sanyu 17.04.08, 10:33 Poszukuję krótkiego kursu zakończonego egzaminem na te dwa certyfikaty w Warszawie? czy ktoś wie gdzie mogę szukać? uczelnie, szkolenia? Nie jestem z branży, szukam dla znajomego. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggrochal Re: CCNA i RHCE 17.04.08, 12:15 Z tego co słyszałem, to nie trzeba uczęszczać na akademię CISCO, żeby móc podejść do egzaminu. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: CCNA i RHCE 17.04.08, 17:21 Rozumie, a gdzie w takim razie można zdobyć tą wiedzę? Podręczniki dostępne w księgarni np. wystarczą? Odpowiedz Link Zgłoś
ggrochal Re: CCNA i RHCE 17.04.08, 18:03 Są specjalne podręczniki, na allegro trochę osób to sprzedaje, ale tak naprawdę najlepiej uczyć się w praktyce, tego nic nie zastąpi. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
cukierzpolski Re: CCNA i RHCE 22.04.08, 14:55 nie trzeba chodzić na kurs żeby podejść do egzaminu ale z książek trudno się nauczyć np. jak skonfigurować router. CCNA musisz odnawiać co 5 lat a akademia CISCO znajduje się na każdej większej uczelni więc w Warszawie nie będziesz mieć problemów ze znalezieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
m4rc00 Re: CCNA i RHCE 01.05.08, 16:35 niestety nie masz racji - CCNA musisz odnawiac co 3 lata, IMHO uczeszczanie na Cisco Academy aby zdac CCNA to strata pieniedzy. Jesli chcesz potrenowac konfiguracje etc to polecam dynamips. Ksiazek jest pelno na allegro - polecalbym Sybexa (po angielsku) i przeczytac z 2-3 razy bo pytania na egzaminie potrafia byc szczegolowe. Polecam www.ccie.pl Odpowiedz Link Zgłoś