Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ogłoszenie Auchan

26.01.07, 16:50
    Ogłoszenie Auchan w Poznaniu "wszystkim nowozatrudnionym
    oferujemy...m.in...terminową wypłatę wynagrodzenia"!!!!!!!jak ja czytam takie
    pierdoły to niedobrze mi sie robi. Też mi łaska, to akurat jest gwarancja
    ustawowa, ale firmy tego pokroju maja takie podejście do pracowników...szkoda
    gadać
    Obserwuj wątek
      • katarina80 Re: ogłoszenie Auchan 26.01.07, 17:34
        A pracowałaś tam, bo ja tylko ze "słyszenia: dowiedziałam się że aż tak żle nie
        jest.
        • 0tdr0 Re: ogłoszenie Auchan 26.01.07, 18:31
          Pensje maja zenujace bo minimalne.
        • Gość: pichol-prawda sama lepiej byc PH ktorego niby nigdy w domu nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 17:46
          a pracujac w markecie niby to kiedy sie jest w domu ? nawet jakby dom byl 200m
          od marketu to i tak wychodzisz 7 rano a wracasz 19-20 wieczorem (jako np
          kierownik zmiany/dzialu), to ja wole za kolkiem robic i niech nikt nie gada
          glupot,ze tylko w pracy ph sie jest nieobecnym w domu, bo w wielu innych
          pracach niby "na miejscu" jest tak samo
      • nano27 Re: ogłoszenie Auchan 26.01.07, 21:40
        to nawet nie chodzi o to czy jest tam do wytrzymania, czy nie, ale o to, że oni
        uważają, że ich atutem jest wypłacane w terminie wynagrodzenie! wiem w Polsce
        to oczywiście może byc powód do dumy ;) i to jest właśnie żenujące
        • katarina80 Re: ogłoszenie Auchan 26.01.07, 21:59
          No tak, tylko gdyby ludziska nie podejmowali pracy za minimum to może by coś
          ruszyło w związku z tym minimalnym wynagrodzeniem.A tak wszyscy narzekają ale i
          tak godzą się na takie płace.
        • Gość: smicholek W PELNI popieram!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 17:39
          placa np za kierownika dzialu (full odpowiedzialnosci-kupa ludzi pod
          toba,budzet,sprzedaz,analizy finansowe,plynnosc
          towaru,rotacja,ekspozycja,targety+odpowiedzialnosc=praca w nienormowanym czasie
          pracy=zamien se dom na aucha,bo siedzisz nie 8 a 12h dziennie i do tego soboty
          i niedziele tak samo,czlowieku juz nie masz zycia) a kase masz o 200zl wyzsza
          niz ci na kasach,ktorzy konczyli cos badz nie konczyli nic,a pracuja tyle ile w
          umowie i zlaza ze stanowiska pracy o tej o ktorej w umowie.
          Ile zarobisz na kierowniku dzialu?=okolo 1100-1300zl netto.TO WSZYSTKO.
          A i dodam ze na poczatku to pewnie sie trzeba tak naza... ze az glowa boli,a Ci
          tam z kierownictwa wyplacaja se kupe szmalu pewnie jak market jako calosc
          osiagnie targety(ustala central)
          Sluchaj co dalej-dzis w programie 1szym PR slyszalem ze w handlu place na
          stanowiskach operacyjnych(najnizsze+kierownicy wszyscy operacyjni)sa najnizsze
          ze wszystkich branz
          pewnie-ONI CI POWIEDZA-popracujesz z 2-3lata za 1200zl netto i awansujesz na
          kierownika np marketu calego,albo pojdziesz na gore juz do analiz tylko... haaa
          czlowieku-jeden wykladowca nam kiedys powiedzial-lepiej brac teraz jak daja
          gdzies wiecej niz liczyc ze za rok dostanie sie wiecej w tym pierwszym bo za
          rok w Polsce to nic nie wiadomo
          powiem jeszcze-widziales co sie dzialo z Geantem ;) przejal ich real
          a teraz moze sie okazac ze tych ktos przejmie,albo co innego itd
          wiec nie ma co liczyc na obietnice wielkie, bo i za 2-3lata nie zarobisz tam
          wiecej niz z 2300net - to chore

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka