Gość: xcv Re: 50 tys. miejsc pracy w firmach IP: *.tvgawex.pl 28.09.08, 08:04 pewnie szukasz za co namniej 1800 na rękę a prywaciarze wolą wyzysk za 5 zł/h lub najniższą ustawowa pensje. Nie ma sie co dziwić ze jest tyle wakatów. Niech sobie sami za te pieniadze zap...ją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygzyg Re: 50 tys. miejsc pracy w firmach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 09:45 A na jakiej dobrej uczelni uczą pisać "skąńczyłem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobreloty 50 tys. miejsc pracy w firmach IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.09.08, 10:57 Tylko kto im będzie pracował za takie pieniądze ? www.dobreloty.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol3000 50 tys. miejsc pracy w firmach IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.08, 11:46 Badania swoją drogą a rzeczywistość to co innego. Tydzień pracy po 10-12 godzin, soboty do odbioru / ale trzeba przyjść co najmniej dwie/ a jeśli chodzi o kasę to jak trafisz 1300 zł na rękę to już sie poczuj milionerem :] Na godziny to oferty sięgają 5-8 zł do ręki /czyli 5 zł jako pomocnik a 8 jako fachura/. DRAMAT Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Lepszy na Zachodzie kesek byle jaki nniz w tej 28.09.08, 13:38 ....Polsce wspaniale posady....za codzienne ogladanie tych mord powinni placic z 5000 PLN/mo...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kavior Re: 50 tys. miejsc pracy w firmach IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.08, 16:33 chyba nie polonistykę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz,,.,. Re: 50 tys. miejsc pracy w firmach IP: *.belchatow.msk.pl 28.09.08, 18:31 zus miał na myśli agencje towarzyskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na marginesie Re: 50 tys. miejsc pracy w firmach IP: *.blt.pl 28.09.08, 18:46 He he brakuje, jeżeli się proponuję kandydatowi na kierownicze stanowisko brutto 1800 zł, w warunkach szkodliwych oraz na zmiany - to cóż dodać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praca sraca jest praca! oh i ah, tylko nikt sie nie zastanowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 19:27 ... nad JAKOŚCIĄ tej pracy! 1. przedstawiciele handlowi, czyli taki domokrążca tylko z własnym autem. zwykle ma wciskać jakiś bezwartościowy produkt i udawać że jest OK 2. operatorzy wózków widłowych - nigdy nie zrozumiem tego fenomenu 3. szwaczki (w rejonie łódzkim brakuje ich od zawsze) 4. prostytutki (a jak!) 5. wykwalifikowani budowlańcy za marną, jak na nich, kasę 6. telemarketerzy, czyli jak wk.... spokojnego człowieka jednym telefonem 7. pierdzieć w stołki w placówkach finansowych i kredyty wciskać. bo dobrowolnie to już ich nikt nie chce brać 8. na linie produkcyjną wraz z nocną zmianą za marne grosze 9. kelnerzy i kelnerki (wszyscy wyjechali do UK i nie ma kto kelnerzyć :/) 10. wszyscy co chcą zarabiać 1000 na ręke za 8-12h pracy dziennie, w soboty też Odpowiedz Link Zgłoś
mojekontolalala Re: jest praca! oh i ah, tylko nikt sie nie zasta 29.09.08, 08:55 :] no przeczytaj mój post z wyliczeniem zawodów :D heh no mamy te same obserwacje brachu :] a ten sektor publiczny o jakim tu piszą ... chyba o sprzątanie ulic chodzi w ramach robót interwencyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil 50 tys. miejsc pracy w firmach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.08, 20:22 Czy to tylko miejsca do pracy,czy wypłacają także wynagrodzenia za pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrowski 50 tys. miejsc pracy w firmach IP: *.dyn.optonline.net 28.09.08, 21:53 a kto to znalazl? pewnie znowu Deloitte. Ostatnio powiedziano nam ze ceny w euro spadna! Jednego nie brakuje - fantazji na polskim rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit 50 tys. miejsc pracy w firmach IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.08, 22:42 cała nasza kochana Polska tylko umierac z głodu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Czy podejmiesz pracę za głodową płace? 28.09.08, 22:58 Niektórym naszym kapitalistom wydaje się że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m czy mam pracować tylko na dojazdy do pracy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 07:57 Idea pracy tylko bo państwo mi każe robić za darmo to absurd. A jak nie mają pracowników niech wezmą pociotków PSLowców w końcu niech władza da przykład:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexyhero 50 tys. miejsc pracy w firmach IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.08, 11:08 Nie jest tak zle, jak czesc z was sugeruje. Ja, bedac studentem pracy szukalemm 3 dni ! Fakt, ze praca jest w butiku odzierzowym i kasa 1300 brutto + mozliwe premie, ale jezeli ja - osoba bez doswiadczenia zawodowego w ciagu 3 dni mam prace, to nie widze problemu, dlaczego inni maja takie problemy. Narazie ide tam tymczasowo, a pracy szukam dalej w branzy komputerowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: 50 tys. miejsc pracy w firmach IP: *.ucc.ie 29.09.08, 11:48 Jasne: jako student pewnie mieszkajacy u rodzicow to 1300 brutto jest swietna pensja, w sam raz na waciki wystarczy. A teraz pomysl ze masz rodzine na utrzymaniu i placisz te prawie cala pensje na wynajem mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexyhero Re: 50 tys. miejsc pracy w firmach IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.08, 12:09 No, to prawda, ze ciagle mieszkam u rodzicow, ale mam dopiero 21 lat, a to moja pierwsza praca! Nie oczekuje, ze ktos studentowi 2 roku bez doswiadczenia zawodowego da 3k zl, bo to bzdura. Jest tylko jedna kwestia. Ja inwestuje w siebie, mam FCE i w przyszlym roku robie CAE, ide tez na kurs CISCO, ktory bede oplacal ze swojej kasy. Na rate za studia zaoczne, 1 impreze w tygodniu + jakies pierdoly mi starczy na luzie. Na rodzine i wlasne mieszkanie przyjdzie czas po zdobyiu tytulu mgr inz. Bedac specjalista technicznym w konkretnej dziedzinie wierze, ze znajde dla siebie dobrze platna prace i wtedy bedzie mnie stac na rodzine, wynajem mieszkania, itp. Moze sie myle i faktycznie po pol roku wyjade do Szwecji, ale nie wyobrazam sobie sytuacji, gdy majac 25 lat nadal pracuje za 1300 zl, nie z tym co potrafie. Inna sprawa, ze techniki autoprezentacji i NLP mam w malym palcu :) to sporo pomaga w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na swoim Re: 50 tys. miejsc pracy w firmach IP: *.centertel.pl 29.09.08, 12:20 Sexyhero , właśnie takiego nastawienia jakie ty prezentujesz u ludzi brakuje. Popieram w 100 %, ze inwestycja w siebie, to najlepsza inwestycja. I w cale nie trzeba mieć dużo pieniędzy, aby nauczyc się technik NLP. trzeba zmienić nastawienie do ludzi i świata, wtedy nowe możliwości same się znajdą i pieniądze też. Proponuje wszystkim malkotentom na tym formu poczytac trochę, bo z lektury tutejszych wpisów wynika, że chceci tylko dostawać za darmo. Najlepiej wziąć sprawę w swoje ręce. Sciągnijcie sobie darmowe fragmenty książek tinyurl.com/3fsh28 i poczytajcie na temat nastawienia i prezentacji. Ja juz sobie pomogłam, polecam i Wam sexyhero tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezr Re: 50 tys. miejsc pracy w firmach IP: 217.153.81.* 29.09.08, 11:56 re sexyhero zdradź ile ci płacą za pisanie takich kretynizmów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexyhero Re: 50 tys. miejsc pracy w firmach IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.08, 12:13 Kto ma mi placic ? Zydzi, Niemcy, czy pedaly ? Opisalem swoja sytuacje i tyle. Tak swoja droga, to nie wiem, co Cie dziwi ? Odpowiedz Link Zgłoś
mojekontolalala Re: 50 tys. miejsc pracy w firmach 29.09.08, 12:47 1300 brutto w butiku jako przykład, że dobrze w kraju ? to raczej przykład mc pracy, która jest od ręki, ale nie nazywajmy dobrą pracą czegoś, za co nie można sie utrzymać samodzielnie pracy jest pełno, ale kiepskiej 1400 na rękę ma moja koleżanka w sklepie z sztućcami 1500 netto to sam wynajem kawalerki kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezr Re: 50 tys. miejsc pracy w firmach IP: 217.153.81.* 30.09.08, 10:27 no studiować może każdy a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowianeczka Re: 50 tys. miejsc pracy w firmach IP: *.lodz.msk.pl 02.10.08, 16:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowianeczka Re: 50 tys. miejsc pracy w firmach IP: *.lodz.msk.pl 04.10.08, 01:25 Podnoszonko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k076 50 tys. miejsc pracy w firmach IP: *.ip.netia.com.pl 17.10.08, 10:28 A gdzie te miejsca pracy, bo w waszym serwisie ich nie widzę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukam i szukam Re: 50 tys. miejsc pracy w firmach IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.08, 12:04 ja gdziekolwiek pójdę tam każdy pracodawca ma inne wymagania, a to język a to za wolno , a to za daleko pani mieszka, a najbardziej denerwuje mnie to jak mówią - proszę zostawić CV my oddzwonimy, ale i tak nie dzwonią. dlatego chce założyć własna firmę.Jak myślicie czy sklep z antykami to dobry pomysł??? Odpowiedz Link Zgłoś