Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

AlexanderMannSolutions

IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.07, 15:50
    mam jutro rozmowe w sprawie pracy dla tej firmy na stanowisko mlodszego
    rekrutera. ile tam sie zarabia? jaka atmosfera?
    czekam na szybkie wiesci. dzieki serdeczne
    Obserwuj wątek
      • Gość: kama Re: AlexanderMannSolutions IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.07, 09:47
        prosze o info....ile tam sie zarabia? nie wiem ile mam powiedziec na
        rozmowie....mozecie mi podac pensje poczatkujacego pracownika?
        • Gość: e Re: AlexanderMannSolutions IP: *.icpnet.pl 19.06.07, 13:31
          Podaj mi numer gg, to Ci odpowiem na Twoje pytania,

e.
          • Gość: kama Re: AlexanderMannSolutions IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.07, 20:10
            ja jestem z tych co uzywaja skype'a :)
            juz jestem jednak po pierwszej rozmowie i chyba poprosilam o za mala pensje.
            ile moglabym dostac za rekrutera z angielskim bez doswiadczenia? czy sa jakies
            stale pensje czy tez kazdy "walczy" indywidualnie?
            z gory dzieki za odp
            • Gość: e Re: AlexanderMannSolutions IP: *.icpnet.pl 19.06.07, 23:32
              to podaj mi skype na mail: kontogg@op.pl
          • Gość: gratka Re: AlexanderMannSolutions IP: *.chello.pl 19.06.07, 23:08
            Hej, ja tez mialem rozmowe w sprawie pracy w AMS na to same stanowisko.
            Waham sie czy nie powiedzialem za duzo. Roczne doswiadczenie i swietny
            angielski, ale jeszcze studiuje.

Prosze o kontakt
            Moj numer gg: 9951354

Dziekuje

• Gość: jotta Re: AlexanderMannSolutions IP: 195.33.69.* 20.06.07, 13:26
        W grudniu zeszłego roku młodszemu konsultantowi bez doświadczenia (tzn. bez
        dośw. jako rekruter) oferowali 1700 PLN.
        • Gość: kama Re: AlexanderMannSolutions IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.07, 15:19
          ale nadal mnie zastanawia to czy wszyscy dostaja tyle samo na poczatek (czy
          jest jakas umowna standardowa pensja), czy tez jak sie powiedzialo mniej to
          daja mniej?
          • Gość: jotta Re: AlexanderMannSolutions IP: 195.33.69.* 20.06.07, 15:23
            Wtedy (grudzień 2006) powiedziano mi, ze to jest standardowa stawka. Po prostu
            dla osoby bez doświadczenia w recriutmencie tyle i już. Ja chciałam więcej i
            przy jednym z ostatnich etapów powiedizano mi, żebym po prostu wiedziała "na co
            się piszę". Bez możliwości negocjacji.
            Do tego miała byc jeszcze jakaś premia kwartalna w wys. pensji zalezna od
            wyników.
            Może teraz mają wyższe stawki...
            • Gość: kama Re: AlexanderMannSolutions IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.07, 15:31
              dzieki
              jak na razie to czekam teraz na dalszy etap rekrutacji. czy test z ang byl
              pisemny? kobieta z Anglii, z ktora rozmawialam, nie wiedziala:):) i w ogole czy
              rekrutacja odbywala sie w milej atmosferze czy nie? czy jest tam duzy odsiew?
              • Gość: jotta Re: AlexanderMannSolutions IP: 195.33.69.* 20.06.07, 15:40
                Hmm... Ja nie miałam testu z ang.
                Wtedy było tak:
                1) pierwsza rozmowa z babką z Polski - ok. 45 minut przez telefon + 10 min po
                angielsku
                tematyka ogólna, dlaczego, co i jak... bardzo miło z tego, co pamiętam
                2) druga rozmowa face to face z managerem Anglikiem w biurze na Wadowickiej; w
                całości po nag. oczywiście, bardziej szczegółowa i merytoryczna, przemiła (!)
                3) trzecia rozmowa przez telefon z kimś z UK - to była podobno ostatnia, w
                każdym razie dla mnie, bo odpadłam nie wiedziec czemu

Ogólnie miło wspominam tamtą rekrutację. Natomiast zdziwiła mnie jedna rzecz.
                Oni po każdym etapie dawali feedback na maila, bardzo profesjonalnie
                podchodzili do tego etc. Ale po ostatniej rozmowie odezwali się dopiero po moim
                ponaglajacym mailu :-/
                Aha, teraz byc moze zmienił się proces, bo moja koleżanka zaczynała od rozmowy
                z babką z Anglii. Albo na różne stanowiska jest po prostu różnie. Nie wiem.
                • Gość: kama Re: AlexanderMannSolutions IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.07, 15:47
                  rzeczywiscie brzmi ok. mam nadzieje, ze sie do mnie odezwa:)
                  • Gość: Ola Re: AlexanderMannSolutions IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.07, 17:39
                    1700 netto czy brutto?
                    • Gość: jotta Re: AlexanderMannSolutions IP: *.n4u.krakow.pl 20.06.07, 18:54
                      Nie no... netto!
                      Brutto to byłyby juz wolne zarty!
                      • brzoza12 Re: AlexanderMannSolutions 22.06.07, 15:06
                        a czy możecie napisać na czym polega praca konsultanta ds. rekrutacji??
                        • Gość: jotta Re: AlexanderMannSolutions IP: 195.33.69.* 22.06.07, 15:22
                          A nazwa nic nie mówi?
                          Na rekrutacji polega głównie. Na różnych poziomach i w różnym zakresie oraz
                          różnymi sposobami.
                          W AlexMan jest to praca głównie przez telefon. Klient np. z UK potrzebuje
                          takich to atakich ludzi do pracy, kontaktuje sie z nami, my mu tych kandydatów
                          szukamy...
                          • brzoza12 Re: AlexanderMannSolutions 05.07.07, 12:49
                            czy wie ktos moze jak obecnie wyglada proces rekrutacji na stanowisko mlodszego
                            rekrutera?? tzn przez jakie etapy trzeba przejsc?? rozmowa z babka z anglii a
                            pozniej co??
      • Gość: ola Re: AlexanderMannSolutions IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.07, 13:48
        w tym tygodniu maja byc rozmowy o prace.... czy ktos sie orientuje jak wyglada
        test z jezyka angielskiego? czy jest on ustny czy pisemny? jakies wskazowki?
        oraz jak wyglada rozmowa z menadzerem? czy to on rzeczywiscie decyduje o
        przyjeciu kandydata?
        dzieki
        • Gość: ola Re: AlexanderMannSolutions IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.07, 10:44
          up:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka