cisowianka21 08.11.07, 07:33 Jest tu jakis spawalnik i jak Wasza praca w stosunku do placy wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzia.7 Re: Inzynier Spawalnik 08.11.07, 11:05 ja pracuje na stanowisku inzyniera spawalnika, ale jestem poczatkujacym inzynierem w tej dziedzinie- prosto po studiach dokladnie po inzynierii materialowej..Narazie glownie szkolenia, albo mniejesze zadania.. Z placy jestem zadowolona, ale jest to zagranica- nie wiem jak to wyglada w Polsce. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
cisowianka21 Re: Inzynier Spawalnik 09.11.07, 06:41 Spoko to moze warto byc w kontakcie oczywiscie jesli chcesz:-) wiesz uwazam ze ludzie z branzy powinni sie trzymac razem. a gdzie za granica pracujesz i w jakiej branzy? Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.7 Re: Inzynier Spawalnik 09.11.07, 12:12 moze zgadamy sie na prywatnym. Tez uwazam ze warto sie trzymac razem..zawsze jest wiecej osob zeby konsultowac sie w roznych sprawach i problemach.. Ja pracuje w Norwegii, stocznia, budujemy platformy, moduly do wydobywania gazow i ropy.. A Ty? w Kraju? w Jakiej branzy? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
cisowianka21 Re: Inzynier Spawalnik 09.11.07, 12:21 napisz do mnie na maila zil@interia.pl pracuje w kraju w gazownictwie. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.7 Re: Inzynier Spawalnik 09.11.07, 12:53 napisalam maila do Ciebie ze swojego prywatnego.. pozdrawiam i mam nadzieje do uslyszonka... Odpowiedz Link Zgłoś
spawalnikiwe Re: Inzynier Spawalnik 11.12.07, 19:06 Witam wszystkich spawalników. Mam pytanko, jakie kończyliście uczelnie? Odpowiedz Link Zgłoś
cisowianka21 Re: Inzynier Spawalnik 12.12.07, 06:27 Politechnika Śląska w Gliwicach, Kurs IWE Instytut Spawalnictwa Odpowiedz Link Zgłoś
a_mi_me_gusta Re: Inzynier Spawalnik 12.12.07, 17:56 no ja też jestem po inż. materiałowej, lecz od ponad roku pracuje nie w zawodzie. Co myślicie o zrobieniu kursu IWE ? Czy po takim kursie, mimo braku doświadczenia w branży (jestem ponad rok po studiach) są szanse na zatrudnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
wwwradek1982 Re: Inzynier Spawalnik 01.05.08, 12:02 witam proponuje raczej przyjac sie do jakiejs firmy i zeby ona w ramach szkolenia wyslala cie na IWE jak juz sie zaczepisz w branzy nawet na bylejakim stanowisku, to juz jest dobrze pozniej znajdziesz cos lepszego i w koncu wysla cie na kurs IWE. sam nie bedziesz za niego przeciez placil. nie dosc ze trwa to rok (nie znajdziesz pracy w tym czasie poza zawodem i w zawodzie ciezko by bylo bo co miesiac wyjazdy, to jeszcze kosztuje 9000zl. pierwsza sprawa zalapac sie w branzy, oferty ciagle sie pojawiaja, tylko czasem trzeba sie liczyc z przeprowadzka. pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś