Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co wybrać

IP: *.magma-net.pl 21.06.06, 21:49
    Jestem mgr inż ochrony środowiska z Wrocławia, znam angielski (fce) i w miarę
    dobrze niemiecki, jestem świeżo po studiach, więc moje doświadczenie zawodowe
    jest zerowe(oprócz studenckich praktyk). Zastanawiam się jakie są moje szanse
    na pracę w zawodzie. Czy nie lepiej wyjechać na pół roku na zmywak na wyspy?
    Czy decydować się na jakiś staż za 400 zł? Którą wybrać drogę? Wyjechać na
    jakiś czas aby zarobić czy szukać tutaj?Zaznaczam,że swoją przyszłość wiąże z
    Polską, z Wrocławiem właśnie. Jestem ciekawy, jakie są Wasze opinie.
    Pozdrawiam. Piotr.
    Obserwuj wątek
      • Gość: elka Re: Co wybrać IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 22.06.06, 10:15
        jak chcesz pracowac w ochronie srodowiska to raczej idz na staz i szukaj
        normalnej pracy. W zawodach technicznych liczy sie głównie doswiadczenie a
        praca na zmywaku Ci go nie da napewno.

pzdr.
      • garraretka Re: Co wybrać 22.06.06, 10:57
        Jeśli jesteś w sytuacji, że możesz sobie pozwolić na staż (czyt. nie masz
        rodziny na utrzymaniu, mieszkania, samochodu itp.) czyli tyrać za 400 zł to
        zdecydowanie wybierz staż. Doświadczenie przede wszystkim :-)
      • Gość: Piotr Re: Co wybrać IP: *.magma-net.pl 22.06.06, 11:50
        Dzięki za Wasze opinie. Nie mam jakiś palących zobowiązań, więc mogę sobie
        pozwolić na staż. Zastanawiam się tylko co dalej? Czy w ogóle są szansę na w
        miarę dobrą pracę w branży ochrona środowiska we Wroclawiu?
      • Gość: Piotr Re: Co wybrać IP: *.magma-net.pl 22.06.06, 14:59
        Moje "chcenie" chyba na nic się przyda. Jestem po wizycie w urzędzie pracy i
        nawet stażu za 400 zł w moim zawodzie nie ma!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka