barbi1 27.11.06, 10:15 Znalazłam ofertę pracy referenta i wśród wymagań jest m. in. znajomość programu Wulkan. Czy ktoś wie, co to za program? Gdzie można znaleźć jakieś informacje na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vilkas Re: Program "wulkan" 29.11.06, 00:13 www.vulcan.edu.pl/biuletyn/bi29/04okolejnosciwdrazania.html www.vulcan.edu.pl/Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
vilkas Re: Program "wulkan" 29.11.06, 00:18 drugi link oczywiście bez Pzdr;) www.vulcan.edu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
lona815 Re: Program "wulkan" 30.11.06, 09:37 Cześć!!! Nie pisze się wulkan tylko VULCAN...są to programy księgowe...(kadry płace, księgowość, kasa.....) pracuje na nim od dwoch lat...jestem księgową w szkole podstawoej...programy sa bardzo proste w obsłudze, maja szerokie mozliwosci...jest strona VULCANA...www.vulcan.pl....mozna tam troche poczytac o nich....jesli chcesz zadac jeszcze jakies pytania...to zapraszam na moje gg 6249074 lub na meil: lona81@interia.pl...pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś