Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szukam pracy Łódź

IP: *.21.rev.vline.pl 02.11.06, 15:30
    Witam
    Poszukuje w łódzi i okolicach w charakterze przedstawiciela handlowego na uczciwych warunkach aktualnie pracuje w malej firmie zarabiam 1400zl netto plus koszty pojazdu wczesniej przez 2 lat pracowalem w korporacji obsługa klienta.Szukam dobrej firmy ktora dba o pracownika a przedewszystkim wszystko jasno jest okreslone bo w aktualnej z tym wlasnie jest problem.
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: ggg Re: Szukam pracy Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 15:57
        jaka branża?
        • Gość: przedstawiciel Re: Szukam pracy Łódź IP: *.toya.net.pl 02.11.06, 19:08
          W tej chwili kwestia branży nie jest dla mnie aż tak oczywista 5lat miałem
          doczynienia z fotografia przedstawiciel i fotograf 2.5 roku telekomunikacja
          obsługa klientow kluczowych a teraz prasa. Przekwalifikuje sie...
          Pozdrawiam
          • Gość: ggg Re: Szukam pracy Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:34
            W branzy FMCG (kosmetyki, chemia)zarabia się średnio 1200 zł brutto plus
            prowizja, ale rzadko wyciągniesz 1500 zł netto. Średnia płaca w tym sektorze, to
            1000 zł netto. Do tego auto słuzbowe i telefon z limitem, który nie zawsze
            wystarcza.
            • przplus Re: Szukam pracy Łódź 02.11.06, 22:25
              Kurcze ja mam teraz jak pisałem 1400netto plus prowizja kwaralna telefon moj i
              samochod moj zwracaja za paliwo wiecej niz mi auto spali na plus jakies 5litrów
              tylko meczy mnie kwestia dezorganizacji i zamieszania nikt nic nie wie szefa
              wiecznie nie ma i tak dalej.
              Moze marzeniem scietej głowy jest myslenie o posadzie powiedzmy za 1500netto
              tel samochod plus prowizja w jakiejs normalnej ulożonej firmie z jasnymi
              strukturami oranizacyjnymi...
              Pozdrawiam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka