chodorek 25.11.06, 17:50 Co sądzicie gdybysmy tak ułożyli koalicję w Mielcu? Czy warto przewracać obecny układ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inesita3 Re: Koalicja Nasz Mielec-PiS 25.11.06, 22:50 Jak dla mnie, koalicje mozna zawierać nawet z Mefistofelesem, byle to słuzyło miastu i jego mieszkańcom a nie towarzystwu wzajemnej adoracji. Odpowiedz Link Zgłoś
dikanda Re: Koalicja Nasz Mielec-PiS 25.11.06, 23:00 Kto by ułożył? Czy nie wychodzicie z roli? A może wszyscy tu piszący to aktualni radni? Albo niedawni kandydaci? Jeśli jednak nie to uważam, że każdy może rządzić byle nie z panowie na s z sld Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna56 Re: Koalicja Nasz Mielec-PiS 27.11.06, 18:37 A co masz do Naszego Mielca albo SLD.Sami przystojni panowie,nie zauważyłaś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
caryca-maja Re: Koalicja Nasz Mielec-PiS 27.11.06, 19:40 Oj Kaśka, takaś stara, a takaś głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna56 Re: Koalicja Nasz Mielec-PiS 27.11.06, 20:23 Zdziwiłabyś się gdybyś wiedziała ile mam lat:):))::)Jestem pewna ,że jesteś dużo starsza,jeśli jesteś kobietą:) Odpowiedz Link Zgłoś
dikanda Re: Koalicja Nasz Mielec-PiS 27.11.06, 20:26 Ale ja jestem ładniejsza. Nie ma to jak kobiety dyskutują o polityce. I na dodatek chcą tę politykę uprawiać. Do garów , moje panie, a koalicję zostawcie tym dupkom, facetom. Ich to bardziej rajcuje niż sex. szcególnie że i w wieku są emerytalnym i paskudni w większości. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna56 Re: Koalicja Nasz Mielec-PiS 27.11.06, 20:33 Dikanda chyba nie widziałas wszystkich,na niektórych można oko zawiesić.Gary owszem ale my panie wszystko jesteśmy wstanie zrobić, i :) gotować i popatrzeć na naszych " przystojnych" radnych. Odpowiedz Link Zgłoś
chodorek Re: Koalicja Nasz Mielec-PiS 29.11.06, 22:10 Zacząłem temat propozycji koalicji. Czekałem na opinię.Koalicja juz zawarta a Wy dalej milczycie. A później bedzie pyszczyć ,że nie używam internetu,że sie boję komputera. Cienkie bolki jesteście panowie, Yapko np... Odpowiedz Link Zgłoś
zslot Re: Koalicja Nasz Mielec-PiS 01.12.06, 08:02 Ja też myślałem że 56 oznacza rok urodzenia. Pasuje jeszcze do rozmiaru głowy, bo w biuście pewnie masz więcej Odpowiedz Link Zgłoś