Gość: Inżynierek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:33 Witam!Czy ktoś wie jakie są warunki pracy i płacy w netii-dział techniczny.Atmosfera,wynagrodzenia,pakiet socjalny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zetkaa Re: Praca w NETII IP: *.eranet.pl 08.05.06, 21:39 A czy przypadkiem Netia nie przechodzi na outsourcing? Podpisali niedawno umowe z Ericssonem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inżynierek Re: Praca w NETII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 09:58 Nie mam pjęcia czy Netia przechodzi w outsoucing,chciałem tylko się zorientować jakie są tam warunki zatrudnienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Praca w NETII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 13:11 Nawet outsourcing musi zamawiać i kontrolować wykonanie ktoś kto się zna, więc jakiś dział trechniczny muszą mieć (to tak na chłopspi rozum). Co do bonusów, to wiem, że oferują opiekę medyczną i ubezpieczenie pakietowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kandydat Re: Praca w NETII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 21:08 Nie wiem o dziale technicznym.Ja czekam na odpowiedź z działu handlowego (woj.łódzkie),ale myślę,że jesli chodzi o socjal to wiele nie różni się.Jak coś będę wiedział,to dam znać. Widze jedynie że Netia chce bardzo dynamicznie wprowadzić WiMax'a na rynek. Odpowiedz Link Zgłoś