rozmawiała z
        kimś z HR oraz (być może) z osobą z Departamentu Sprzedaży.

Praca w ekipie wsparcia oznacza, że często będziesz musiała podróżować do
        różnych miejsc w Polsce (teoretycznie CUF-y i placówki partnerskie mają być w
        każdym mieście o liczbie mieszkańców przekraczającej 50 tys.). Będzie to
        uzależnione od aktualnych potrzeb kadrowych... Tak to mniej więcej wygląda...

Co do zarobków, nie będę się wypowiadał... Mogą Cię nie satysfakcjonować, jeśli
        wziąć pod uwagę częste zmiany miejsca pracy (tydzień tu, miesiąc tam)... Może
        też zaproponują Ci zatrudnienie jedynie na część etatu (by obejmował Cię
        obowiązek zachowania tajemnicy bankowej), a formalnie pracować będziesz na
        umowę-zlecenie (własna dzialalność)... Nie wiem, jak to teraz dokładnie organizują.

Życzę powodzenia :)
        • Gość: kachna Re: Multibank - wypowiedzcie sie IP: *.gizycko.mm.pl 02.03.06, 13:52
          Dziekuje za informacje:)
          Podczas rozmowy telefonicznej dowiedzialam sie ze ma to byc umowa o prace, i
          nie mam zadnych ustalanych limitow, ktore musze wykonywac.
          a orientujesz sie moze czy zapewniaja zakwaterowanie podczas wyjazdow, czy
          zwracają pieniądze za biletyitd??
          • Gość: :) Re: Multibank - wypowiedzcie sie IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.03.06, 16:38
            Limitów nie będzie, bo charakter pracy na to nie pozwala. Będziecie wykonywać
            różne czynności, w zależności od aktualnego zapotrzebowania. Trudno więc, by
            można to było z wyprzedzeniem zaplanować :D Ekipa wsparcia to takie "pogotowie
            kadrowe" :D

Nie wiem, jak jest z zakwaterowaniem... Jeśli zaś chodzi o koszty... Tak,
            zwracają pieniądze, ale czasami z dużym opóźnieniem... Co nie znaczy, że musi to
            być regułą :)

Pozdrawiam :)
        • Gość: kachna Re: Multibank - wypowiedzcie sie IP: *.gizycko.mm.pl 02.03.06, 13:54
          Dziekuje za informacje:)
          Podczas rozmowy telefonicznej dowiedzialam sie ze ma to byc umowa o prace, i
          nie mam zadnych ustalanych limitow, ktore musze wykonywac.
          a orientujesz sie moze czy zapewniaja zakwaterowanie podczas wyjazdow, czy
          zwracają pieniądze za bilety itd??
          • Gość: gosc Re: Multibank - wypowiedzcie sie IP: *.p.lodz.pl 02.03.06, 20:59
            Z tego co mi wiadomo to na poczatek 1200-1300 brutto.Okres probny 3
            miesiace,jak sie sprawdzisz to umowa na 5 lat.Podobno pozniej placa wiecej,ale
            nie wydaje mi sie zeby to byla jaks oszolamiajaca kwota.Mowie tutaj o
            Lodzi,gdzie indziej nie wiem jak jest.Powodzenia na rekrutacji!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka