Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Leroy Merlin

IP: *.chello.pl 09.03.06, 11:18
    Dostałem zaproszenie na rozmowę do Leroy Merlin w Krakowie. Czy ktoś wie coś
    więcej o zarobkach na stanowisku sprzedawca?? Ile można rządać? Pozdro!
    Obserwuj wątek
      • Gość: ąęą Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.06, 11:39
        Mój ojciec dostaje ok.1500 + co jakiś czas premie.Spośród wszelakich
        wielkopowierzchniowców tam najlepiej dbają o pracownika.Nie wiem czy zarobki
        jakoś mogą się różnić bo on pracuje w Warszawie.
        • Gość: El_minister Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.chello.pl 09.03.06, 13:17
          Thx za info.To jest stawka netto czy brutto, a moze wiesz jak wygląda
          rekrutacja i rozmowa w Leroy? Pozdrawiam!
          • Gość: ąęą Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.06, 13:25
            Brutto wychodzi 2200 (1480 netto).Nie wiem dokładnie jak wygląda rekrutacja
            niestety.
            • Gość: matylda44 Re: Praca w Leroy Merlin IP: 83.243.39.* 11.03.06, 20:02
              rekrutacja to kilka etapów, ja mialam I. test pisemny z umiejetnosci oliczania
              powierzchni pomieszczenia / zadania matematyczne/, po tygodniu byl II. test
              praktyczny z umiejetnosci szybkiego rozpoznania i rozmieszczenia na polkach
              towarów z różnego asortymentu / którego nie przeszłam z powodu braku znajomości
              niektórych urządzeń elektronicznych : ] więc nie wiem jak wyglądał "etap III"/
              • Gość: El_minister Re: Praca w Leroy Merlin IP: 87.207.75.* 11.03.06, 23:08
                Dzięki, jakies konkrety co do tego testu :)?
                pozdro!
                • Gość: Artur Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 18:29
                  Właśnoie się wybieram w poniedziałek na rozmowę czy można się dowiedzieć jak
                  poszło?
                • Gość: tak Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 09:48
                  tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka