szczurek923 15.09.07, 22:52 eee super było!! tylko krótko :P a Wam jak sie podobało? Kurcze, fajnie byłoby gdyby była przynajmniej taka większa impreza raz na miesiac lub częściej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kika261 Re: IRA - po koncercie 16.09.07, 11:55 Było zajebiście, mogli troche więcej na bisie zaśpiewać.ale ogólnie super:)moim zdaniem mannam ani hej w porównaniu z wczorajszym koncertem to sie nie umywają.ludzie zarąbiście sie bawili i śpiewali wszystkie piosenki:)szkoda że tak rzadko sa takie imprezy i fajne zespoły.A Artur boski:)))i ma świetny kontakt z publicznościa. Odpowiedz Link Zgłoś
kret07 Re: IRA - po koncercie 16.09.07, 12:07 Szkoda, że mi nie było dane posłuchać koncertu. pamiętam IRE sprzed 2 lat na Dniach Mielca. Koncert pierwsza klasa. Fenomenalnie robią koncerty śpiewając wszystkie znane piosenki. Zresztą po koncercie w 2005 IRA bardziej mi sie spodobała. Odpowiedz Link Zgłoś
m_volta Re: IRA - po koncercie 16.09.07, 12:11 w ogóle wczoraj nie mogłam pójść, bardzo żałuję... ale ciekawi mnie jak wypadł zespół Gienek Loska Band, widział ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: IRA - po koncercie 16.09.07, 13:01 nie byłam na tym zespole, ale ogolnie z tego co widziałam przyszłam kolo 20 to ludzi było, mało.zaczęli sie schodzić dopiero na IRE.Ogólnie pogoda była kiepska strasznie wiało ale jak zaczęli grać to zaczęło sie szaleństwo i chyba nikt nie odczuwał zimna:) Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek923 Re: IRA - po koncercie 16.09.07, 18:10 no fakt, zimno nie było, szczególnie pod sceną gdzie reflekroty strasznie grzały :D Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: IRA - po koncercie 17.09.07, 12:15 hej.a jak było na koncercie Skaldów??bo nie byłam, byłam za to w baranowie na Łzach było super tylko trzeba było za wejsciówke zapłacić.ale i tak Ira na pierwszym miejscu.pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś