Dodaj do ulubionych

Czekam na forumowych intelektualistow

21.04.05, 09:47
Zapadala jakas dziwna cisza na forum, chyba wszyscy na cos czekaja, ja czekam
na wypowiedzi forumowych intelektualistwo jarmulki, oszolomoatarnowskiego i
adasia. Czekam na ich posty i watki, ktore wniosa powiew swiezosci na nasze
forum. Brakuje mi ich, tak latwo krytykuja wypowiedzi innych, a sami jakos
nic sensownego nie potrafia napisac.
Obserwuj wątek
    • adas49 Re: Czekam na forumowych intelektualistow 21.04.05, 13:23
      Jesli o mnie chodzi to sie bracie predko nie doczekasz. Mialbym sie wysilac dla
      takich typkow jak Ty albo Lemuriza? Zagladalem tu tylko ze wzgledu na Jarmulke.

Pisanie na forum Mielec wydaje mi sie rownie pasjonujacym i pozytecznym
      zajeciem jak haftowanie papieru toaletowego...
    • jarmulka Re: Czekam na forumowych intelektualistow 24.04.05, 22:28
      Domyslam sie ze zapotrzebowanie na intelektualistow wyniosles z tarnowskiego
      forum,gdzie szczytem intelektualnych wojazy jest opisywanie powabow
      meteorologii nieba czy scen balkonowych.Nie miej mi za zle "przyjacielu"
      odrobiny krytyki ,ale jesli nie poprawisz swojego swojskiego pisarstwa,czeka
      Cie wieczne bytowanie wsrod piszacych podobnie ,gdzie wiekszosc
      nieskomplikowanych skladniowo zdan konczy sie na "ć".
    • gslawik Re: Czekam na forumowych intelektualistow 24.04.05, 22:46
      taaaaa
      Yapko! Bracie!
      Czy Ty wiesz czego oczekujesz? - mam nadzieję że tak!
      No cóż, jeśli chodzi o intelektualizm - oczekiwania masz dość wysokie, ale i tak
      muszę Cie pocieszyć - widziałem inne fora - jest tragicznie! Nasze, mieleckie
      forum poza kilkoma wyjątkami (zapewne potwierdzającymi regułę) jest niezłe.
      Pozmiając wypowiedzi półgłówków, imbecyli, czy niedorowiniętych społecznie
      dzieciuchów jest tu z kim pogadać i o czym też. Bo przecież kogo obchodzi gdzie
      są najtańsze pieluchy, najlepszy ginekolog, najświeższy twaróg... takie tematy
      widziałęm w innych miejscach... U nas? hmmm - poza żenującącymi zaczepkami - nie
      jest źle.
      Dla Ciebie mam szacunek ze względu na Twój pozim intelektualny. To nie
      pochlebstwo, ani żart. Masz cięty język, wiesz czego chcesz, mimo, że czasem ton
      Twoich wypowiedzi może drażnić, to jednak doskonale Cię rozumiem.
      Co dysput intelektualnych...
      Ostatnio poniewiera mi się po umyśle problematyka religijna, w szerokim
      znaczeniu. Dlaczego jest tyle wyznań, dlaczego wierzący w tego samego Boga
      wzajemnie się zwalczają, skąd biorą się nowe religie, czym jest wiara?
      Tyle pytań w jednym... no ale przede wszystkim KTO MA RACJĘ?
      Pozdrawiam Cię gorąco
      • yapkovitz Do gslawik:) 25.04.05, 12:54
        Dziekuje za wyrazony Szacunek:)
        Pozdrawiam:)
        • jarmulka Re: Lemuriza 25.04.05, 21:50
          Z zainteresowaniem sledze Twoja tworczosc,moze dlatego ze zdarza Ci sie napisac
          cos bardzo interesujacego,cos co nie nalezy do klasyki podbalkonowych
          pogaduszek i wykracza nieco poza meteorologicznie skoltuniony
          niebosklon.Jarmulka a wlasciwie kilka jego niewinnych wypowiedzi wprowadzily
          zamet w glowach wlodarzy tarnowskiego forum.Podjeto i wprowadzono w zycie
          decyzje o zaocznym wykluczeniu Jarmulka z tarnowskiego forum,chociaz
          biedaczysko tam sie nie wybieral.Tak czy inaczej Jarmulka nie moze zalogowac
          sie na Twoim Lemurizo forum i nie bardzo wiadomo czy wystraszylo Cie jego
          bezceremonialne zdzieranie szatek z Twojej intelektualnej powloki ,czy moze to
          Ty sama siegalas juz do guziczkow obnazajac powoli swoje wnetrze ,inne od tego
          ktore znaja towarzysze broni tamtego forum.
          Interesuje mnie innosc jaka by ona nie byla;innosc myslenia,wyrazania wlasnych
          przemyslen i emocji ,innosc postrzegania.To czym zajmuje sie Wasze forum mozna
          znalezc wszedzie,mdlawe rozmowy o niczym przy ktorych podwaja sie umieralnosc
          komorek mozgowych ,widzenie swiata nie dalej jak do dziennika w polskiej
          telewizji.Mialo byc krotko a popadam w sado-masochizm.Milego wieczoru dla calej
          zalogi "opalisadowanego" gniazda w widlach Bialej i Dunajca.
          • lemuriza Re: Lemuriza 26.04.05, 08:07
            Nie wiem kim jesteś.
            Nie wiem co naprawde myślisz, a co jest tylko i wyłącznie przyjętą pozą.
            Nie wiem kto Ci zamknał dostęp do forum Tarnów.Nie ja ( to nie jest MOJE forum)
            Jak dla mnie dopóki nie bluzgasz wulgaryzmami na podobieństwo jajecznicy vel
            sanduszko itd. mozesz pisać gdzie chcesz, ja co najwyżej nie muszę
            ustosunkowywać się do Twoich wypowiedzi.
            Nie lubię być celem, a w tej chwili obrałeś sobie mnie za cel.
            Dlaczego? Pytam z ciekawości.
            Pozdrawiam

P.S. Interesuje Cię inność. Inność mozna znaleźć np. na forach dot. róznych
            chorób nieuleczalnych. Tam ludzi z innością i innymi problemami znajdziesz
            multum. Wiem co mówię bo sama jestem uczestnikiem jednego z takich forów.
            I jednym z powodów dla których wchodzę na forum Tarnów jest potrzeba oderwania
            się od tamtych problemów i pogadania o chociażby drobiazgach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka