balchal 26.02.08, 23:13 Koncert był naprawdę niezły,tak uważam. Oby częsciej panie dyr.Domu Kultury.Dla p. Mariana też podziękowania. Szkoda,że jam session nie było.. P.S Był ktoś z forumowiczów na koncercie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tom_tams Re: Dobry koncert - Puma Piasecki czyli Wild Cats 26.02.08, 23:31 Podziękowania należą sie panu Marianowi szczególnie! Uwielbiam improwizacje, które podano nam na bisie. Muzycznie było pysznie. Wielkie podziękowania dla perkusisty za solówki i nieprzeciętny głos (w pewnym momencie). Czekam na kolejnych muzycznych gości. Odpowiedz Link Zgłoś
kret07 Re: Dobry koncert - Puma Piasecki czyli Wild Cats 27.02.08, 14:44 Bardzo miło było Odpowiedz Link Zgłoś
tom_tams Re: Dobry koncert - Puma Piasecki czyli Wild Cats 28.02.08, 01:37 A co sądzicie o publiczności mieleckiej? Uważacie, że na koncerty jazzowe organizowane w Mielcu może przychodzić więcej ludzi? Jak sądzicie czy organizator jest w stanie sprzedać ok. 200 biletów na koncert jazzowy organizowany w Mielcu? Odpowiedz Link Zgłoś
anahitaa Re: Dobry koncert - Puma Piasecki czyli Wild Cats 28.02.08, 08:59 Przy odpowiednim nagłośnieniu imprezy - oczywiście, że tak! Niestety w DK pracują chyba osoby, które nie mają zielonego pojęcia o reklamie i promocji - totalna porażka (w sumie jaka płaca taka praca).. Plakat (w dodatku z błędami) to nie wszystko.. Oby więcej takich koncertów Panie Marianie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_tams Re: Dobry koncert - Puma Piasecki czyli Wild Cats 28.02.08, 14:57 szczególnie dla forumowiczów >>>przesyłam fotorelację z koncertu wykonaną przez mojego kumpla:) przypomnijmy sobie jeszcze raz jak to wyglądało w miniony wtorek 26 lutego 2008 picasaweb.google.com/anakul/KoncertALEJAZZZ26022008 za foty dziękuję Andrzejowi! Odpowiedz Link Zgłoś
tom_tams Re: Dobry koncert - Puma Piasecki czyli Wild Cats 28.02.08, 15:01 >> sprzedaję informację zasłyszaną dzisiejszego ranka. Wierzyć czy nie wierzyć, trudno mi ocenić. Ale jeśli nawet jest to tylko plota to jakże miła dla mego ucha. Toż to dzielę się z Wami: W lokalu "Dwa Mosty" w MIELCU, zagra dziś na trąbce Erwin Żebro, akompaniować na pianinie mu będzie przyjaciel równie znany w środowisku. Zdarzenie to mogą potwierdzać inne fakty: do Mielca w ostatnich dniach zjechali się Bardowie Polskiej sceny muzycznej. Co by sie nie działo ... o 19.00 w dwóch mostach - spotkajmy się tam o wskazanej godzinie. Zawsze można wypić piwo:) Życzę sobie by dzisiejszy wieczór ubódł moje uszy jazzowym jazzgotem. pozdrawiam "jazzonpeople" Odpowiedz Link Zgłoś
darecky111 Re: Dobry koncert - Puma Piasecki czyli Wild Cats 28.02.08, 15:12 A gdzie jest lokal Dwa Mosty? Odpowiedz Link Zgłoś