asez 06.07.06, 11:21 Jestem zaproszony na rozmową kwalifikacyjną do CU. Pani, która do mnie zadzwoniła powiedziała, żebym zarezerwował sobie 4 godziny na rozmowę. Czy ktoś wie jak wygląda proces rekrutacyjny w CU ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Prces rekrutacyjny w CU 06.07.06, 11:40 Byc moze planuje oprowadzanie po firmie albo ac??? Odpowiedz Link Zgłoś
asez Re: Prces rekrutacyjny w CU 06.07.06, 12:06 Dziękuję za poważne potraktowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
krasny_chlop Re: Prces rekrutacyjny w CU 06.07.06, 15:55 Moga to byc np jakies gry z wchodzeniem w rozne role, do tego jakies burze mozgow (sprawdzajace twoja kreatywnosc i refleks) itd. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.zasieczna Re: Prces rekrutacyjny w CU 07.07.06, 07:23 Niestety nie wiem o jakie stanowisko Pan się stara. Ale wydaje i się, że jeśli ktoś poprosił Pana o zarezerwowanie sobie tyle czasu planuje poza rozmowa rekrutacyjną dodatkowe zadania. Mogą to być jakieś ćwiczenia praktyczne lub dodatkowe testy. Zawsze można skontaktować sie z osobą prowadzącą rekrutacjie i zapytać jak będzie wyglądał przebieg takiego spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś