Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Procter & Gamble

IP: *.chello.pl 18.03.06, 17:05
    Witam, czy ktoś z forumowiczów składał aplikacje do P & G. Ja mam za sobą testy i czekam na odpowiedż, może ktoś wie, jak dalej wygląda weryfikacja -pozdrawiam.

Obserwuj wątek
      • Gość: Marek Re: Praca w Procter & Gamble IP: *.chello.pl 19.03.06, 14:00
        Ponawiam pytanie .
      • Gość: panna anna Re: Praca w Procter & Gamble IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.03.06, 16:43
        Ja wiem ;)
        Mialam testy - odpowiedz byla tego samego dnia. Zaproszenie na rozmowe... Po
        jakims miesiacu kolejna (dwie - jedna po drugiej), potem kolejna... potem,
        tzw 'day in field' - czyli jeden dzien z pracownikiem w pracy... Pozniej taka
        mala pogawedka ;).
        Po jakims czasie pojechalam do Warszawy na ostatnia juz rozmowe. Do tej pory
        stracilam swoj zapal... Bylo kilka syt. pokazujacych totalny brak
        profesjonalizmu rekrutujacych mnie osob... Niestety.
        Odpowiadzialam na kilka pytan tak jak nie powinnam - m.in. na temat swojej
        przyszlej kariery zawodowej... a nalezalo opowiedziec o wielkiej checi pracy w
        PG ;).

Czy zaluje... Moze troche ;) Zaluje troche tych ew. doswiadczen, rzeczy,
        ktorych moglabym sie nauczyc. Ale robie to, co kocham - u siebie, na wlasny
        rachunek - i to jest dopiero fantastyczne doswiadczenie ;).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka