Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CGP-Kraków-praca-opinie

IP: *.autocom.pl 12.04.08, 11:52
    Witam.
    firma cgp-centralna grupa pośrednictwa-na stronce maja w ofercie
    sprzedaż produktów netii i playa.czy ktos wie coś o tej firmie?
    warunki pracy,płaca itd. mam niedlugo rozmowe.
    dzieki
    Obserwuj wątek
      • Gość: dominika Re: CGP-Kraków-praca-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 17:09
        ja mam jutro tam rozmowe tyle, że w poznaniu.. w okresie probnym 2400brutto
        +premie tj ok 1721,23 netto!
        • Gość: markov Re: CGP-Kraków-praca-opinie IP: *.chello.pl 15.04.08, 21:14
          WItam. Właśnie znalazłem ogłoszenie tej Grupy. MOgęe bazować na
          waszych doświadczeniach. Jak wrażenia ? Może jakieś szczegóły
          pracy ... ;-)
          • Gość: magda Re: CGP-Kraków-praca-opinie IP: *.piko.krakow.pl 20.04.08, 20:23
            Właśnie znalazłam ogłoszenie CGP- Kraków. Jeśli ktoś tam pracuje to prosze o
            jakies opinie. Szczególnei wynagrodzenie
            • Gość: Pani X Re: CGP-Kraków-praca-opinie IP: *.chello.pl 19.07.08, 12:45
              Dziwne, ze nie ma zadnych postow dotyczacych szczegolow tej pracy... Czyzby byly
              kasowane?
              • Gość: majaa Re: CGP-Kraków-praca-opinie IP: *.eastwest.com.pl 10.09.08, 23:19
                ja chetnie odpowiem, "pracowalam" tam kilka dni i nikomu tego nie
                zycze. praca polega na tym ze chodzisz od drzwi do drzwi i probujesz
                wcisnac ludziom np netie (lub tele2 itp) czesto nie mowiac prawdy.
                szkolenia sa a i owszem - "motywacyjne", bo merytorycznych nie ma..
                tak naprawde nie wiesz praktycznie nic o produkcie ktory oferujesz..
                a jesli chodzi o tę motywacje.. wychodzi na srodek tzw. 'trener' i
                mowi ze motywacja to jest motyw+akcja i tlumaczy etymologie slowa,
                mowi nieskladnie ze zawsze przychodzi zniechecenie itp. podstawy
                wynagrodzenia oczywiscie zadnej nie ma, a i stawki za tzw sprzedaz
                bardzo niejasne. jestem ciekawa czy kiedykolwiek ujrze pieniadze
                ktore teoretycznie zarobilam przez te kilka dni. pozdrawiam
                powaznych ludzi szukajacych normalnej pracy
                • Gość: soczek Re: CGP-Kraków-praca-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 22:42
                  Maju, możesz mi powiedzieć coś więcejj na temat prasy w tej firmie?

jaka jest forma zatrudnienia? chodzi mi o umowę...
                  zastanawiam się nad zatrudnieniem w cgp, warto?

po jakim czasie dostałaś jakąkolwiek umowę? i czy wogóle dostałaś?
                  • Gość: open07 Re: CGP-Kraków-praca-opinie IP: *.autocom.pl 30.09.08, 22:45
                    Hej niewinem jak w netii sam jestem zainteresowany. Wiem natomiast
                    jak w tp pracuje już rok i nie narzekam za 80 h pracy w miesiącu
                    2000-2500 dostaje tyle ze starać się trzeba ale to tak jak wszędzie
                    jak się nie starasz to 800-900 zł wyciągniesz
                    • Gość: Tomek Re: CGP-Kraków-praca-opinie IP: *.gprs.plus.pl 27.02.09, 10:38
                      Ja byłem na rozmowie, w ogłoszeniu pisali, ze zarobki 35 netto,umowa
                      o pracę, telefon, samochód.
                      Na rozmowie dowiedziałem się, ze zamiast umowy o pracę jest umowa
                      zlecenie, wynagrodzenie to najniższa krajowa brutto czyli jakieś
                      1200brutto + prowizja.Gdy zapytałem się jak jest rozliczana
                      prowizja, facet odwrócił wzrok i powiedział, ze jest rózna i ze
                      można zarobić.Na moje pytanie jak nalezy rozumiec "prowizja
                      różna"nie chciał nic powiedzieć.Wię przeszedłem dalej i pytam o
                      samochód i tu znowu odwrócony wzrok faceta i mówi, że samochód tak,
                      ale po 3-ch miesiącach:-)Ludzie to jest wszystko jakaś kpina z
                      ludzi!!w ogłoszeniu co innego, na rozmowie zupełnie co innego-czy to
                      budzi wiarygodność??dla mnie nie, więc zakończyłem na rozmowie
                      rekrutacyjnej.
                      • Gość: Tomek Re: CGP-Kraków-praca-opinie IP: *.gprs.plus.pl 27.02.09, 10:49
                        sprostuje co do zarobków, oczywiście nie 35 netto w ogłoszeniu, a
                        3500netto.
                        Pierwszy miesiąc to umowa zlecenie z samą tylko prowizją,która jest
                        nieokreślona i nie można dowiedzieć się żadnych szczegułów.Po
                        miesiącu oferują już umowę pracę wynagrodzenie 1200
                        brutto+nieokreślona prowizja.
                        Myślę, że nikt tak na prawdę nie jest zbyt dobry by doszedł do tej
                        umowy o pracę, wszyscy pewnie kończą po miesiącu,jako ci którzy
                        jednak nie sprawdzili się i muszą odejść, oczywiście bez prowizji:-)
                        tak przypuszczam,że to jest załozenie odgórne tej firmy-dla nich to
                        czysty interes, bo wiele osób pracuje dla nich za darmo i tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka