Gość: przemek IP: *.autocom.pl 12.04.08, 11:52 Witam. firma cgp-centralna grupa pośrednictwa-na stronce maja w ofercie sprzedaż produktów netii i playa.czy ktos wie coś o tej firmie? warunki pracy,płaca itd. mam niedlugo rozmowe. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dominika Re: CGP-Kraków-praca-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 17:09 ja mam jutro tam rozmowe tyle, że w poznaniu.. w okresie probnym 2400brutto +premie tj ok 1721,23 netto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markov Re: CGP-Kraków-praca-opinie IP: *.chello.pl 15.04.08, 21:14 WItam. Właśnie znalazłem ogłoszenie tej Grupy. MOgęe bazować na waszych doświadczeniach. Jak wrażenia ? Może jakieś szczegóły pracy ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: CGP-Kraków-praca-opinie IP: *.piko.krakow.pl 20.04.08, 20:23 Właśnie znalazłam ogłoszenie CGP- Kraków. Jeśli ktoś tam pracuje to prosze o jakies opinie. Szczególnei wynagrodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani X Re: CGP-Kraków-praca-opinie IP: *.chello.pl 19.07.08, 12:45 Dziwne, ze nie ma zadnych postow dotyczacych szczegolow tej pracy... Czyzby byly kasowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majaa Re: CGP-Kraków-praca-opinie IP: *.eastwest.com.pl 10.09.08, 23:19 ja chetnie odpowiem, "pracowalam" tam kilka dni i nikomu tego nie zycze. praca polega na tym ze chodzisz od drzwi do drzwi i probujesz wcisnac ludziom np netie (lub tele2 itp) czesto nie mowiac prawdy. szkolenia sa a i owszem - "motywacyjne", bo merytorycznych nie ma.. tak naprawde nie wiesz praktycznie nic o produkcie ktory oferujesz.. a jesli chodzi o tę motywacje.. wychodzi na srodek tzw. 'trener' i mowi ze motywacja to jest motyw+akcja i tlumaczy etymologie slowa, mowi nieskladnie ze zawsze przychodzi zniechecenie itp. podstawy wynagrodzenia oczywiscie zadnej nie ma, a i stawki za tzw sprzedaz bardzo niejasne. jestem ciekawa czy kiedykolwiek ujrze pieniadze ktore teoretycznie zarobilam przez te kilka dni. pozdrawiam powaznych ludzi szukajacych normalnej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soczek Re: CGP-Kraków-praca-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 22:42 Maju, możesz mi powiedzieć coś więcejj na temat prasy w tej firmie? jaka jest forma zatrudnienia? chodzi mi o umowę... zastanawiam się nad zatrudnieniem w cgp, warto? po jakim czasie dostałaś jakąkolwiek umowę? i czy wogóle dostałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open07 Re: CGP-Kraków-praca-opinie IP: *.autocom.pl 30.09.08, 22:45 Hej niewinem jak w netii sam jestem zainteresowany. Wiem natomiast jak w tp pracuje już rok i nie narzekam za 80 h pracy w miesiącu 2000-2500 dostaje tyle ze starać się trzeba ale to tak jak wszędzie jak się nie starasz to 800-900 zł wyciągniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: CGP-Kraków-praca-opinie IP: *.gprs.plus.pl 27.02.09, 10:38 Ja byłem na rozmowie, w ogłoszeniu pisali, ze zarobki 35 netto,umowa o pracę, telefon, samochód. Na rozmowie dowiedziałem się, ze zamiast umowy o pracę jest umowa zlecenie, wynagrodzenie to najniższa krajowa brutto czyli jakieś 1200brutto + prowizja.Gdy zapytałem się jak jest rozliczana prowizja, facet odwrócił wzrok i powiedział, ze jest rózna i ze można zarobić.Na moje pytanie jak nalezy rozumiec "prowizja różna"nie chciał nic powiedzieć.Wię przeszedłem dalej i pytam o samochód i tu znowu odwrócony wzrok faceta i mówi, że samochód tak, ale po 3-ch miesiącach:-)Ludzie to jest wszystko jakaś kpina z ludzi!!w ogłoszeniu co innego, na rozmowie zupełnie co innego-czy to budzi wiarygodność??dla mnie nie, więc zakończyłem na rozmowie rekrutacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: CGP-Kraków-praca-opinie IP: *.gprs.plus.pl 27.02.09, 10:49 sprostuje co do zarobków, oczywiście nie 35 netto w ogłoszeniu, a 3500netto. Pierwszy miesiąc to umowa zlecenie z samą tylko prowizją,która jest nieokreślona i nie można dowiedzieć się żadnych szczegułów.Po miesiącu oferują już umowę pracę wynagrodzenie 1200 brutto+nieokreślona prowizja. Myślę, że nikt tak na prawdę nie jest zbyt dobry by doszedł do tej umowy o pracę, wszyscy pewnie kończą po miesiącu,jako ci którzy jednak nie sprawdzili się i muszą odejść, oczywiście bez prowizji:-) tak przypuszczam,że to jest załozenie odgórne tej firmy-dla nich to czysty interes, bo wiele osób pracuje dla nich za darmo i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś