25.10.07, 14:56
napiszcie mi jak wygląda praca w sikorskim?
Obserwuj wątek
    • gslawik Re: Sikorski 27.10.07, 15:37
      a co chcesz wiedzieć?? www.pzlmielec.pl i tam znajdziesz na dole w zakładce
      kariera informacje na jakie stanowiska przyjmują
    • gslawik Re: Sikorski 27.10.07, 15:38
      Poza tym to się pisze przez "y" na końcu... czyli Sikorsky
      • tomfix1 Re: Sikorski 27.10.07, 16:37
        dzięki za info i poprawę błędu. Chciałbym wiedzieć jak tam wygląda praca jako
        ślusarz-blacharz
        • gslawik Re: Sikorski 30.10.07, 13:08
          mówią, że wpożo, że firma daje ciekawe rzeczy, mimo, że płace nie są najwyższe.
          jak ktoś chce studiować, to mu firma płaci za studia i książki. No i robota w
          światowej firmie...
          • tomfix1 Re: Sikorski 30.10.07, 15:08
            a warunki? typu ogrzewanie w zimie czy klimatyzacja w lecie? jakieś normy? czy
            to jest linia produkcyjna? itp?
            • gslawik Re: Sikorski 31.10.07, 07:32
              złóż papiery i idź na rozmowę... zobaczysz coś nowego. Coś co zaczyna przybierać
              kształty nie widziane jeszcze w Mielcu, na Podkarpaciu, w Polsce... Jeszcze parę
              chwil potrwa zanim to będzie wyglądać jak należy, ale z tego co wiem Amerykanie
              szaleją na punkcie BHP i wszystko musi grać jak należy.
              • tomfix1 Re: Sikorski 31.10.07, 09:36
                a ty już tam może pracujesz?
                • mareczek_70 ... i grodzą zakład żeby ludzie nie uciekali /bt/ 31.10.07, 21:29
                • gslawik Re: Sikorski 02.11.07, 10:14
                  za dużo chcesz wiedzieć
                  jesteś ciekawy - złóż papiery, idź się dowiedz jak tam jest
                  • tomfix1 Re: Sikorski 02.11.07, 11:17
                    jestem ciekawy bo już złożyłem papiery i jestem na szkoleniu od nich. dlatego
                    się tak pytam
                    • gslawik Re: Sikorski 02.11.07, 18:47
                      To szkolenie ci robią?? Znaczy że poważna firma, znaczy że im zależy, znaczy że
                      powinieneś się cieszyć. Poza tym, jak znasz trochę angielski, to wejdż na stronę
                      Sikosky'ego w Stanach i zobacz co oni produkują, jak podchodzą do kupienia PZL.
                      Dla nich to inwestycja priorytetowa w Europie, więc będziesz miał możliwość
                      pracy w firmie, jakiej tu jeszcze nie było. O ile wiem, obecne warunki tam nie
                      wyglądają ciekawie, ale ludzie mówią, że wszystko idzie ku lepszemu.
                      W jakim zawodzie to szkolenie Ci robią??
                      • tomfix1 Re: Sikorski 02.11.07, 20:23
                        Szkolenie jako ślusarz-blacharz
                        • gslawik Re: Sikorski 18.11.07, 15:03
                          no i jak szkolenie??
                          jak w Sikorskim?? Byłeś już??
                          • karol.kowalik5 Re: Sikorski 18.11.07, 15:04
                            Były wiceszef MON Antoni Macierewicz ukrywał się. Decyzję o odwołaniu go ze
                            stanowiska wiceszefa MON musieli dostarczyć mu żandarmi - powiedział minister
                            obrony narodowej Bogdan Klich.
                          • tomfix1 Re: Sikorski 18.11.07, 16:47
                            szkolenie jest fajne. trwa miesiąc i teraz jestem na praktyce w zakładzie. Na
                            razie hale remontują i jest bardzo mało pracy. Ale nie wiem czy będę tam pracował?
                            • marmk7 Re: Sikorski 18.11.07, 17:16
                              Robi Cię w banbuko. Pracuje w kadrach (szkolenia)i Cię wypuszcza.
                              Szacunek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka