Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Male zemsty ;-)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 15:56
    Zesta jest słodka, i jak większośc słodyczy smakuje na zimno.

W każdej pracy można zauważyć takie zjawiska jak:
    -klany "lepszych"
    -nepotyzm
    -pupili szefa
    -kotria w wydaniu 100%
    Jeżeli są w/w to muszą też byc i ludzie z "drugiej strony lustra"

Jak się ludzie z "DSL" mogą zemścić na tych wyżej/w?

Prosze o propozycje;-)
    Obserwuj wątek
      • Gość: nelly Re: Male zemsty ;-) IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.08, 21:46
        a co jezeli szef zatrudnia wlasna konkubinaebez kwalifikacji?
        Panienka nic nie robi, a i tak nikt jej nie ruszy
        • Gość: Mm Moja male zemsta ;-) IP: *.121.113.82.net.de.o2.com 16.01.09, 12:37
          A moja mala zemsta bylo i jest to, ze wypisuje o mojej firmie na wszystkich
          mozliwych forach prawde, czyli jak najgorsze rzeczy :-) Niech ludzie wiedza, co
          tam sie dzieje.
          • Gość: bzyyykkku--bzzyyk Re: Moja male zemsta ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 12:27
            no tak..ale to jest karalne..
            chociazby przyklad ludzi z TESCO i jakiś tam lini lotniczych zostali zwolnieni
            (i wytyczono im proces o znieslawienie) za to że na facebooku pisali
            "niepochlebne" informacje o swojej firmie..a ty? piszesz pewnie z pracy z
            firmowego IP ktore mozna zobaczyc przy twoim poscie..
            łatwo bedzie cie namierzyc pracodawcy..
            • Gość: Mm Re: Moja male zemsta ;-) - do "bzyyykkku--bzzyyk" IP: *.106.113.82.net.de.o2.com 09.02.09, 13:46
              To znaczy: wypisuje o mojej POPRZEDNIEJ firmie z Warszawy cala prawde a nie jest
              ona wygodna dla firmy. Moja poprzednia firma byla firma wyzyskujaca ludzi, gdzie
              pracownik nie byl szanowany. Juz tam na szczescie nie pracuje :-) Teraz pracuje
              w Niemczech i o obecnej firmie moge powiedziec wszystko co najlepsze i mam
              nadzieje, ze tak zostanie.
              Jesli chodzi o to czy to jest karalne, to cie zmartwie, bo nie jest karalne
              rozprzestrzenianie prawdy na temat warunkow pracy w firmie, jesli ma sie na to
              dowody i swiadkow (a ja mam) i jesli moje posty sa pisane kulturalnym jezykiem,
              bez pogrozek. Bardzo chetnie obronie sie przed sadem :-), choc moja byla firma
              jest zbyt tchorzliwa na sprawe sadowa, bo wiedza, ze przegraja. Juz raz zreszta
              przegrali sprawe w sadzie o mobbing, ktora wytoczyla im jakas kobieta, ktora
              pracowala przede mna.
              Mamy na szczescie wolnosc slowa.
      • naprawdetrzezwy Szykujesz zemstę? 03.02.09, 18:49
        Wykop dwa groby.
      • Gość: pff Re: Male zemsty ;-) IP: *.chello.pl 04.02.09, 19:48
        Myślę, że najlepiej będzie skierować wysiłki na szukanie nowej pracy
        jeśli w tej cokolwiek Ci nie odpowiada. A nie marnować czas i siły
        na obmyślanie takich dupereli jak "małe zemsty" i jeszcze brać za to
        pieniądze.
        • monia420 Re: Male zemsty ;-) 06.02.09, 10:43
          Ale to przecież jedna z lepszych biurowych zabaw: ktoś tobie a ty komuś:) i
          zabawa się kręci:) Tu zginie xero przygotowane na wczoraj, tam zniknie plik dla
          klienta i już...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka