opeth2 08.11.05, 03:35 jak oceniacie radio puls,czy wam sie podoba to co graja i co mowia, co nalezaloby zmienic na lepsze. czy macie swoje ulubione programy ,jakie. czekam na rozmowcow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lrrp19 Re: radio puls fm 08.11.05, 10:07 pewno po mnie przyjdzie fala krytyki,ale: generalnie jest ok,zalezy od gustu,nie ma sie co upodabniac do rmf-zet itd bo nie ma sensu, powinno byc bardziej niszowe fajnie ze jest troche klubowo, choc czasem powinni przefiltrowac tzw.sieczkę:) za dużo pozdrowień o dziwo czesto puszczam puls jadąc autem, dopracować podsluchac troche inne stacje bedzie ok jak na nasze waruny Odpowiedz Link Zgłoś
mani1 Re: radio puls fm 08.11.05, 11:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=230&w=15370845 po co powielacie te same tematy, troszkę wysiłku ten temat już był poruszany... Odpowiedz Link Zgłoś
karma1 Re: radio puls fm 28.11.05, 15:54 No tak, ale to było juz jakis spory czas temu, w miezyczasie cos sie na pewno zmieniło, tylko pytanie czy na lepsze czy na gorsze??A może nic się nie zmieniło?? Odpowiedz Link Zgłoś
ines262 Re: radio puls fm 05.12.05, 21:58 Lubie sluchac naszego radia chociaz czasem mnie drazni:)zbyt duzo pozdrowien,strasznie staraja sie wyraznie mowic chociaz to jest niepotrzebne. Ogolnie spoko:) Odpowiedz Link Zgłoś
anika_ania Re: radio puls fm 10.12.05, 14:56 ostatnio słyszałam w tym radiu informacje o jakims programie Młodzież. ponoć wystarczy się dobrze zorganizować znaleźć jakiegos opiekuna grupy i działać. nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale trzeba napisać projekt i złozyc to w biurze które jest w Mielcu i mozna dostać pieniądze na zrealizowanie pomysłu. ...może forumowicze zamiast ubolewac nad tym co juz jest zrobione zrobią cos sami i skorzystaja z tego programu... no tak ale w tym programie jest jakies organiczenie wiekowe ... chyba max 25 lat. Odpowiedz Link Zgłoś