Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Firma AB branża IT!!!! Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.chello.pl 15.03.07, 15:02
    Czy ktoś z forumowiczów zna tą firmę?Pracuję w niej albo zna kogoś kto
    pracuje. Jakie warunki pracy i czy ludzie są ok? Dziękuję za wszytskie
    sugestie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: .. znam kogos kto pracowal..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 15:08
        czas przeszly mowi sam za siebie :/ z tego co kojarze- raczej nie bylo
        pochwalnych piesni na ten temat :)
      • Gość: ja Re: Firma AB branża IT!!!! Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 15.03.07, 19:44
        Właśnie z tego co widzę nie ma wo ogóle opinii na temat tej firmy:) To może nie
        ma niezadowolonych. Boz tego co tu czytam to sami frustraci!
        • Gość: ja Re: Firma AB branża IT!!!! Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 15.03.07, 23:02
          up
      • Gość: .... Re: Firma AB branża IT!!!! Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 16.03.07, 21:12
        Nikt nic naprawdę nie wie?!
        • Gość: an. Re: Firma AB branża IT!!!! Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.eranet.pl 16.03.07, 23:17
          Miałam kiedys do czynienia z firmą AB, jako ich klient (KAtowice). Bylo to
          ladnych kilka lat temu, to co mogę Ci powiedzieć, to ze pracowali tam wtedy
          naprawde fajni ludzie, wydawalo sie, ze atmosfera w firmie jest OK. Od tego
          czasu sporo sie jednak moglo zmienic, bo AB weszlo na gielde i nieco sie
          rozroslo, a IMHO im wiekszy pracodawca tym bardziej chore stosunki w firmie.
          Co do zarobkow nie wiem ile AB placi, ale nie obstawialabym kokosów, chyba
          standard w IT - 1500, max. 2000 netto (wersja optymistyczna) jako handlowiec
          oczywiscie.
          W jakim miejscie aplikujesz?
          • Gość: ja Re: Firma AB branża IT!!!! Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 17.03.07, 10:53
            Dzięki za odpowiedź. Wiesz co już jestem przyjęty. Miasto wojwódzkie duże. Mi
            się wydaję, że ludzie oki. Przynajmniej po procesie rekrutacji który został
            zrobiony bardzo profesjonalnie! Mam nadzieję, że nie będzie źle. Jestem dobrej
            myśli.
            • Gość: .... Re: Firma AB branża IT!!!! Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.03.07, 07:31
              up
              • Gość: .... Re: Firma AB branża IT!!!! Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 21.03.07, 06:59
                czy ktoś jeszcze zna tą firmę???
                • Gość: .... Re: Firma AB branża IT!!!! Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.03.07, 08:02
                  Nie wiem czemu ale brak jakiś konkretnych opinii na temat tej firmy....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka