asia_22 02.02.05, 11:36 Sluchajcie jaka restauracje moglibyscie mi polecic-chodzi mi o to,zeby mozna bylo w niej zjesc cos innego niz pizza i frytki,ale zeby przy tym bylo w miare tanio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haniballecter123 Re: Restauracje... 08.02.05, 13:31 W Mielcu oprócz Sasa to nie ma innej fajnej restauracji, ale o ile się orientuje to tam jest troche drogo.A inna nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
jul.s Re: Restauracje... 08.02.05, 15:25 .....sas już chyba nie istnieje ... ....można zjeść - 1. rock&roll 2. iskierka 3. hotel polski ale najsmaczniej u mnie w domu ... kłaniam się mojej żonie - jak jej nie mam jem w rock&roll'u smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
darecky111 Re: Restauracje... 08.02.05, 17:31 > - jak jej nie mam jem w rock&roll'u Hahahaha, gratuluje smaku, najgorsza knajpa w Mielcu, i pizza z mikrofali. Sztywny kawalek ciasta z zamrozonymi ingredencjami. To juz lepsza bula w MacDonaldzie Odpowiedz Link Zgłoś
combo1978 Re: Restauracje... 08.02.05, 19:47 Mi osobiscie bardzo smakuje jedzenie w Restauracji Solnej i w Karczmie. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia1985 Re: Restauracje... 08.02.05, 21:00 tak,co do Solnej i Karczmy zdecydowanie sie zgadzam, ale co do Rock&rolla mam pewne zastrzezenia.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ispaniola Re: Restauracje... 09.02.05, 08:25 Ja swego czasu uwielbiałam jedzenie w Ambasadzie: placek po węgiersku, dania chińskie (no nietypowe jak na chińskie, ale bardzo dobre jako dania np. z kurczaka), dania meksykańskie, jest tam także pycha lasagne. Teraz się tam nie stołuję, bo to już bardziej bar niż restauracja, niezbyt dobrze się je na zadymionej papierochami sali i przy krzykach naprawdę wrzaskliwych sportowców. Jako bar pewnie jest ok, to może bardziej facetom oceniac, jako restauracja, straciła bardzo, a i jedzenia dawno nie próbowałam ze względu na powyższe, ale jesli sie nie zmieniło, to poleciłabym.Choc nie ręczę. Odpowiedz Link Zgłoś
jul.s Re: Restauracje... 09.02.05, 09:40 .....ambasady już nie ma ...... .....a pizzy nie jadam ....!!!!!!- /wiadomożć dla dareckiego / .....jak się dowiem gdzie karczma i solny /?/ - sprawdzę !!! julek Odpowiedz Link Zgłoś
asia_22 Re: Restauracje... 09.02.05, 12:36 Dzieki za opinie.Mam jeszcze pytanie-czy w karczmie lub solnej sa widzielone miejsca dla niepalacych? i ktora z nich bardziej nadaje sie na kameralne spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia1985 Re: Restauracje... 10.02.05, 10:24 w Solnej jest wydzielone osobne pomieszczenie dla niepalacych,mozna tam sie spotykac zarowno kameralnie jak i nie.Bardzo fajne miejsce,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ispaniola Re: Restauracje... 09.02.05, 15:25 Nie ma? A może inaczej się nazywa? Czy w ogóle w tym miejscu nie ma już lokalu? Że sie remontowało coś tam, to wiem, ale słyszłam, że własnie niedawno znów ruszyła, tylko mniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
bartosowa Re: Restauracje... 11.02.05, 14:37 Karczma jest w rynku, to chyba dawna Krystynka czy coś w tym stylu. Solna niestety nie wiem gdzie, bo podobno niedawno otwarta, a ja już w Miecu nie mieszkam. Mi osobiście jedzenie w R'n'R bardzo smakowało i nie mówię tu o pizzy. I w Iskierce też, miałam tam zresztą wesele i jedzenie było bardzo dobre i pięknie podane. W ogóle każdemu, kto planuje nieduże wesele (maksymalnie 60 osób) polecam Iskierkę. A co się stało z Ambasadą? Odpowiedz Link Zgłoś
gslawik Re: Restauracje... 12.02.05, 17:37 Solna jest przy Mickiewicza, na wprost bramy wjazdowej do przedszkola nr 1. Fajnie tam jest, piwo zimne, atmosferka... Chociaż Krzysztoforom krakowskim z lat 80-tych nie dorasa nic do pięt... Ani Jamie Michalika. Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
wojciechp1982 Re: Restauracje... 06.03.05, 17:26 Jeżeli chodzi o domowe jedzenie zdecydowanie polecam " Myśliwską " jedzenie tanie i bardzo dobre, następnie " Reg Benz " ceny też nie wygórowane i jadło doskonałe, " Karczma " też jest fajna i w " Grocie " takze polecam jadać. A odnośnie " R&R " ceny wysokie a jedzenie wcale nie rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś