raul124 06.06.07, 08:52 Czy ktoś pamięta żeby ten zawodnik miał kiedyś kontuzję, był niedysponowany, odstawiał nogę czy przechodził "obok" meczu? Szkoda że obrońcy nie dostają złotej piłki, tylko gwiazdorzy tacy jak Zidane, i koniowaty Ronalidinho. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomekkwr Roberto Carlos w Fenerbahce 06.06.07, 08:56 uważaj na kasę Roberto! nie wiem czy nie lepiej zakonczyć karierę i odejsc w glorii www.podajdalej.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kk0101 Re: Roberto Carlos w Fenerbahce 06.06.07, 08:56 A kto dostal ostatnio zlota pilke? Obronca - Fabio Cannavaro Odpowiedz Link Zgłoś
migally Re: Roberto Carlos w Fenerbahce 06.06.07, 09:10 Akurat w tym sezonie Roberto coraz częściej był kontuzjowany, również z formą bywało dawniej lepiej (vide bramka Makaaya w 10 sekundzie meczu). Ale za to wszystko co zrobił dla Realu wielki szacunek mu się należy. I kto wie czy jego niedawna bramka z Huelvą nie będzie decydująca o mistrzostwie Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
gobio Re: Roberto Carlos w Fenerbahce 06.06.07, 10:23 Sprawdz specjalisto co sie dzialo z R. Carlosem w drugiej czesci tego sezonu - marzec, kwiecien. Nick zobowiazuje, miej troche wiedzy.Raulu ty Odpowiedz Link Zgłoś
rincewind666 Re: Roberto Carlos w Fenerbahce 06.06.07, 13:19 Jak dla mnie to Carlos jest wręcz symbolem Realu. Ech będzie mi brakowało tych jego wolnych z lewej nogi Odpowiedz Link Zgłoś