Dodaj do ulubionych

No i co z mielecką siatkówką?

06.05.04, 14:10
Czy naprawdę w stutysięcznym mieście nie można utrzymać pierwszoligowej
drużyny siatkarek? Czy władze - miasta i klubu - zrobiły absolutnie wszystko
aby znależć prawdziwego sponsora?
Obserwuj wątek
    • melonus Re: No i co z mielecką siatkówką? 10.05.04, 19:00
      podobno są firmy na sponsorowanie siatkówki ale nikt nie przyjdzie dopóki
      prezesem będzie p.Kamuda.........jesli wiecie coś więcej na ten temat zapraszam
      na forum
      • liperus Re: No i co z mielecką siatkówką? 10.05.04, 22:26
        Mielec 100 tysieczna wsia ?
        • piotrek.bez.portek Re: No i co z mielecką siatkówką? 11.05.04, 16:26
          liperus napisała:

> Mielec 100 tysieczna wsia ?
          Obezwał się k..rwa burak. Tyle kołku masz do powiedzenia? Nędzna ta wypowiedź
          szczylu.
        • melonus Re: No i co z mielecką siatkówką? 18.05.04, 14:04
          czyli co - wieśniak jesteś??!! nawet nie wieśniak tylko jakaś mendoza co nie
          wie po co jest forum
          • liperus Re:Mielec wsia zwany 18.05.04, 14:11
            Przyznacie mili mielczanie ze bez tzw.dzielnic (Zlotniki ,Wola
            Mielecka,Podleszany,Dziubkow Wies itd a niekiedy i Chorzelow, Mielec bylby moze
            15 tysieczna wsia ,wiec o co rozdzieranie szat zwlaszcza ze Mielec to miasto
            ktore zbudowali swa krwawica chlopi oddajacy swoje sily mieleckienu
            przemyslowi; wiec skoro to chlopskie to jak to nazwac jak nie wsia.Jasne ze
            macie wielkomiejskie ciagoty ale jak mowi stare polskie porzekadlo "wyzej chuja
            nie podskoczysz".
            • grzegorz1333 Re:Mielec wsia zwany 18.05.04, 15:19
              Zwisa mi i powiewa, czy Mielec to metropolia, czy wieś. Nie mieszkam w Mielcu,
              ani w okolicach, ale z pewnych względów kibicuję mieleckim siatkarkom. Chciałem
              się więc dowiedzieć, co dzieje się z moją ukochaną drużyną. Ale na mieleckim
              forum można jedynie kogoś obrazić, zwyzywać albo coś zareklamować. Zwykła
              wymiana poglądów jest ponad intelektualne moce WIĘKSZOŚCI (bo jednak nie
              wszystkich) tutejszych Forumowiczów. A może jednak ktoś, coś wie i podzieli się
              tymi wiadomościami...
              • turysta77 Re:Mielec wsia zwany 20.05.04, 01:58
                Odnośnie sponsorowania żeńskiej drużyny siatkówki: miejscowe firmy są albo za
                małe, albo za słabe ekonomiczne albo nie w pełni rozumieją jak rolę odgrywa
                dzisiaj sport w promowaniu i reklamie. Władze miasta mają pewnie pilniejsze
                problemy do rozwiązania. Ale jeżeli nie potrafimy zapewnić godziwego bytu
                ekonomicznego ostatniej drużynie pierwszoligowej z Mielca to będzie to dużą
                stratą i olbrzymim wstydem. W sprawie wielkomiejskiego charakteru naszej wioski
                nad Wisłoką, to zdania są podzielone. Jedni uważają ją za miasto, drudzy za
                miasteczko, trzeci za wieś a jeszcze inni za zapadła dziurę. Ja tam był chciał
                naszą miejscowość nazywać ładną i spokojną wioską, ale nasi kupcy skrzyknęli
                się i wybudowali „Pasaż”. W konkursie na najbrzydszą budowlę III RP to ten
                architektoniczny potworek jest w ścisłej czołówce. Coś równie brzydkiego trudno
                by było znaleźć nawet w samej Warszawie, która od lat słynie w całej Europie ze
                swej wyjątkowej szpetoty. Wobec powyższego zostanę przy „wsi spokojnej wsi
                wesołej”. A w sprawie wyzwisk to każde forum ma swego Lepper-Rusa co chodzi
                Bez Portek.
                • jul.s Re:Mielec wsia zwany - do turysty 77 20.05.04, 10:23
                  .....bardzo mnie zainteresowały Twoje opinie na temat architektury ,myśl czy
                  miasto czy wieś zatraca o urbanistykę ....może rozpoczniemy jakieś wątki
                  architektoniczne ....jeżeli podejmiesz rozmowę było by miło .....moze ktoś się
                  dołączy by udowodnić że mielec jest zapadłą wsią .....

......pozdrawiam .......
        • mariusz.kokoszka Re: No i co z mielecką siatkówką? 17.06.04, 07:26
          Burak z Domacyn, co psy dupami szczekają.
    • melonus Re: No i co z mielecką siatkówką? 22.05.04, 19:14
      mam nowe fakty- podobno Kamude już wywalili i sponsorem będą firmy ze strefy
      ekonomicznej (większość firm podobno się dogadała) , ma byś montowana niezła
      drużyna-zobaczymy co z tego wyjdzie
      • lemuriza Re: No i co z mielecką siatkówką? 15.06.04, 12:15
        no i co z tą siatkówką????
    • grzegorz1333 Re: No i co z mielecką siatkówką? 16.06.04, 16:37
      Podobno odchodzą: Kicior, Barbachowska, Nykiel i Śrutowska... Cieszę się, że nie
      mieszkam już w Mielcu.
      • turysta77 Re: No i co z mielecką siatkówką? 16.06.04, 20:41
        Grzesiu; cieszę się że ty się cieszysz,
        a tam gdzie mieszkasz teraz
        to dużo macie drużyn w I lidze ?
        żartowałem oczywiście
        a wracając do naszych dziewczyn „od siatki”
        dopóki drużyna jest w I lidze
        to są realne szanse na zamożnego sponsora
        może nie będzie aż tak źle, jak nam się wydaje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się