Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Analityk biznesowy - wrocław

IP: *.aster.pl 15.01.07, 22:35
    Hejka,

orientujecie się, ile wyciąga analityk biznesowy (z doświadczeniem) we
    wrocławiu ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Adam Re: Analityk biznesowy - wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 00:34
        1500 - 1700zł netto
        • Gość: Ja_to_ja Re: Analityk biznesowy - wrocław IP: *.ipaper.com 16.01.07, 13:02
          Troszke mało. W Krakowie bez większego doświadczenia wychodzi 4000, z dośw
          ponad 5000 brutto.
          Ciekawe ile w Warszawce.
        • Gość: Kuba Re: Analityk biznesowy - wrocław IP: *.aster.pl 16.01.07, 22:42
          Hm...
          a w jakiej branży pracujesz.
          Słyszałem, iż w finansowej można wyciągnąć do 6 brutto
        • Gość: Michal Re: Analityk biznesowy - wrocław IP: *.eranet.pl 16.01.07, 23:31
          Zalezy gdzie, ale 1500 zł netto to chyba lekka przesada, powinieneś zmienić
          pracę. Ja jestem analitykiem i to jest 3.5 tyś na rękę
          • Gość: 8000-9000 Re: Analityk biznesowy - wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:57
            nusiness analyst tylko 1500? to absurd. widzialem kilkanascie ofert
            dla business analysts za 8000-9000/miesiac na calabora.com
            To jest normalnie minimum jesli wiesz co robisz!

• Gość: Kuba Re: Analityk biznesowy - wrocław IP: *.aster.pl 20.01.07, 22:42
              Masz pewnie na myśli Warszawę.
              Nie wierzę, aby we Wrocławiu otrzymać taką pensję jako BA.
            • Gość: A to Ci Re: Analityk biznesowy - wrocław- jaaaaaasne.... IP: *.dsl-static.scarlet.be 21.01.07, 22:02
              A to ciekawe.... wpisuje tam Analityk Biznesowy, Business analyst... ani jednej
              oferty, tymbardziej za 8-9 tys :)

Pozdrawiam was, bando naganiaczy na colabora

Swoją drogą.. beznadziejny jest ten portal..
              • Gość: Kuba Re: Analityk biznesowy - wrocław- jaaaaaasne.... IP: *.aster.pl 23.01.07, 21:47
                Hej "A to Ci",

co masz na myśli ?
                Mógłbyś jaśniej.

Pozdrawiam
                • Gość: Do Kuby Re: Analityk biznesowy - wrocław- jaaaaaasne.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 22:33
                  > Hej "A to Ci",
                  > co masz na myśli ?
                  > Mógłbyś jaśniej.
                  > Pozdrawiam

nie przejmuj sie takimi komentarzami.
                  to zwykla idiotka.
      • Gość: Cmax Re: Analityk biznesowy - wrocław IP: *.akron.net.pl 17.01.07, 21:41
        Tzn. ja nie za bardzo rozumiem "analityka biznesowego"? Chodzi o analityka
        finansowego??
      • Gość: M Re: Analityk biznesowy - wrocław IP: 195.160.253.* 18.01.07, 15:54
        Ostatnia oferta- 70k brutto rocznie (ze wszystkimi dodatkami, premiami,
        trzynastką), 1 rok doświadczenia w księgowości, 2 lata w dziale controllingu
        dużej firmy, wiek 27 lat.
        Pozdrawiam

• Gość: Gościu Re: Analityk biznesowy - wrocław IP: *.dsl-static.scarlet.be 23.01.07, 21:55
          Hej. Jakie to miasto? Mam identyczny profil, jak ty. U mnie wyszło ok 53 tys
          brutto/rok. Jestem blisko negocjacji płacowych, więc taka informacja by się
          przydała.
          Dzieki z góryy za info.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka