Dodaj do ulubionych

Do Wacława

IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 29.09.01, 21:32
Wacek! Napisz jakis madry wątek, ale taki żeby mozna bylo sensownie
podyskutowac. Tylko proszę bez wulgaryzmów i osobistych wycieczek. No Wacek,
postaraj się. Chociaz ten jeden raz:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Wacław Re: Do Wacława IP: *.chello.pl 29.09.01, 21:52
      Ależ Dareczku jesteś moim politycznym guru ukochanym w prawicy to gdzi mi tam
      prostemu Wszechpolakowi do dyskusji z takim wielkim i mądrym człowiekiem !
      No to może ewentualnie nt. piłki nożnej ? Wiesz to taki sport (a sport dla
      prawicowców to samo zdrowie) gdzie 22 ludzików podzielonych na 2 drużyny kopie
      piłkę ?
      Nie chciałbym Cię o wielki wprawiać w zakłopotanie pytając np. czy znana jest
      Ci różnica pomiędzy grą z tzw. fałszywym skrzydłowym, a poprzeczną penetracją
      (to nie ma nic wspólnego z seksem, niestety) ?
      Ale o systemie WM to pewnie słyszałeś ? Nie. No to trudno.
      Ale nazwisko Rześny pewnie Ci coś mówi ? Też nie. Szkoda ... .
      • Gość: darek Re: Do Wacława IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 29.09.01, 22:43
        No Wacławie. Jak chcesz to cos w miarę madrego napiszesz. Czyli powoli ale
        systematycznie sie cywiluzujesz.To jest pocieszajace. Alęż wiem drogi Waciu.
        któż to byl Rześny, gdybyś ty jeszcze wiedział kto to byl Z. Hnatio. to byloby
        calkiem nieżle. A propo wiem co to byl system WM. Ach Waciu, Waciu, czy jesteś
        li w stanie stworzyc jakis nowy w miarę semsowny temat bez uciekania w proste i
        latwe wulgaryzmy? Czytając twe ostatnie wypowiedzi mama cicha nadzieje ze chyba
        jestes w stanie to uczynić. A więc Wacławie (cóż za przodkowie -królowie czescy
        równi Cesarzom Niemieckim - mam nadzieje, że ten wątek nie jest obcy?)do dzieła
        i nie rozczaruj mnie tekstem porażającym wulgarnością.
        • Gość: Wacław Re: Do Wacława IP: *.chello.pl 30.09.01, 09:46
          Dareczku !
          Zadajesz banalne pytania np. o niejakie blondwłose szybkobiegające i pozbawione
          umiejętności oddania mocnego strzału zjawisko pn. Hnatio. Banał.
          Ja natomiast zaproponuję Ci całkiem poważny, ale wymagający pewnej wiedzy wątek.
          Uprzedzam, że temat jest trudny !
          - Dlaczego w latach powojennych Śląsk tak wyraźnie dominował w polskiej piłce
          nożnej ? -
          Pomijając oczywiście środki z GFS, bo inne resorty (a zwłaszcza te "siłowe" )
          również preznaczały mnóstwo kasy.

PS
          A teraz do naszej ślicznej prawicowej roboty ! Zabić czerwonych to chwała i
          zaszczyt dla każdego Polaka ! Grzegorz Lato wypierdalaj na Kubę ! Utopić
          Millera !
          • Gość: Henryk Re: Do Wacława IP: *.dialup.medianet.pl 01.10.01, 07:06
            Gość portalu: Wacław napisał(a):

> Dareczku !
            > Zadajesz banalne pytania np. o niejakie blondwłose szybkobiegające i pozbawione
            >
            > umiejętności oddania mocnego strzału zjawisko pn. Hnatio. Banał.
            > Ja natomiast zaproponuję Ci całkiem poważny, ale wymagający pewnej wiedzy wątek
            > .
            > Uprzedzam, że temat jest trudny !
            > - Dlaczego w latach powojennych Śląsk tak wyraźnie dominował w polskiej piłce
            > nożnej ? -
            > Pomijając oczywiście środki z GFS, bo inne resorty (a zwłaszcza te "siłowe" )
            > również preznaczały mnóstwo kasy.
            >
            > PS
            > A teraz do naszej ślicznej prawicowej roboty ! Zabić czerwonych to chwała i
            > zaszczyt dla każdego Polaka ! Grzegorz Lato wypierdalaj na Kubę ! Utopić
            > Millera !

Wacuś ! Zadajesz za trudne pytania. On się na tym nie zna.

• Gość: Wacław Re: Do Wacława IP: *.chello.pl 02.10.01, 09:20
              Heniuś !
              on się na piłce nożnej nie zna ! Szkoda bo to szczery i oddany sprawie skrajny
              prawicowiec !
              • Gość: Henryk Re: Do Wacława IP: *.dialup.medianet.pl 02.10.01, 12:58
                Gość portalu: Wacław napisał(a):

> Heniuś !
                > on się na piłce nożnej nie zna ! Szkoda bo to szczery i oddany sprawie skrajny
                > prawicowiec !

To w końcu jest najważniejsze. Może być głupi jak pijana stonoga - grunt żeby
                miał serducho po prawej stronie ! A taki jest Darek. Ja Go podziwiam za to, że
                tak ładnie trzyma za mordę tą różową hienę - "klossa".
                Pozdrawiam

• Gość: Wacław Re: Do Wacława IP: *.chello.pl 08.01.02, 10:44
                  Gość portalu: Henryk napisał(a):

> Gość portalu: Wacław napisał(a):
                  >
                  > > Heniuś !
                  > > on się na piłce nożnej nie zna ! Szkoda bo to szczery i oddany sprawie skr
                  > ajny
                  > > prawicowiec !
                  >
                  > To w końcu jest najważniejsze. Może być głupi jak pijana stonoga - grunt żeby
                  > miał serducho po prawej stronie ! A taki jest Darek. Ja Go podziwiam za to, że
                  > tak ładnie trzyma za mordę tą różową hienę - "klossa".
                  > Pozdrawiam
                  >

Ha !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka