Gość: ja IP: *.chello.pl 15.03.07, 15:02 Czy ktoś z forumowiczów zna tą firmę?Pracuję w niej albo zna kogoś kto pracuje. Jakie warunki pracy i czy ludzie są ok? Dziękuję za wszytskie sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .. znam kogos kto pracowal..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 15:08 czas przeszly mowi sam za siebie :/ z tego co kojarze- raczej nie bylo pochwalnych piesni na ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Firma AB branża IT!!!! Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 15.03.07, 19:44 Właśnie z tego co widzę nie ma wo ogóle opinii na temat tej firmy:) To może nie ma niezadowolonych. Boz tego co tu czytam to sami frustraci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Firma AB branża IT!!!! Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 15.03.07, 23:02 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Firma AB branża IT!!!! Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 16.03.07, 21:12 Nikt nic naprawdę nie wie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an. Re: Firma AB branża IT!!!! Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.eranet.pl 16.03.07, 23:17 Miałam kiedys do czynienia z firmą AB, jako ich klient (KAtowice). Bylo to ladnych kilka lat temu, to co mogę Ci powiedzieć, to ze pracowali tam wtedy naprawde fajni ludzie, wydawalo sie, ze atmosfera w firmie jest OK. Od tego czasu sporo sie jednak moglo zmienic, bo AB weszlo na gielde i nieco sie rozroslo, a IMHO im wiekszy pracodawca tym bardziej chore stosunki w firmie. Co do zarobkow nie wiem ile AB placi, ale nie obstawialabym kokosów, chyba standard w IT - 1500, max. 2000 netto (wersja optymistyczna) jako handlowiec oczywiscie. W jakim miejscie aplikujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Firma AB branża IT!!!! Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 17.03.07, 10:53 Dzięki za odpowiedź. Wiesz co już jestem przyjęty. Miasto wojwódzkie duże. Mi się wydaję, że ludzie oki. Przynajmniej po procesie rekrutacji który został zrobiony bardzo profesjonalnie! Mam nadzieję, że nie będzie źle. Jestem dobrej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Firma AB branża IT!!!! Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.03.07, 07:31 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Firma AB branża IT!!!! Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 21.03.07, 06:59 czy ktoś jeszcze zna tą firmę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Firma AB branża IT!!!! Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.03.07, 08:02 Nie wiem czemu ale brak jakiś konkretnych opinii na temat tej firmy.... Odpowiedz Link Zgłoś