Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kancelaria Causa

IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.05.06, 11:55
    Witam,chciałabym prosić o informacje na temat pracy w tej kancelarii,rozmowy
    kwalifik.i ogólnie atmosfery.Dodam,że staram się o pracę na stanowisku
    pełnomocnika ds. obsługi klienta.Jeżeli ktoś mógłby podzielić się swoimi
    doświadczeniami będe bardzo wdzięczna.
    Obserwuj wątek
      • korowiowek Re: Kancelaria Causa 09.05.06, 17:09
        generalnie syf, chyba ze cos sie przez 3 lata zmieniło. Sprzedajesz windykacje,
        własna działalność gospodarcza i prowizja. Szkoda zachodu.

pzdr,
        • Gość: Łódź Re: Kancelaria Causa IP: *.toya.net.pl 10.05.06, 13:28
          byłam na 2 rozmowach- rzeczywiście dno- 800 netto + prowizja, mnie przyjęła i
          rekrutowała dziewczyna młodsza ode mnie, co za bardzo nie wiedziała co
          powiedzieć- a ja jako osoba, która ma za sobą kilkadziesiąt rozmów- byłam lekko
          zniesmaczona, nie wiem gdzie mieszkasz, ale ja jestem po prawie i lepiej się
          czuję w bankach w call centre, jakiś normalny pracodawca bez ubliżania
          pracownikom pensją- aha i co ważne zawsze płaci na czas- pomyśl też o telefoni
          komórkowej- tylko nie o Orange, u nas w Łodzi pracujesz po 12 godzin i jeszcze
          zostajesz po godzinach, a do tego g**** płacą, ale call center jest w Łodzi i w
          Warszawie np. Ery i plusa- i tam rzeczywiście jest co do gara włożyć
      • raj_jar Re: Kancelaria Causa 11.05.06, 13:16
        brat pracował w kancelarii w centrali we wrocł. właściciele to dwa oszołomy nie
        liczący się z ludźmi wogóle - traktują pracowników jak motłoch oprócz paru
        zauszników którzy pracują prawie od początku. generalnie firmy nie polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka