Dodaj do ulubionych

KOLEJNY SAMOCHÓD SPADŁ Z WIADUKTU

02.12.06, 16:17
j/w
kilka fotek pod tym linkiem republika.pl/busstop_michal/wypwiadukt.html
Obserwuj wątek
    • emes133 Re: KOLEJNY SAMOCHÓD SPADŁ Z WIADUKTU 02.12.06, 16:18
      Niestety zdjęcia zrobione już po fakcie gdyż za późno tam dotarłem :( Ale póki
      co nie widzę w necie lepszych...
      • gluby Re: KOLEJNY SAMOCHÓD SPADŁ Z WIADUKTU 02.12.06, 17:02
        głupota ludzka nie zna granic... widać , że ludzie już zapomnieli o poprzedniej
        tragedii. A przecież tam pod wiaduktem stale świecą znicze. Obojętność to
        najgorsza rzecz kierowcy
      • jaro124 Re: KOLEJNY SAMOCHÓD SPADŁ Z WIADUKTU 03.12.06, 10:00
        trzeba być stukniętym aby zapierdalac z aparatem do każdego wypadku i robic
        zdjęcia.
        • emes133 JARO124 NAPISAŁ... 03.12.06, 11:49
          buhahaha ,a czy ja zapierdalam do każdego wypadku? :-) Byłem tam , mialem
          aparat (w zupełnie innym celu :-) ) więc zrobiłem kilka fotek. Widzisz w tym
          jakiś problem?
          • emes133 Re: JARO124 NAPISAŁ... 03.12.06, 11:59
            aha i jeszcze Ci powiem Jaro , że takich "z normalnymi aparatami" jak Ja było
            tam mnóstwo. Zdjęcie komórką robił prawie każdy kto ją przy sobie miał - nawet
            policja. Conajmniej dwóch gości miało kamery - jeden materiał poszedł do TVP3.
            Na starym dworcu ustawił się sznur samochodów osób , które usłyszały o wypadku
            w Radio albo od innych i przyszły popatrzeć. Przyjechały nawet dwa autobusy
            MKS ,których kierowcy zjechali tutaj ze swoich pętli ,aby zobaczyć ten wypadek.
            A dzięki takim osobom "z aparatmi"i innym sprzętem które "zapierdalają do
            każdego wypadku" takie hmmm...osoby jak Ty ,które wszystko mają w dupie mogą o
            tym przeczytać w gazecie , usłyszeć w radiu czy obejrzeć w telewizji.
            Pozdrawiam :-)
    • kq2 Re: KOLEJNY SAMOCHÓD SPADŁ Z WIADUKTU 02.12.06, 17:44
      Hehe, w czwartek albo piątek wracałem z roboty popołudniu. Szedłem pod wiaduktem
      starym dworcem PKS, a tu piski - patrzę i czarny pickup Nissan pali gumy wokół
      starego dworca. Myślałem, że jakiś gówniarz dostał od tatusia nowy samochód i
      popisuwa.

A tu się okazuje, że koleś 46 lat. Ale długo się nie nacieszył nową furą.
    • awz3 Chodorowskiego taki wypadek znów nie wzruszy 02.12.06, 23:06
      Nikt nie zginął,więc nie podstaw do zamontowania specjalnej bariery.
      Chodorowski zachowuje się tak jakby ten wiadukt miał przynajmniej kilka km a
      koszty przewyższały cały budżet Mielca.
      • inesita3 Re: Chodorowskiego taki wypadek znów nie wzruszy 02.12.06, 23:14
        Wiadukt nie należy do miasta, jest to droga wojewódzka.
      • malkontent_jeden Re: Chodorowskiego taki wypadek znów nie wzruszy 02.12.06, 23:36
        awz3 napisał:

> Nikt nie zginął,więc nie podstaw do zamontowania specjalnej bariery.
        > Chodorowski zachowuje się tak jakby ten wiadukt miał przynajmniej kilka km a
        > koszty przewyższały cały budżet Mielca.

Od takiego pierdolenia chce sie wyc i rzygac. I nie bede przepraszal za
        slownictwo. Niedlugo okaze sie ze to Chodorowski jest opowiedzialny za kazdego
        pojebanego mieszkanca tego miasta.
        Trzeba miec nasrane w glowie zeby za czyjas glupote winic prezydenta miasta,
        ktokolwiek by nim nie był.
        • emes133 Re: Chodorowskiego taki wypadek znów nie wzruszy 03.12.06, 09:27
          Przecież Ja nie winię prezydenta! Napisałem tylko ,że dodatkowe barierki to
          konieczność w tym miejscu i tyle! O Chodorowwskim ani słowa nie było! A
          barierki to niekoniecznie po to ,żeby takie pajace nie wypadały z
          wiaduktu ,tylko po to ,żeby nie zabijali przy tym niewinnych ludzi idących
          np.chodnikiem na wiadukcie , lub na dole pod nim.
          • malkontent_jeden Emes 03.12.06, 12:05
            moj komentarz dotyczyl wypowiedzi niejakiego ams3
            • malkontent_jeden Re: Emes 03.12.06, 12:05
              Korekta- awz
        • emes133 Re: Chodorowskiego taki wypadek znów nie wzruszy 03.12.06, 09:30
          Swoją drogą to trzeba mieć niezłego farta ,żeby spaść samochodem z takiej
          wysokości , a następnie wyjść sobie z niego jak nigdy nic , usiąść na ławce i
          zadzwonić po karetkę :) Podobno tak właśnie było. Zresztą gościu po kilku
          godzinach wypisał się ze szpitala na własne żądanie.
      • wojciechp1982 Re: Chodorowskiego taki wypadek znów nie wzruszy 03.12.06, 10:09
        Kurwa od 7 lat od kąd mam prawo jazdy jeżdze codziennie po wiadukcie i nic mi sie nie stalo i nigdzie nie wypadlem. Po co jakies barierki pytam sie po co ??
        A policja od czego czesciej powinna monitorowac wiadukt a jak nie to niech zalozą w koncu pożądny fotoradar a nie ta ATRAPE !!!!!!!!!!!! i to nie jak sie wiadukt konczy tylko gdzies w polowie !!!!!!!!!!!!!! I jestem pewiwn ze to sprawe zalatwi !!!!!!!!!!!!!!!
    • hemafrodyta Re: KOLEJNY SAMOCHÓD SPADŁ Z WIADUKTU 03.12.06, 17:20
      A moze to byly tylko zdjecia do polskiego porucznika Borewicza.

A czy wiecie ze polscy kierowcy to jedni z najgorszych w swiecie:brak szacunku
      dla innych na drodze,dla przepisow ,nakazow i
      zakazow,alkohol ,brawura,przeswiadczenie o wlasnej nieomylnosci i mistrzostwie
      a przedewszytkim absolutny brak wyobrazni.Dlaczego tak jest i czy to nie ma
      czasem cos wspolnego z tzw.ogolnie pojeta edukacja.Czyzby to byl az tak
      strasznie tepy narod a moze to pozostalosci po "komunizmie" .Ciekawe ,bardzo
      ciekawe.
      • nina_love Re: KOLEJNY SAMOCHÓD SPADŁ Z WIADUKTU 05.12.06, 00:44
        Z tego wypadku wynika, że ... potrzebna Mielec Szkoła Latania Samochodami
        Terenowymi. Mamy już takie doświadczenie, że pewnie za parę lat zorganizujemy
        pierwsze mistrzostwa świata w tej dyscyplinie. :)
        • malkontent_jeden Re: KOLEJNY SAMOCHÓD SPADŁ Z WIADUKTU 06.12.06, 14:11
          nina_love napisał:

> Z tego wypadku wynika, że ... potrzebna Mielec Szkoła Latania Samochodami
          > Terenowymi. Mamy już takie doświadczenie, że pewnie za parę lat zorganizujemy
          > pierwsze mistrzostwa świata w tej dyscyplinie. :)

No i jeszcze koniecznie trzeba o tym potem porozmawiać z Ewą Drzyzgą ;-)
          • nina_love Re: KOLEJNY SAMOCHÓD SPADŁ Z WIADUKTU 06.12.06, 22:29
            to może idźmy dalej - ustanówmy nowy rekord Guinessa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka