Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca-pomózcie

IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 01.12.03, 11:30
    Szukam jakiejkolwiek pracy na terenie Bydgoszczy bądź Torunia.
    Pracowałem w zawodzie stolarz meblowy i magazynier z akcesoriami do
    wyposażenia samochodów.
    Obserwuj wątek
      • Gość: krzysiek Re: Praca-pomózcie IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 02.12.03, 09:22
        Nie moge usiedzieć na miejscu,"nosi mnie" cały czas,pomóżcie prosze.
        • Gość: krzysiek Re: Praca-pomózcie IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 08.12.03, 15:24

Już nie mogę ,chyba pójde się..
          • Gość: Aska Re: Praca-pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 19:24
            wiesz ja chyba nie bardzo moge ci pomoc bo moglabym ci cos zaproponoac ale to
            teraz wawy:/ pozdrawiam
            • snoop Re: Praca-pomózcie 08.12.03, 19:37
              Jesli krzysiek nie bedzie mogl to jesli masz jakas oferte pracy mozesz odezwac
              sie do mnie ... niestety ja tez poszukuje bezskutecznie pracy :/
              ale pierwszenstwo ma kolega jesli cos
              pozdrawiam i sie chlopie nie zalamuj
              • Gość: Aska Re: Praca-pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 20:05
                snoop jesli potrafisz robic meble, czyli cos w stylu stolarki, moge cie
                polecic komus, kto zlecil mi znalezienie godnej zaufania osoby, jak cos pisz
                firma22@poczta.onet.pl
                • snoop Re: Praca-pomózcie 08.12.03, 20:41
                  Hmmm myslalem bardziej o czyms zwiazanego z samochodami ... z meblami nie
                  mialem raczej do czynienia chociaz czlowiek zawsze sie moze czegos nauczyc
                  ale widze ze potrzebujesz fachowca wiec od razu pisze ze takowym nie jestem
                  lepiej niech sie krzysiek odezwie
                  dzieki za oferte pozdrawiam serdecznie
            • Gość: krzysiek Re: Praca-pomózcie IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 08.12.03, 21:35
              Wiesz tak jakoś składa się ,że kiedyś pracowałem jako stolarz meblowy a było
              to pare lat temu...nie wiem jak to teraz "wygląda" ale mógłbym spróbować.
              Tylko nie jestem pewien w jakim mieście podałaś?
              • Gość: Asia Re: Praca-pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 22:17
                krzysiek chodzi o warszawe, moze byc dojezdna osoba, napisz na maila praca od
                zaraz. Pozdrawiam Aska
                • Gość: krzysiek Re: Praca-pomózcie IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 13.12.03, 10:39
                  A może ktoś wie o innej -jakiejkolwiek bliżej Torunia ,Bydgoszczy?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka