grzegorz1333 06.05.04, 14:10 Czy naprawdę w stutysięcznym mieście nie można utrzymać pierwszoligowej drużyny siatkarek? Czy władze - miasta i klubu - zrobiły absolutnie wszystko aby znależć prawdziwego sponsora? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melonus Re: No i co z mielecką siatkówką? 10.05.04, 19:00 podobno są firmy na sponsorowanie siatkówki ale nikt nie przyjdzie dopóki prezesem będzie p.Kamuda.........jesli wiecie coś więcej na ten temat zapraszam na forum Odpowiedz Link Zgłoś
liperus Re: No i co z mielecką siatkówką? 10.05.04, 22:26 Mielec 100 tysieczna wsia ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek.bez.portek Re: No i co z mielecką siatkówką? 11.05.04, 16:26 liperus napisała: > Mielec 100 tysieczna wsia ? Obezwał się k..rwa burak. Tyle kołku masz do powiedzenia? Nędzna ta wypowiedź szczylu. Odpowiedz Link Zgłoś
melonus Re: No i co z mielecką siatkówką? 18.05.04, 14:04 czyli co - wieśniak jesteś??!! nawet nie wieśniak tylko jakaś mendoza co nie wie po co jest forum Odpowiedz Link Zgłoś
liperus Re:Mielec wsia zwany 18.05.04, 14:11 Przyznacie mili mielczanie ze bez tzw.dzielnic (Zlotniki ,Wola Mielecka,Podleszany,Dziubkow Wies itd a niekiedy i Chorzelow, Mielec bylby moze 15 tysieczna wsia ,wiec o co rozdzieranie szat zwlaszcza ze Mielec to miasto ktore zbudowali swa krwawica chlopi oddajacy swoje sily mieleckienu przemyslowi; wiec skoro to chlopskie to jak to nazwac jak nie wsia.Jasne ze macie wielkomiejskie ciagoty ale jak mowi stare polskie porzekadlo "wyzej chuja nie podskoczysz". Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1333 Re:Mielec wsia zwany 18.05.04, 15:19 Zwisa mi i powiewa, czy Mielec to metropolia, czy wieś. Nie mieszkam w Mielcu, ani w okolicach, ale z pewnych względów kibicuję mieleckim siatkarkom. Chciałem się więc dowiedzieć, co dzieje się z moją ukochaną drużyną. Ale na mieleckim forum można jedynie kogoś obrazić, zwyzywać albo coś zareklamować. Zwykła wymiana poglądów jest ponad intelektualne moce WIĘKSZOŚCI (bo jednak nie wszystkich) tutejszych Forumowiczów. A może jednak ktoś, coś wie i podzieli się tymi wiadomościami... Odpowiedz Link Zgłoś
turysta77 Re:Mielec wsia zwany 20.05.04, 01:58 Odnośnie sponsorowania żeńskiej drużyny siatkówki: miejscowe firmy są albo za małe, albo za słabe ekonomiczne albo nie w pełni rozumieją jak rolę odgrywa dzisiaj sport w promowaniu i reklamie. Władze miasta mają pewnie pilniejsze problemy do rozwiązania. Ale jeżeli nie potrafimy zapewnić godziwego bytu ekonomicznego ostatniej drużynie pierwszoligowej z Mielca to będzie to dużą stratą i olbrzymim wstydem. W sprawie wielkomiejskiego charakteru naszej wioski nad Wisłoką, to zdania są podzielone. Jedni uważają ją za miasto, drudzy za miasteczko, trzeci za wieś a jeszcze inni za zapadła dziurę. Ja tam był chciał naszą miejscowość nazywać ładną i spokojną wioską, ale nasi kupcy skrzyknęli się i wybudowali „Pasaż”. W konkursie na najbrzydszą budowlę III RP to ten architektoniczny potworek jest w ścisłej czołówce. Coś równie brzydkiego trudno by było znaleźć nawet w samej Warszawie, która od lat słynie w całej Europie ze swej wyjątkowej szpetoty. Wobec powyższego zostanę przy „wsi spokojnej wsi wesołej”. A w sprawie wyzwisk to każde forum ma swego Lepper-Rusa co chodzi Bez Portek. Odpowiedz Link Zgłoś
jul.s Re:Mielec wsia zwany - do turysty 77 20.05.04, 10:23 .....bardzo mnie zainteresowały Twoje opinie na temat architektury ,myśl czy miasto czy wieś zatraca o urbanistykę ....może rozpoczniemy jakieś wątki architektoniczne ....jeżeli podejmiesz rozmowę było by miło .....moze ktoś się dołączy by udowodnić że mielec jest zapadłą wsią ..... ......pozdrawiam ....... Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.kokoszka Re: No i co z mielecką siatkówką? 17.06.04, 07:26 Burak z Domacyn, co psy dupami szczekają. Odpowiedz Link Zgłoś
melonus Re: No i co z mielecką siatkówką? 22.05.04, 19:14 mam nowe fakty- podobno Kamude już wywalili i sponsorem będą firmy ze strefy ekonomicznej (większość firm podobno się dogadała) , ma byś montowana niezła drużyna-zobaczymy co z tego wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: No i co z mielecką siatkówką? 15.06.04, 12:15 no i co z tą siatkówką???? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1333 Re: No i co z mielecką siatkówką? 16.06.04, 16:37 Podobno odchodzą: Kicior, Barbachowska, Nykiel i Śrutowska... Cieszę się, że nie mieszkam już w Mielcu. Odpowiedz Link Zgłoś
turysta77 Re: No i co z mielecką siatkówką? 16.06.04, 20:41 Grzesiu; cieszę się że ty się cieszysz, a tam gdzie mieszkasz teraz to dużo macie drużyn w I lidze ? żartowałem oczywiście a wracając do naszych dziewczyn „od siatki” dopóki drużyna jest w I lidze to są realne szanse na zamożnego sponsora może nie będzie aż tak źle, jak nam się wydaje Odpowiedz Link Zgłoś