united-europe2 29.02.08, 18:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaz Czy naprawdę można zarobić na tańcu? IP: *.chello.pl 01.03.08, 17:04 Ten chłopina zaistniał dzięki Cichopek.Bez niej świat byłby dla niego niedostępny. Odpowiedz Link Zgłoś
dd1987 wszyscy by chcieli tanczyc a robic nie ma komu 02.03.08, 23:09 wszyscy by chcieli tanczyc a robic nie ma komu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopi Re: wszyscy by chcieli tanczyc a robic nie ma kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 22:13 No tak tak... Ja jakoś tańczyłem i się nie poddawałem... Ale do czasu... Bo od pewnego czasu mam problem z finansami i po prostu musiałem zrezygnować, chociaż naprawdę nie chciałem, bo taniec pokochałem z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna-szamana tancerze IP: *.acn.waw.pl 02.03.08, 23:18 w Warszawie jest kilka szkół tańca, renomowanych i z długoletnią tradycją. dziwnym trafem te jakoś się nie ogłaszają bardzo głośno. nie potrzebuja wielkich nazwisk- Maseraka czy Hakiela,żeby przyciągnąć klientów. niestety przez TzG narobiło sie tych gwiazdek. ale TzG nie bedzie trwałwiecznie, boom na tance się skończy, tancerze przestaną byc znani. i wtedy uratuje te szkoły już tylko profesjonalizm, bo nikt już nie będzie pamiętał Hakiela. ludzie wybiorą taką szkołę, która może poszczycić sie profesjonalizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopi Re: tancerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 22:18 No dokładnie. Teraz po prostu jest reklama... Taniec z gwiazdami, a nawet You Can Dance (chociaż to uważam za coś lepszego). Ale powiem szczerze, że byłem na lekcjach u Marka Fiksy i naprawdę lekcja z nim jest bardzo przyjemna, pokazuje b. dobrze kroki, można się doskonale połapać i w ogóle :-)) I naprawdę jest to ktoś profesjonalny, do którego warto się wybrać :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ira Czy naprawdę można zarobić na tańcu? IP: 212.160.172.* 03.03.08, 08:20 Marcin Hakiel jest bardzo pracowity i ma głową na karku i to jest chyba klucz do sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikodem Dyzma Próbowałem jako fordanser, IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.08, 09:31 ale nie dało się z tego wyżyć. Zająłem się polityką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoLa_18 agunia90-16@o2.pl IP: *.187.240.11.ip.airbites.pl 11.03.08, 15:37 Ja tańcze od 11 lat tj od 7 roku życia. Robie to do teraz choc mam juz problemy z kolanami i niewyobrazam sobie życia bez tańca, turniei, muzyki nowoczesnej... Wiec wyobrazam sobie jak Ci tańcerze o których mowa kochają taniec i dlaczego to robią... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ser mi Re: agunia90-16@o2.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 22:15 Tak ja też to doskonale rozumiem, chociaż tańczę dopiero pół roku. W sumie musiałem zrezygnować z tańców, bo mam trudną sytuację finansową, ale naprawdę taniec jest czymś wspaniałym, i jeśli się chce, to można osiągnąć naprawdę wiele. Niestety czasem los płata figle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: agunia90-16@o2.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 00:30 Ja tańczyłam taniec towarzyski 9 lat i nadal kocham taniec z całego serca, ale niestety musiałam podjąć trudną decyzję - wybrałam ciężki kierunek studiów, naukę i życie towarzyskie. Wcześniej - w podstawówce i LO miałam czas tylko na treningi i mniej na naukę, w weekendy turnieje/warsztaty/lekcje dodatkowe. Poza tym nie chciałam, aby rodzice wydawali wszystkie pieniądze na mój taniec - koszty były ogromne. Teraz minęło 5 lat odkąd nie trenuje, ale cały czas cieszę się tańcem - czasem chodzimy z byłym partnerem na wieczorki taneczne, uczyłam się hip hopu, jazzu, tańczyłam nawet w Formacji salsy (chociaż salsa to nie to samo, co taniec towarzyski-bez porównania). Polecam wszystkim, aby tańczyli dla siebie, ale aby nie traktowali tańca, jako drogi do kariery :) pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuriaki taniec to nie sport! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.08, 20:41 taniec nie jest sportem olimpijskim? taniec to nie sport! nOOb! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopi Re: taniec to nie sport! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 22:16 Muszę Cię zawieść ale ja uważam inaczej. Poza tym czasem w szkole, też jest taniec na WFie. Kiedyś też był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek ja tancze.. IP: 83.2.170.* 12.03.08, 15:27 co prawda zyje z maly miescie , gdzie tanie czbyt powszechny nie jest.. ale czasmai zdarzyl sie jakis pokaz i mozna bylo zaprobic.. nie sa to wielkie kwoty ale zawsze cos :P dla 17-nastolatka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo wprowadzić naukę tańca zamiast durnego WF- u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 16:04 i mamy zdrowe usportowione społeczeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu ale wspolczesny to lipa stworzona dla nieudacznik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.08, 10:49 taniec sportowy to rozumiem, to cos!! i napewno wymaga kondychy i talentu. ale wspolczesny??? zobaczcie na youtube mnostwo nieudacznikow ktorym sie wydaje ze tancza i jeszcze kasy wolaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podróżnik Abytańczyć brzuchem to trzeba go najpierw MIEĆ !!! IP: *.mynet.com.pl 25.03.08, 18:19 Pani Magdo w krajach gdzie króluje taniec brzucha chude i zabidzone istotki kojarzone są z biedą i ubóstwem. Tam musiała by Pani najpierw brzuch mieć aby móc nim tańczyć Prosze nie poddawać sie modzie europejskiej na bezbrzuchych:) Tylko spróbować sobie uchodować chociaż malutki brzuszek aby móc nim tańczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
saidi Re: Abytańczyć brzuchem to trzeba go najpierw MIE 26.03.08, 14:26 Taniec brzucha obecnie kroluje w wielu krajach, prawie na calym swiecie. A na pewno w Europie i USA, gdzie tancerke z definicji jest osoba szczupla. Wystarczy spojrzec na wiekszosc czlonkin slawnej grupy Bellydance superstars-piekne wysportowane figury (np. moja ulubiona Amar Gamel). Wszystko to jest kwestia techniki i oczywiscie talentu, tak wiec ten komentarz jest nie na miejscu ;). Pozdrawiam pani Magdo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Abytańczyć brzuchem to trzeba go najpierw MIE IP: *.chello.pl 28.03.08, 18:48 ja bym miała raczej zarzuty do techniki pani Magdy i kreowania sie na instruktorkę wielce pomimo ze uczy dopiero od niedawna.Dziwne ze nie bylo wywiadu z bardziej doświadczoną instruktorką a takich jest kilka.Min Saidi:Drównież pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madame Taniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 21:32 Magda fantastycznie uczy tańca brzucha, zajęcia z nią są niezwykle przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susska Showdance w Hulakula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 19:56 Jeśli chcecie uczyć się tańczyć od najlepszych to w kazdy czwartek wieczorem w Warszawie w Hulakula na ul.Dobrej są pokazowe lekcje tańca! Co tydzień pokazowe lekcje tańca z gwiazdami programu "Taniec z gwiazdami". warto przyjść Odpowiedz Link Zgłoś