Gość: El_minister IP: *.chello.pl 09.03.06, 11:18 Dostałem zaproszenie na rozmowę do Leroy Merlin w Krakowie. Czy ktoś wie coś więcej o zarobkach na stanowisku sprzedawca?? Ile można rządać? Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ąęą Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.06, 11:39 Mój ojciec dostaje ok.1500 + co jakiś czas premie.Spośród wszelakich wielkopowierzchniowców tam najlepiej dbają o pracownika.Nie wiem czy zarobki jakoś mogą się różnić bo on pracuje w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El_minister Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.chello.pl 09.03.06, 13:17 Thx za info.To jest stawka netto czy brutto, a moze wiesz jak wygląda rekrutacja i rozmowa w Leroy? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ąęą Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.06, 13:25 Brutto wychodzi 2200 (1480 netto).Nie wiem dokładnie jak wygląda rekrutacja niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda44 Re: Praca w Leroy Merlin IP: 83.243.39.* 11.03.06, 20:02 rekrutacja to kilka etapów, ja mialam I. test pisemny z umiejetnosci oliczania powierzchni pomieszczenia / zadania matematyczne/, po tygodniu byl II. test praktyczny z umiejetnosci szybkiego rozpoznania i rozmieszczenia na polkach towarów z różnego asortymentu / którego nie przeszłam z powodu braku znajomości niektórych urządzeń elektronicznych : ] więc nie wiem jak wyglądał "etap III"/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El_minister Re: Praca w Leroy Merlin IP: 87.207.75.* 11.03.06, 23:08 Dzięki, jakies konkrety co do tego testu :)? pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 18:29 Właśnoie się wybieram w poniedziałek na rozmowę czy można się dowiedzieć jak poszło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 09:48 tak Odpowiedz Link Zgłoś