Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sezon na pracę. W Polsce

23.06.09, 12:08
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Sezon na pracę. W Polsce IP: *.quarto.pl 23.06.09, 12:58
        ja chce pracować na rikszy, czemu nie policzyło mojego głosu?
      • sportif jestem operatorem wózka jezdniowego i szukam pracy 23.06.09, 14:56
        za 10-14 zł. Nie ma takich ofert w Warszawie.
        • adamo64 Re: jestem operatorem wózka jezdniowego i szukam 23.06.09, 15:14
          sportif napisał:

> za 10-14 zł. Nie ma takich ofert w Warszawie.

Ach i uwierzyles temu szmatalawcowi, ze pisze prawde? Oj nawiny
          dzieciaku, GW i prawda haha

"Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust
          intelektualny" - Zbigniew Herbert

• Gość: bezr52 Re: jestem operatorem wózka jezdniowego i szukam IP: 217.153.82.* 23.06.09, 15:58
          kłamstwa GW to normal , mam uprawnienia na wózek na koparko-ładowarkę i wiele rozmów za sobą i tylko rozmów
          • Gość: mario Re: jestem operatorem wózka jezdniowego i szukam IP: *.domainunused.net 23.06.09, 16:08
            zawsze możesz zostać naganiaczem
            • Gość: pan nikt Re: jestem operatorem wózka jezdniowego i szukam IP: *.multi-play.net.pl 23.06.09, 16:12
              albo strzałkowym! :)
              • michuwroclaw Re: jestem operatorem wózka jezdniowego i szukam 23.06.09, 17:25
                albo "dziennikarzem" gw...ale w sumie lepiej rozejrzyj się za etatami w
                kanalizacji miejskiej.
                • Gość: operator wózka Re: jestem operatorem wózka jezdniowego i szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 17:27
                  witam, jestem operatorem wózka w Warszawie i zarabiam 15 na godzinę. Czyli
                  stawki w zasadzie zanizone. Trzeba tylko ruszyć dupe sprzed komputera.
                  • Gość: operator wózka 2 Re: jestem operatorem wózka jezdniowego i szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 22:17
                    A ja jestem operatorem wózka i zarabiam 25zł/h - widzisz jak to łatwo napisać..?
                    I daruj sobie te slogany o ruszaniu dupy sprzed monitora...
                    • Gość: misio Re: jestem operatorem wózka jezdniowego i szukam IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.09, 23:50
                      to szybko angielski podstawowy i do anglii,
                      tam na pewno dostaniesz taką stawkę
                      • Gość: A Re: jestem operatorem wózka jezdniowego i szukam IP: *.bagu.cable.ntl.com 24.06.09, 01:04
                        Operator wozka ok 10 na godzine.
        • Gość: noLIFE Re: jestem operatorem wózka jezdniowego i szukam IP: *.fema.krakow.pl 23.06.09, 17:32
          gdzies poza forum GW "udalo" Ci tej tyrki poszukac, ze tak kolege zaczepie?
      • Gość: Bambo W wakacje pracowac to ja dziekuje IP: 206.16.226.* 23.06.09, 18:25
        Zawieszam buty na kolku i oddaje sie urokom lata. Roboty zaczne
        szukac na jesieni, bo ja na to jak na lato.
        • Gość: SKURWEL-JARUZEL Re: Ciekawe cvzy Michnik-nierob podejmie prace IP: *.fwgc.dot.ca.gov 23.06.09, 21:19
          w wakacje. Polacy nie dajcie sie nabijac post-komuchom w butelke. Te
          chamy z "Beobachter" (czyt GW) zadnego wstydu nie maja.
          • Gość: www Re: Ciekawe cvzy Michnik-nierob podejmie prace IP: *.adsl.alicedsl.de 23.06.09, 21:57
            Ale o co ci chodzi? Gw ma ci prace dac czy co?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka