Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TELE-FONIKA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 17:44
    Czy warto tam pracować? Jakie macie opinie o tejże firmie? Jaki klimat?
    Jakie zarobki, chodzi mi o stanowiska w różnych działach i na różnych
    stanowiskach. Chodzi mi o to, w którym sektorze/dziale/departamencie w
    firmie warto starać się o pracę?
    Acha, dodam że chodzi mi o oddział firmy w Krakowie.

Obserwuj wątek
      • Gość: doradca TELE-FONIKA. A moze tak.... IP: *.acn.pl / *.acn.pl 29.09.03, 17:59
        Jak widze panienka nie ma w zwyczaju sledzic a ) wydarzen pilkarskich w I
        lidze polskiej ligi b) wystąpien pewnego pana ministra w rzadzie SLD -UP
        Jesli juz to niech panience wystarczy komentarz pana ministra Hausnera na
        temat pana Cupiała i Telefoniki. Jaki ten komentarz??? A niech panienka wpisze
        do przegladarki na www.gogle.pl słowa Hausner albo Telefonika. Wtedy zdobedzie
        panienka potrzebne informacje. Ciekawe czego teraz ucza takie panienki skoro
        potrafia zamiesci post na portalu ale nic poza tym nie potrafia. Czy
        przypadkiem panienka kiedy uczono korzystać z dobrodziejstw internetu na
        lekcji zamiast uważać zapewne wciskała nauczycielowi kosz na głowe.
        • Gość: Alicja Re: TELE-FONIKA. A moze tak.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 18:20
          Te info do których mnie odsyłasz, drogi panie są mi znane; nie tylko te, które
          tu zostały zasygnalizowane. Chcę poznać opinię pracowników, a nie opinii
          publicznej.
          • sa-bella Re: TELE-FONIKA. A moze tak.... 29.09.03, 19:33
            Pracuje tam bardzo bliska mi osoba, więc informacje mam z pierwszej ręki.Cóż,
            niestety ostatnio nie najlepiej sie tam dzieje. Niektóre działy w ciągu 6
            miesięcy mają już czwartego szefa,przerzucanie pracowników z odziału w
            Myślenicach do Bieżanowa, by po 2 miesiącach mieli wrocić do biur w
            Myślenicach.W niektórych działach w ciagu 1 roku była rotacja około 60 osób...
            Generalnie w świadectwie pracy TELE-FONIKA robi wrażenie i mozna sie pomęczyć
            jakis czas.
            Ale wiesz co? Założę się, że więcej niż rok tam nie popracujesz (po prostu jak
            zobaczysz, że o awansie raczej nie ma mowy, że godzinna przerwa obiadowa jest
            fikcją i w rezultacie masz 9 godzinny dzień pracy i inne podobne kwiatki, to
            sama odejdziesz).
            Niemniej życzę powodzenia! :)
            Niemniej życzę Ci powodzenia
            • Gość: Alicja Do Sa-belli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 19:56
              Czy dla absolwenta, który szuka doświadczenia zawodowego, Tele-Fonika jest
              dobrym miejscem?
              Czy lepsi są tu "wyjadacze"? Kto jest "mile" widziany?
              Pisałaś o warunkach pracy, a jak przekłada się to na zarobki? Ile mogę
              oczekiwać, jako absolwent kierunku ekonomicznego, bez doświadczenia zaw.?
          • Gość: doradca Re: TELE-FONIKA. A moze tak.... IP: *.acn.pl / *.acn.pl 29.09.03, 20:33
            cytat...Czy warto tam pracować? Jakie macie opinie o tejże firmie? Jaki
            klimat? Jakie zarobki, chodzi mi o stanowiska w różnych działach i na różnych
            stanowiskach. Chodzi mi o to, w którym sektorze/dziale/departamencie w
            firmie warto starać się o pracę? Acha, dodam że chodzi mi o oddział firmy w
            Krakowie. koniec cytatu...
            Bardzo prosze o wskazanie gdzie w zacytowanym fragmencie jest mowa o
            pracownikach firmy????
            Jezeli chcesz poznać opinię pracowników to napisz do byłych pracowników.
            Szczególnie tych z Ożarowa. Możesz jeszcze napisać do pracowników w
            Myślenicach. Jezeli potrzebujesz opinii pracowników a nie potrzebujesz opinii
            publicznej to po co zostawiasz w publicznym miejscu taką informację???
            Wiecej pokory panienko.
            • Gość: Alicja Re: TELE-FONIKA. A moze tak.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 21:03
              Skoro pytam czy warto tam pracowac, wiec jest logiczne ze pytanie kieruje do
              osob, ktore wiedza cos na ten temat z wlasnych badz znajomych doswiadczen. Nie
              interesuje mnie ocena firmy, ktora mozna zbudowac na podstawie informacji,
              ktore dostepne sa dla wszystkich - w tym dla mnie!
              • Gość: doradca Re: TELE-FONIKA. A moze tak.... IP: *.acn.pl / *.acn.pl 29.09.03, 23:09
                To zycze powodzenia, ale tak sobie mysle, ze zanim zdazyc nabrac tam
                doswiadczenia bedziesz znowu poszukiwać zajecia. Z takim pozytkiem, ze
                doswiadczenie w poszukiwaniu pracy juz bedziesz miala.
      • Gość: Alicja Re: TELE-FONIKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 19:55
        Czy dla absolwenta, który szuka doświadczenia zawodowego, Tele-Fonika jest
        dobrym miejscem?
        Czy lepsi są tu "wyjadacze"? Kto jest "mile" widziany?
        Pisałaś o warunkach pracy, a jak przekłada się to na zarobki? Ile mogę
        oczekiwać, jako absolwent kierunku ekonomicznego, bez doświadczenia zaw.?
      • Gość: Alicja Re: TELE-FONIKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 09:52
        POnawiam prośbę; podzielcie się swoimi bądź znajomych doświadczeniami...
        • sa-bella Do Alicji! 30.09.03, 18:52
          Co do zarobków, to podaj mi swój priv. Chetnie napiszę o tym, co wiem, ale nie
          chcę pisać o pensjach pracowników TELE-FONIKI na publicznym forum.
          Brak doświadczenia raczej nie jest przeszkodą w TELE-FONICE. W niektórych
          działach (np. eksportu) stawia sie przede wszystkim na języki- takie ogólne
          gadu-gadu z klientami zagranicznymi. Czyli na poziomie komunikatywnym. W
          innych działach (np. marketingu, który zajmuje się sprzedażą krajową
          pracownicy w ogóle nie umieją mówić w obcych językach).
          Myślę, że dla absolwenta jest to firma bardzo dobra, bo świetnie wygląda w
          papierach. No i jak dla początkującego pracownika to pensja jest (moim
          zdaniem:) ) calkiem niezła. Dlatego jeśli masz możliwość podjęcia tam pracy,
          to zaryzykuj (zwłaszcza w dzisiejszych czasach, gdzie tak trudno o pracę).
          pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka