Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Seks, urlop bezpłatny i wypowiedzenie, czy da się?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 15:27
    W temacie jest słowo seks, które mam nadzieję przyciągnie kogoś, kto zna się
    chociaż trochę na kodeksie pracy, bo mój wątek jest nudny i uporczywie
    pomijany. O seksie niestety nie będzie, za to proszę o konkretną pomoc. Czy w
    trakcie bezpłatnego urlopu można wręczyc wypowiedzenie i tym samym nigdy już
    nie zjawic się w pracy? Bo jeśli nie to zdaje się posądzę szefa o
    molestowanie (gdyby mi utrudniał odejście) ;-)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kasia Re: Seks, urlop bezpłatny i wypowiedzenie, czy da IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:04
        Nadal nikt nie odpisał? Kończą mi się pomysły...
        • Gość: lol Re: Seks, urlop bezpłatny i wypowiedzenie, czy da IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 09:21
          molesteuje cie szef?czemu go nie postraszysz że masz znajomego który siedział
          we więzieniu[skręć taką zwałę]to zawsze skutkuje...
      • garraretka Re: Seks, urlop bezpłatny i wypowiedzenie, czy da 04.07.06, 16:08
        Pracownik może wręczyć wypowiedzenie zawsze. Na urlopie, zwolnieniu czy w czasie
        pracy.

PS. chwyt niezły ;-)
        • Gość: michał www.forumprawne.org IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:39
          polecam
          dzial prawa pracy
          • sloneczna.dziewczyna Re: www.forumprawne.org 05.07.06, 07:52
            Widzicie, autorce nawet seks w tytule wątku nie pomógł. Nie dostała
            satysfakcjonującej odpowiedzi. Zadałaby rzeczowo pytanie, sprawa może byłaby
            inna. A tak uważała pewnie forumowiczów za idiotów, którzy polecą na slowo seks
            w tytule. ;-) A może to jakiś specjalista ds. reklamy? ;-)
            • Gość: Kasia Re: www.forumprawne.org IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 11:32
              Próbowałam rzeczowo w innym wątku, bez efektu. Dziękuję za odpowiedzi, jedna mi
              pomogła, oprócz tego znalazłam już prawnika (sąsiad). Co do ostatniej
              wypowiedzi - podejrzewam, że to może jakaś projekcja? Autorka odpowiedzi sama
              forumowiczów za idiotów uważa ale podejrzewa innych...? Co więcej, sama na ten
              seks poleciała :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka