Gość: krzysiek IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 01.12.03, 11:30 Szukam jakiejkolwiek pracy na terenie Bydgoszczy bądź Torunia. Pracowałem w zawodzie stolarz meblowy i magazynier z akcesoriami do wyposażenia samochodów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzysiek Re: Praca-pomózcie IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 02.12.03, 09:22 Nie moge usiedzieć na miejscu,"nosi mnie" cały czas,pomóżcie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Praca-pomózcie IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 08.12.03, 15:24 Już nie mogę ,chyba pójde się.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Praca-pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 19:24 wiesz ja chyba nie bardzo moge ci pomoc bo moglabym ci cos zaproponoac ale to teraz wawy:/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: Praca-pomózcie 08.12.03, 19:37 Jesli krzysiek nie bedzie mogl to jesli masz jakas oferte pracy mozesz odezwac sie do mnie ... niestety ja tez poszukuje bezskutecznie pracy :/ ale pierwszenstwo ma kolega jesli cos pozdrawiam i sie chlopie nie zalamuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Praca-pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 20:05 snoop jesli potrafisz robic meble, czyli cos w stylu stolarki, moge cie polecic komus, kto zlecil mi znalezienie godnej zaufania osoby, jak cos pisz firma22@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: Praca-pomózcie 08.12.03, 20:41 Hmmm myslalem bardziej o czyms zwiazanego z samochodami ... z meblami nie mialem raczej do czynienia chociaz czlowiek zawsze sie moze czegos nauczyc ale widze ze potrzebujesz fachowca wiec od razu pisze ze takowym nie jestem lepiej niech sie krzysiek odezwie dzieki za oferte pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Praca-pomózcie IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 08.12.03, 21:35 Wiesz tak jakoś składa się ,że kiedyś pracowałem jako stolarz meblowy a było to pare lat temu...nie wiem jak to teraz "wygląda" ale mógłbym spróbować. Tylko nie jestem pewien w jakim mieście podałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Praca-pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 22:17 krzysiek chodzi o warszawe, moze byc dojezdna osoba, napisz na maila praca od zaraz. Pozdrawiam Aska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Praca-pomózcie IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 13.12.03, 10:39 A może ktoś wie o innej -jakiejkolwiek bliżej Torunia ,Bydgoszczy? Odpowiedz Link Zgłoś