Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w firmie park Invest

IP: *.crowley.pl 10.01.07, 18:59
    mam pytanko czy ktos pracuje w tej firmie w budce parkingowej?jak wyglada
    wasza praca i jakie macie urzadzenia do obslugi w tej budce?pytam z ciekawosci
    bo cos mi tu nie pasuje..chyba pracodawca chce mnie wrobic
    Obserwuj wątek
      • Gość: krystyna Re: praca w firmie park Invest IP: *.crowley.pl 11.01.07, 08:29
        up acha a moze ktos wie jakie jest wyposazenie budki parkingowej tzn jakie
        urzadzenia obsluguje operator w zwiazku z obsluga klientow?????
      • Gość: krystyna Re: praca w firmie park Invest IP: *.crowley.pl 11.01.07, 17:29
        podnosze ponownie
      • Gość: Magda Re: praca w firmie park Invest IP: *.gemini.net.pl 11.01.07, 18:07
        A w jaki sposób chce Cie pracodawca wrobić?
        Firmy niestety nie znam.

Pozdrawiam
      • Gość: t Re: praca w firmie park Invest IP: *.c160.msk.pl 11.01.07, 18:17
        Milczalem, ale dziewczyno! Ty sie chyba o kuku prosisz. Kazdy kto sledzi to
        forum i mieszka w Twoich okolicach moze Cie dzieki tym postom bez problemu
        namierzyc i poznac Twoje dane. Wiem, ze praca jest lipna i Ci na niej nie
        zalezy, ale jestes do niej przesadnie uprzedzona jeszcze zanim ja zaczelas i
        czegokolwiek sie dowiedzialas. Pracodawca nie bylby zadowolony gdyby tu trafil,
        bo jeszcze zanim czegokolwiek sie dowiedzialas juz uwazasz sie za osobe
        pokrzywdzona.
      • Gość: krystyna Re: praca w firmie park Invest IP: *.crowley.pl 11.01.07, 19:10
        nikt mnie nie namierzy bo pisze z innego kompa i od nie swojego dostawcy
        internetowego:)
        a pytam bo mam powody ku temu
        • Gość: krystyna Re: praca w firmie park Invest IP: *.crowley.pl 11.01.07, 19:11
          nigdy na tym forum nie pisalam ze swojego kompa:)
          • Gość: to_jest_straszne Re: praca w firmie park Invest IP: 80.51.233.* 12.01.07, 09:22
            Co z tego, skoro pisalas juz w jakim miejscu pracujesz, w jakiej firmie i na
            jakim stanowisku. Na dodatek wiadomo jak masz na imie. Pracodawca do reszty
            informacji dojdzie w 2 minuty- co innego jakbys rzeczywiscie miala mu cos do
            zarzucenia, ale na razie to tylko marudzisz.
            Jesli skonczylas studia i jestes tak "sprytna" to sie temu naprawde dziwie.
            Niech nas bog chroni od takiej pseudointeligencji na odpowiedzialnych stanowiskach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka