Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Składam cv na kierownika działu H&M

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 20:12
    czego mogę się spodziewać po takiej pracy? Nigdy w handlu nie przcowałam,
    skończyłam właśnie studia.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Cynamon Re: Składam cv na kierownika działu H&M IP: *.mmj.pl 07.07.07, 21:09
        i od razu na kierownika? :) gratuluje dobrego samopoczucia i wiary w siebie
        haha :)
      • Gość: Kaja Re: Składam cv na kierownika działu H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 21:58
        Fiu, fiu...wysoko mierzysz. Daruj sobie tego typu ofertę, przede wszystkiem będą
        wymagać jakiegoś doświadczenia w tym temacie.
      • Gość: pola Re: Składam cv na kierownika działu H&M IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.07, 22:03
        No niestety same studia wiele nie dają, zwłaszcza w handlu.
        Kierownikiem jest w 90% przypadków osoba z dużym stażem jako sprzedawca.
        Także raczej od tego będziesz zmuszona zacząć jeśli chcesz w tym pracować.
      • Gość: Lab.. Re: Składam cv na kierownika działu H&M IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.07.07, 11:31
        Mozesz spodziewac sie ze prace dostanie ktos po kilku sklepach sieciowych, marketach lub z podobnym doswiadczeniem. Studia nic nie daja doswiadczenie praktyka w tego typu organizacjach tak.
      • aaaa_szukam_pracy Re: Składam cv na kierownika działu H&M 08.07.07, 12:09
        Świezo po studiach i bez doswiadczenia na kierownika? Niieeeee nooooo skladaj
        od razu na dyrektora lub conajmniej kierownika calej sieci w Polsce.
        lol
        • Gość: esi Re: Składam cv na kierownika działu H&M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:42
          mhh.....ja również skończyła studia i złozyłam cv na kierownika H&M z tą
          róznicą, że parę lat prowadziłam firmę i mam doswiadczenie w handlu i w
          zarządzaniu personelem, wszystko fajnie, ale dostałam odpowiedz, że potrzebują
          osoby z doświadczeniem w branży odzieżowej i tu sie skończyła sprawa....
          • Gość: ja22 Re: Składam cv na kierownika działu H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 11:59
            Ja mimo wszystko też składam tam cv.
            • gonzor Re: Składam cv na kierownika działu H&M 15.07.07, 19:02
              dostarczam dla H&M niszczarki, można w nie wkładać również zszywane dokumenty.
              • Gość: janka Re: Składam cv na kierownika działu H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 11:00
                Rozumiem. Moje cv+ list motywacyjny wyląduje w twojej niszczarce!
      • wujekkrzysiek Re: Składam cv na kierownika działu H&M 27.01.14, 15:11
        na kierownika trzeba mieć naprawdę porządne cv...
        najlepiej żeby napisali je profesjonaliści, zobacz na www.cvcentrum.pl/wzory-cv/cv-kierownika.html
      • Gość: nimfadora Re: Składam cv na kierownika działu H&M IP: *.internetunion.pl 27.01.14, 15:32
        Nie chcę Cię rozczarować,ale obawiam się,że bez doświadczenia to raczej marne szanse.Ja mam za sobą kilkanaście lat pracy jako kierownik,ale niestety nie w branży odzieżowej i odpadłam.
        Jeśli naprawdę chcesz pracoważ w odzieżówce zacznij od stanowiska sprzedawcy aby nabrać doświadczenia.
      • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 28.01.14, 17:14
        LOL, przypomniał mi się ten facet z filmu dokumentalnego The Day the Immigrants Left, który uparcie składał swoje aplikacje na stanowisko site manager'a, szczegółowo dokumentując każdy przypadek odmowy.
        Czy miał jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku? Nie.
        Czy miał jakieś predyspozycje do piastowania takiego stanowiska? Wątpię (w wolnym czasie od szkoły jego własne nastoletnie dzieci uczyły go podstaw matematyki...)
        No ale oczywiście "wszystkiemu są winni emigranci!"... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka