Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

firma INPOST

IP: *.brda.net 11.12.06, 15:53
    robią konkurencję Poczcie Polskiej, dają ogłoszenia na różne stanowiska, a jak
    się okazuje co do czego to można być tylko listonoszem i tylko z własnym
    samochodem!
    oferują 1200zł netto, gdzie jak szanowna pani wylicza codzienne dostarczanie
    listów pochłonie 200zł miesięcznie na paliwo a 1000zł pensji!
    robią z ludzi idiotów... myślą, że ktoś będzie codziennie dla nich jeżdził
    własnym samochodem, bez amortyzacji, i na cały miesiąc trzeba się w 200zł
    zmieścić!!!
    kolejna firma co robi z ludzi murzynów!!!
    niedawno strajkowali listonosze co zarabiają koło 1600 zł na rękę, a INPOST
    chce ludzi zatrudniać za ledwo 1000... żenada!
    Obserwuj wątek
      • Gość: frajerów szukają Re: następni cwaniaczkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 15:46
        Na dodatek ta firma nie posiada własnych skrzynek pocztowych. Więc
        jak "listonosz" nie zastanie klienta w domu to będzie zapie..ł do niego 10
        razy z jednym listem do skutku. Wtedy proporcje będą odwrotne - 1000 paliwo a
        200 pensji :))))
        Nie daj się zrobić w ch..a!
        Samochód to firma powinna zapewnić swój z pełnym zbiornikiem paliwa każdego
        ranka.
        Albo tysiąc miesięcznie za używanie własnego samochodu plus drugi tysiąc na
        paliwo plus pensja dla listonosza.

Jazda cały dzień po mieście, stanie w korkach itp to wyniesie dużo więcej niż
        200 zł na paliwie. To będzie spokojnie kilkaset zł w zależności jaki obszar
        taki listonosz ma do objechania codziennie.
        • Gość: ja Re: następni cwaniaczkowie IP: *.brda.net 20.12.06, 20:15
          no nareszcie czyjś głos :)
          jasne że olałem tą propozycję jeszcze na rozmowie... ona też to zauważyłą jak
          nagle się zaśmiałem.
          to jest po prostu robienie z ludzi idiotów.
          a podbijam wątek, żeby jak najwięcej ludzi wiedziało z jakimi kretyńskimi
          firmami ma się doczynienia.
          • Gość: szukają frajerów Re: następni cwaniaczkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 11:26
            Po za tym za mała firma i wątpię aby poradziła sobie z logistyką. Będzie dużo
            reklamacji i cierpieć będą na brak pracowników - kto się zgodzi na takie
            śmieszne warunki....
      • hipotamica Re: firma INPOST 20.12.06, 04:44
        aaa to dlatego listonosze się nie pozwalniali od razu po strajku? jednak nie
        taka rewelacja u konkurencji? bardzo dobrze, mój listonosz ma wciry za
        zostawienie mi awiza wtedy kiedy byłam w domu.
        • Gość: anonim Re: firma INPOST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 21:32
          heh usuneli moj post ale coz nie polecam tej firmy nikomu podobno nie daja umow
          zadnych i maja problem z wyplacaniem pieniedzy oraz listonosz obsluguje rejony
          poza miastem reklamacji jest sporo tragedia ta firma teraz listy nie dochodza do
          kilku miast bo maja jakies problemy
      • Gość: W [...] IP: *.chello.pl 21.12.06, 00:53
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: anonim firma INPOST IP: *.multimo.pl 25.04.13, 21:53
        pan Brzoska (prezes grupy Integer) właśnie dostał nagrodę im. Wejcherta. jaka lalunia na forum tvn24 napisała, ze z takich ludzi warto brać przykład. niestety nie czytała wpisow o tej firmie - umowy o dzieło, kantowanie na kasie, fatalne warunki pracy. jak ktoś musi, to pracuje, jak ma wybór to ucieka... prezes tego po***a powiększa majątek o kilkadziesiąt baniek rocznie, a ludzie w deszczu mu listy roznoszą... hit roku!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka