Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ekstra szef

IP: *.chello.pl 01.12.01, 20:26
    może moja wiadomość jest szokująca ale mam exter szefa! Jest to firma z
    kapitałem szwedzkim i ludzie podlegają starannej selekcji. Szefem co prawda
    jest Polak, ale to jest człowiek, który myśli w innym sytemie wartości
    (szwedzkim). Jak ma kogoś zwolnić to ma wypieki przez tydzień. Od razu wiemy,
    że ktoś leci. Poza tym robi wszystko to co zwykli pracownicy np. wyrzuca swoje
    śmieci, gdy trzeba wynosi meble. Uważam, że takiego szefa jak mój szukkać ze
    świeczką szukać -z aznaczam, że mam doświadczenie z innych firm. Ludzie uszy do
    góry!! Szukajcie super szefów!! Są tacy!!

Obserwuj wątek
      • Gość: H. Re: ekstra szef IP: 195.117.18.* 03.12.01, 14:05
        FARCIARA!!!! U mnie to nie do pomyslenia a szef traktuje cie jak szmate. Pewnie
        zaraz ktos napisze to zmien prace. Latwo powiedziec.... Jak nigdzie nie ma nic
        sensownego a jek juz cos znajdziesz to za taka pensje ze przymierasz glodem. To
        nie Warszawka.
        • Gość: Asia Re: ekstra szef IP: *.unknown.uunet.be 04.12.01, 11:30
          Ja też mam super szefa. Pracuje z nim juz dobrych parę lat, i moja opinia o nim
          jest niezmienna, a nawet coraz lepsza. Czy to tak rzadko spotykana sytuacja?
          Mój mąż też jest zadowolony ze swojego przełozonego (czego już nie może
          powiedzieć o całej firmie, niestety).
          • Gość: H. Re: ekstra szef IP: 195.117.18.* 04.12.01, 13:54
            Jak widac po IP obie kolezanki zapewne nie pracuja w Polsce gdzie szefem moze
            byc zwyklu burak i cham którego nikt nie ruszy bo ma ukladziki. Niestety to nie
            Zachód i tu mozna pomiatac pracownikiem jak szmata bo czuje sie nietykalny a
            jak sie nie podoba to wypierdalj na bruk i zryj trawe.....
        • Gość: Fi Re: ekstra szef-do obu zadowolonych pan IP: 10.12.136.* 06.12.01, 15:45
          Moze w waszej firmie szukaja kogos do pracy? Chetnie zmienie prace bo mialam
          super szefa ale sytuacja ulegla zmianie i teraz mam nie tylko szefa debila ale
          tez pseudo kolezanki z pracy, ktore za plecami kopia pode mna dolki.
          Polecam sie.Jestem dobra w swoim zawodzie i mam doswiadczenie.Bylabym wdzieczna
          gdybyscie daly namiar w jakiej firmie pracujecie i moze akurat szukacie kogos
          do pracy?
          fiwi@poczta.fm
      • Gość: leniuch Re: ekstra szef... póki zwalnia innych IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 20:39
        Gość portalu: kinga napisał(a):

> Jak ma kogoś zwolnić to ma wypieki przez tydzień. Szukajcie super szefów!! Są
        tacy!!

Ha ha ha, ciekawe czy podtrzymasz opinię, jeśli z wypiekami zwolni Ciebie. Nie
        dalej jak wczoraj łamiącym głosem szef wylał mnie z roboty i chciał, żebym mu
        współczuł, niby tak mu ciężko sukinsynowi. A ja najchętniej złapałbym za ten
        durny łeb i wyrżnął w gipsokarton w nadziei trafienia w belkę konstrukcyjną. Na
        szczęście był po drugiej stronie słuchawki.
        Happy Xmas !
        • Gość: Asia Re: ekstra szef... póki zwalnia innych IP: *.unknown.uunet.be 07.12.01, 15:25
          Pracuję w Polsce, chociaż korporacja jak najbardziej międzynarodowa. Szef też
          jest Polakiem.
          • Gość: Ela Re: ekstra szef... póki zwalnia innych IP: *.filar.pl 26.03.02, 14:55
            Ja też mam super szefa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka