agusiaa28 22.08.07, 16:47 Witam,kto dałby mi pracę za min.3000zł netto,wykształcenie średnie - chciałabym wziąć kredyt na mieszkanie....(Gdańsk). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olga Re: Kto da pracę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 16:49 z choinki sie urwałaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaa28 Re: Kto da pracę??? 22.08.07, 16:52 nie dyskutuj skoro nie masz nic ciekawego do powiedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aggie Re: Kto da pracę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 16:53 To nie zakładaj durnych topików. Nic praktycznie o sobie nie napisałaś, więc spodziewaj się uszczypliwych komentarzy. Czy CV też zawierałoby w sobie tak skąpe informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaa28 Re: Kto da pracę??? 22.08.07, 17:02 1.Nie jest to durny topik,tylko najzwyczajny na świecie jak wiele innych 2.nie muszę tu pisać swojego CV ani wielu rzeczy o sobie-jeżeli byłaby osoba zainteresowana to by napisała na PW i tam się dowie jakie są moje kwalifikacje... 3.a propo uszczypliwych komentarzy....nie wiem czy one są tu potrzebne,jeżeli ktoś nie jest zainteresowany tematem niech się nie wypowiada,nie rozumiem takich złośliwych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadrowa Re: Kto da pracę??? IP: 217.17.46.* 23.08.07, 11:03 Najprościej w Agencji Towarzyskiej i to za większe pieniądze :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Kto da pracę??? IP: *.elb.vectranet.pl 22.08.07, 17:40 Moze chociaz napisz w jakim zawodzie, branzy czekasz na oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaa28 Re: Kto da pracę??? 22.08.07, 17:53 Zawód mój to Technik Technolog Drewna,w sumie to przez parę lat pracowałam w niemczech-pomidory,ogórki,(po 320godz.miesięcznie) opieka,praca na kasie...,wiele zawodów mnie interesuje,nie zamykam się w "pudełku" jednego zawodu,mogę pracować na wielu rozsądnych i poważnych stanowiskach .szybko się uczę,jestem bardzo sumienna- powiem szczerze-mam 8 miesięczne dziecko i szukam takiej pracy (takiego pracodawcy) co dałby mi takie wynagrodzenie.Chciałabym wziąć kredyt na mieszkanie-w tej chwili wynajmuję mieszkanie i płacę ok.1000zł z opłatami.Nie chcę siedzieć z założonymi rękoma i modlić się o cud...pozdr.dla wszystkich zainteresowanych:) Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Kto da pracę??? 22.08.07, 17:58 kurcze to ja tez tak chce-3 tys netto z tym ze ja mam wyzsze wyksztalcenie i nie zarabiam nawet 3tys brutto marzenia sa po to,aby je realizowac gratuluja autorce watku samooceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Kto da pracę??? IP: *.elb.vectranet.pl 22.08.07, 18:00 Szczerze? Mysle, ze ciężko Ci będzie znaleźć pracę w Polsce za takie pieniądze nie mając wyższego wykształcenia ani zbyt dużego doświadczenia. Oczywiscie nie mowie, ze to nie możliwe.Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Kto da pracę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:04 dlatego mówie że się dziewczę z choinki urwało...totalny brak znajomości rynku pracy - żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Kto da pracę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:12 Sama sie olga z choinki urwalas. Twoim zdaniem ma sie dostosowac do tego chorego rynku i wycenic sie jak reszta - na 940 brutto, hę?? Bardzo dobrze, cencie sie ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebel Re: Kto da pracę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 21:17 ale tu powstaje też groźba przeceniania się... uczciwość w tym przypadku nie elimnuje widocznego jak na tacy myślenia życzeniowego..;| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Kto da pracę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 21:19 Zawsze mozna zbic z ceny, wyzej podniesc juz trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaa28 Re: Kto da pracę??? 22.08.07, 18:06 Gość M( zdaje się być Marcin z Elbląga?)jeżeli się myle to przepraszam i Joasiiik25- DZIĘKUJĘ i pozdrawiam... ja staram się próbować wszystkiego(prawie),pytam,bo można-chociaż coś robię....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Kto da pracę??? IP: *.elb.vectranet.pl 22.08.07, 18:21 Nie Marcin ale Marta i hehe tez akurat z Elbląga :) 3000 zl na poczatek duzo, ale szukaj raczej takiej pracy (nawet jezeli placa mniej), ale daje mozliwosc awansu jezeli sie sprawdzisz. najwazniejsze zdobywac doswiedczenie i byc dobrym w tym co sie robi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Kto da pracę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:06 dlatego mówię że się dziewcze z choinki urwało - totalny brak znajomości rynku pracy - żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaa28 Re: Kto da pracę??? 22.08.07, 18:08 Olga-dobre dobre.....ciekawie się wypowiadasz...pozdr..:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Kto da pracę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:10 Nikt Ci nie da pracy za 3000 netto, bo cala horda frajerów pojdzie za 700 netto. Nie masz szans, nawet gdybys byla najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaa28 Re: Kto da pracę??? 22.08.07, 18:14 BIBI..i o to właśnie chodzi..godzą się harować za psie pieniądze.... i mają jeszcze niewiele do powiedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Kto da pracę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:15 Maja do powiedzenia bardzo duzo. Ze to Ty jestes nieprzystosowana, ze masz zbyt duze wymagania, ze zbyt wiele oczekujez, ze z choinki sie urwalas..... chca Cie pociagnac ze soba na dno z napisem 940 brutto. Nie dajmy sie!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Kto da pracę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:28 dzieci - ale dziewcze nie ma wyjścia - nie ma wykształcenia - nic nie umie - kto jej da 3 tyś ?? :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaa28 Re: Kto da pracę??? 22.08.07, 18:37 BIBI-masz rację OLGA-wykształcenie średnie to nie brak wykształcenia!!!!!!!!! i jeżeli nie wiesz praktycznie nic na mój temat to się nie wypowiadaj i nie mów że ja nic nie umiem czy też nic nie potrafię..bo równie dobrze mogłabym wypowiadać się tak samo na Twój temat ale jestem na tyle dojrzała i dorosła że tak nie zrobię i co najważniejsze nie było by to dla mnie zabawą ...Ps.czemu Jesteś tylko gościem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Kto da pracę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:39 Ja nie rozmawialabym z osoba ktora do innych zwraca sie per dzieci. To.... dziecinada :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaa28 Re: Kto da pracę??? 22.08.07, 18:43 BIBI....mi to nie robi nie zrażam się byle czym i BYLE KIM..to tylko świadczy o szacunku samej zainteresowanej do innych osób.. pozdrawiam gorąco..:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Kto da pracę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:45 bo bełkoczecie jak dzieci - jedno i drugie - i o ile ty masz jakieś wykształcenie i chyba coś umiesz (?) to to drugie coś sobie roi o poważnej i rozwijającej pracy :DDD po tym jak za miedzą zbierała ogórki - no ludzie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Kto da pracę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:46 Spadaj trollu, widac po frustracji i jadzie jaki prezentujesz, ze zarabiasz jak miernota i ze miernota jestes. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Kto da pracę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:51 dziecko nie udawaj ze nie rozumiesz o czym mowie, zeby sie cenić trzeba coś umiec - a nie zbieranie ogórków za miedzą :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajdi Re: Kto da pracę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:54 ogórki też trzeba umieć zbierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajdi Re: Kto da pracę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:52 Masz dziewczyno rację, ceń się. Ja gdybym musiał szukać pracy też nie zszedłbym poniżej 3000 tyś netto. A oldze można powiedzieć tylko tyle, wykształcenie sobie wsadź i idź orać za 780 netto. Mój syn w niemczech ma 1300 euro netto na bezrobociu (to są pieniadze na niego, dziecko i żona też ma zasiłek a za mieszkanie płaci im panstwo). Lepiej być bezrobotnym w niemczech niż robić w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Kto da pracę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:43 Ja nie rozumiem kobieto, o co ci wlasciwie chodzi. Masz oferte pracy dla niej? Nie? To sie zamknij. A jak ktos da jej prace za 3000 tys netto to co? Napiszesz skarge do trybunalu w strasburgu? Polecisz na skarge do prezydenta? Bo nie miala zamiaru dostosowac sie do chorych praw rynku pracy w polsce? Jej sprawa na ile sie ceni. Ty sie cenisz na 700 zl i to twoja sprawa, ze z ciebie taka cienizna. A ona sie ceni na wiecej. I przynajmniej probuje. I ma do tego PRAWO. A ty do konca zycia zapieprzac bedziesz za najnizsza krajowa. Na wlasne zyczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Kto da pracę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:47 dziecie bibi - czy ja tu gdzieś napisałam ile zarabiam? skąd takie prostackie domysły? Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaa28 Re: Kto da pracę??? 22.08.07, 18:51 OlGA-przestań się czepiać i zajmij się swoimi sprawami jak chcesz tak bardzo sobie ostrzej podyskutować to załóż swój odzielny topik właśnie po to..nie wiem ...nudzi Ci się????????? Odpowiedz Link Zgłoś
racz31 Re: Kto da pracę??? 22.08.07, 19:29 "Witam,kto dałby mi pracę za min.3000zł netto,wykształcenie średnie - chciałabym wziąć kredyt na mieszkanie" Idąc tym tropem biorę przykład hahahahah, a co mi tam:)): Witam, kto dałby mi pracę za 5000 zł netto, wykształcenie wyższe ekonomiczne, 32 lata, kawaler, chciałbym założyć rodzinę i wziąć kredyt na mieszkanie:)))). Ponoć cuda się zdarzają hahahahah:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia Re: Kto da pracę??? IP: *.aster.pl 22.08.07, 19:59 Agusia, jeśli szukasz pracy w zawodzie, nie możesz liczyć na tyle, bo, zdaje się, nie masz doświadczenia w swoim zawodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdańszczanka Re: Kto da pracę??? IP: *.chello.pl 22.08.07, 20:21 Owszem mozna 3 tys zarobic w Gdansku - jako monter, spawacz itp. (w stoczni).Szukaja kobiet i nawet gwarantuja przeszkolenie. Tylko czy to aby na pewno jest praca dla kobiet skoro meżczyzni nie sa skonii sie przekwalifikowywac (nie tylko ci zarabiajacy 950 zl) Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaa28 Re: Kto da pracę??? 22.08.07, 20:51 Dorcia-ja doświadczenie w swoim zawodzie mam ale jak już pisałam nie zamykam się w "pudełku" jednego zawodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia Re: Kto da pracę??? IP: *.aster.pl 23.08.07, 11:02 Ok, jeśli masz doświadczenie w swoim zawodzie, to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś